Rockwave Festival 2025

Άραγε έκανε κανένα live στον Λυκαβηττό ο Λωρής;

τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Και Ξαρχάκος έπαιξε Λυκαβηττό κανονικά νομίζω.

Ρε, είδαμε King Diamond.

2 Likes

Ελεγα οτι αυτο θα παει στο θεατρο Φιλοπαππου, αλλα τελικα πηγε στη Μαλακασα. Μεγαλη εκπληξη. Παω να παρω το φτηνοτερο δυνατο εισιτηριο και να το δω απο καγκελο, καθως θα εχει τοσο κοσμο που ολοι θα μπορουμε να το δουμε απο το καγκελο.

4 Likes

Εχει vip 316 ευρώ με προνομιακή αριθμημένη θέση :rofl:

1 Like

Εν τω μεταξύ ο Λυκαβηττός έχει και κερκίδες. Όσοι πήραν εισιτήριο για αυτές τι θα κάνουν;

Θα φέρουμε τις πτυσσόμενες του ΣΕΦ

5 Likes

Απορία γιατί διάβασα ότι σε πολλούς άρεσαν οι Paradise Lost…

Στην αισίως ένατη φορά που τους βλέπω ήταν μακράν η χειρότερη. Ο Holmes ηταν λες και επαιζε για χαρτζηλίκι για να βγάλει τα έξοδα τριήμερο Ελλάδα, τέρμα φάλτσος, και ο ήχος ότι χειρότερο έχω ακούσει να τους συνοδεύει.

Θα σημειώσω ότι καθόμασταν πίσω στα τραπεζάκια για το σετ που ίσως να παίζει το ρόλο του, όμως κανένας άλλος δεν είχε τόσο κακό ήχο σε απόσταση.

King Diamond ποτέ δεν ήμουν η μεγαλύτερη φαν (σταυρώστε με) αλλά πραγματικά κορυφαία εμφάνιση και για μας τους πιο περαστικούς.

2 Likes

Μια χαρά ήχο είχαν οι Paradise Lost μπροστά αριστερά που ήμουν εγώ, ο Holmes σπάστηκε με τους προβολείς που τον τύφλωναν και γκρίνιαζε. Αλλά και πάλι κεφάτος ήταν με τις ατάκες του κτλ.
Πάντα κάτι τον ενοχλεί πάντως σε αυτόν το χώρο, το 2012 ήταν ο ήλιος, τώρα οι προβολείς, γνωστός μίζερος αγγλάρας. Τον αγαπάμε.

6 Likes

Και για εμένα ήταν η -ας το πω κομψά- λιγότερο καλή φορά που βλέπω Paradise Lost. Ίσως γιατί αυτό που ακολούθησε στην συνέχεια με τον King δεν συγκρίνεται. Ίσως γιατί προτιμώ τους Lost headliners σε κλειστό χώρο -και δέκα ολόκληρα λεπτά παραπάνω live δηλαδή! Αλλά ο Holmes - αυτός είναι πάντα. Πάντα δείχνει ότι κάνει αγγαρεία.

2 Likes

Εγω παιδες που δεν ειχα ξαναδει Lost μου φανηκαν πολυ μετριοι κ χωρις ορεξη. Ειδικα στα πρωτα τραγουδια. Φιλοι που τους γουσταρουν μου ειπαν κ αυτοι οτι τους βρηκαν μετριους

Για Satch/Vai πιστεύω ότι κλεινουν προληπτικά τον Λυκαβηττό ανεξάρτητα διοργανωτή, πρέπει να είναι απόφαση Δήμου ή περιφέρειας γιατί απ’ ότι είδα συνέβη και στη high priority

1 Like

Χθες λειτούργησε ο Λυκαβηττός και το ιδιο και την επομενη εβδομάδα

Άρα μόνο μια ακυρώθηκε; Οκ οκ

Αν μπείτε στο more θα δείτε ότι άντε να έχουν πουληθεί και 200 εισιτήρια…

1 Like

Α καλά ! Δεν το είχα δει. Και στο Gazarte μια χαρά θα ήταν !

1 Like

Ο Παντελης (και οχι μονο) χρειαζεται ωτασπιδες για την αντιθετη φαση παντως :smiling_imp:

Alice Cooper εντυπωσιακός σήμερα.
Αν σκεφτείς ότι είναι 80 ετών, είναι απίστευτη η παρουσία του.

3 Likes

Σαν τον Ozzy ειναι, το '48.

η μέρα alice/floor/zeal ήταν εντυπωσιακή από όλες τις απόψεις
3 ονόματα θα έλεγε κανείς εντελώς ασχετα μεταξύ τους, πέρασα φανταστικά και στους 3
αξέχαστη βραδια :metal:

1 Like