Rockwave Festival 2025

Έχω πάει Black Label Society στη Μαλακάσα , να σεβόμαστε πέντε πράγματα εδώ μέσα :stuck_out_tongue:

Τουτέστιν εύχομαι να μην είχε μόνο 3.000

3 Likes

Ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια.
Άξιζε όλο τον κόπο με τα χίλια.

19 Likes

Χμμμμ…5-6 χιλιαδες ειναι ισως μια καλη εκτιμηση, με βια 7000. Εχω την αισθηση οτι αν το ιδιο lineup με το ιδιο εισιτηριο γινοταν στην πλατεια νερου θα ξεπερνουσε τις 10000. Δεν εχουν πολλοι τη διαθεση να τρεχουν στο κωλοχωραφο και πολυ καλα κανουν. Για ελαχιστους καλλιτεχνες μπαινω σε αυτη την ταλαιπωρια πια, αναμεσα τους κ ο King προφανως.

Φοβερο λαιβ.Εκπληκτικος διαμαντης.Εκπληκτικο κιθαριστικο διδυμο.Θα πω την αμαρτια μου.Γουσταρα περισσοτερο απο savatage.Aπ τις καλυτερες συναυλιες που εχω δει κ γω τα τελευταια χρονια.Θα ηθελα ομως να ακουγεται λιγο πιο καθαρα ο βασιλιας.Κατι ηταν αρκετα δυνατο.Τα ντραμς?Δεν ξερω.Ευτυχως παντως ξεπεραστηκαν τα προβληματα της φωνης του βασιλια κ της φωτιας κ ειδαμε αυτο το λαιβ.

7 Likes

Νταξει, κεφαλαίο για τη μουσική που αγαπάμε, τι να λέμε τώρα …

4 Likes

Τα γάμησε όλα ο Βασιλιάς, φοβερό σετλιστ, ήχος, απόδοση μπάντας όλα 10!
Επιμένω ότι η Μαλακάσα είναι υπέροχος χώρος για συναυλίες αρκεί να έχει κόσμο μέχρι 15.000. Χθες ήταν όλα τόσο εύκολα, οκ εκτός από κάτι ουρές για μάρκες που παρατράβηξαν, αλλά η ατμόσφαιρα και το περιβάλλον είναι φανταστικά.
Paradise Lost όπως τους ξέρουμε με ωραίο σετλιστ κι αυτοί και το Eternal να το σκίζει, με την καλή έννοια ο Holmes, αν και είχε κάποια θέματα στη φωνή του. Greg εγγύηση, μπορώ να τον ακούω να παίζει το solo του Embers Fire 24/7.

18 Likes

Veni vidi vici. Θρίαμβος.

7 Likes

They say the devil is here tonight, so let him play his violin so wild

Περασαν 35 χρονια για να τον ξαναδω. 35 χρονια. Αλλα αξιζε 100000% τον κοπο. Ηθελα λιγο παραπανω, αλλα κλαιν, το σετλιστ ηταν φιξ.

Τι παραπονο να εχω; Ηταν πιο χαμηλα η φωνη του Βασιλια, ή αρκετα ψηλα η rythm. Χρειαστηκα ωτασπιδες. Η Μαλακασα ειναι αριστη για να απολαυσεις συναυλια, αλλα μην λεμε τα ιδια για τον Λωρη και τις συμπεριφορες του. Μιση ωρα με το ρολοι για μερικες μαρκες, δλδ λιγο ελεος. Μ’ αρεσει που οι διοργανωτες θελουν να εχουν κοσμο για να γινεται καταναλωση, αλλα στο τελος τρωμε τον χρονο μας στην ουρα, οποτε δεν μπορει να γινει καταναλωση.

Savs, KD ή GD η συναυλια του καλοκαιριου; Δυσκολο…

EDIT: πείτε ότι έβαλα δυο φορες την ίδια φωτο μωρε…

29 Likes

Καλημέρα, μιας και είναι πρόσφατη η εμπειρία από την χθεσινή συναυλία του King Diamond (που καταλαβαίνω ότι ήταν πολύ καλά) μήπως μπορεί κάποιος/α να μου δώσει τα φώτα του για τα παρακάτω σχετικά με την σημερινή συναυλία του Alice Cooper στον ίδιο χώρο. Σκέφτομαι να αγοράσω το εισιτήριο General admission & Parking.

1. Το parking σε ποια απόσταση βρίσκεται από τον χώρο της συναυλίας; Πόσο περίπου περπάτημα χρειάζεται;
  2. Αξίζει τα παρακάτω χρήματα το VIP ? Τι παραπάνω υπηρεσίες δίνει;

Ευχαριστώ.

Καλημέρα στην παρέα .Χαίρομαι που ολα πηγαν καλα εχθες και το ευχαριστηθήκατε. Για εμας που θα παμε στον σημερινο εσπερινο , οσοι πηγατε εχθες ,για την εισοδο στο χωρο είχε ανοίξει μονο η πύλη που ειναι στον παραδρομο της εθνικης ή και η αλλη?

1. DONT
  2. DONT

δεαρ

οχι, οκ, σορρυ

1. το παρκινγκ δεν ξερω που ειναι και αν υπαρχει αλλα ειναι αχρειαστο
  2. το vip δεν πρεπει να προσφερει τπτ πλεον (ποτα πχ κλπ), ειναι πολυ πλαγια απο την σκηνη η οποια δεν εχει οθονες και οριακα δεν ξερω αν μπορεις να πας ετσι να αραξεις χωρις καν σχετικο τικετ. χτες δηλ ηταν κατι φιλοι εκει και βαρεθηκαν και εφυγαν και μου ανεφεραν οτι δεν ειχε κανενα νοημα. δεν βλεπω πως θα αλλαξει σημερα αυτο.
3 Likes

Το ίδιο ερώτημα είχα και εγώ για αυτές τις 3 συναυλίες που έγραψες.
Πιο fun seeing , νομίζω ήταν οι GD πάντως και ας ξενίζει η απάντηση μου.

Πάντως είδα φέτος Green Day, Savatage και King Diamond , 3 συναυλιακά απωθημένα.

Άντε του χρόνου Running Wild.

5 Likes

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Για το πάρκινγκ βλέπω αυτό: PARKING - rockwavefestival.gr
Αν δεν παρκάρω εκεί που μπορώ να παρκάρω γιατί θα έρθω από Αθήνα με το αμάξι; Έχω να πάω στο terra vibe νομίζω από τους Black sabbath :slight_smile: οπότε δε θυμάμαι τπτ…

Όταν δύο guitar gods συναντιούνται για πρώτη φορά…
χρειάζεσαι μεγαλύτερη σκηνή!

Terra Vibe Park
Δευτέρα 28 Ιουλίου
Joe Satriani - Steve Vai
Satchvai Band
Surfing with the Hydra Tour

#rockwave30 #terravibe

καλά να πάθω
δεν έπρεπε καν να αγοράσω βλέποντας το “Rockwave”

1 Like

Πως στο διάολο θα γίνει ο διαχωρισμός στη Μαλακάσα; Θυμάμαι πως είχε διάφορα tiers τιμών.

4 Likes

Πως να γλυτωσουμε το ενοίκιο του θεάτρου Λυκαβηττού;

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο να μεταφέρεται μια συναυλία 50 χιλιόμετρα μακρύτερα.
Ο καθένας που θα πάει επιβαρύνεται τουλάχιστον με 15 ευρώ επιπλέον.

• Ευτυχώς φέτος δε με έπιασε πελάτη πουθενά οπότε σημειώνω για του χρόνου να μην πάρω εισιτήριο από νωρίς γιατί :1ον μπορεί να αλλάξει ο χώρος και να με τρέχει σε κλειστό χώρο με 40 βαθμούς ή πολύ μακρύτερα από εκεί που έχει ανακοινώσει , 2ον μπορεί να βγάλει μια βδομάδα πριν το λάιβ 1+1 εισιτήρια και δώρο πίτσα και μπυρα
4 Likes

image

23 Likes

Περίμενα ακύρωση με τόσο χαμηλή προπώληση

Καθε μέρα και μια έκπληξη!

2 Likes