Ανεξάρτητα από το τι είναι ο Blackie και τι παιδική ηλικία είχε, @FlyingV το ξέρεις ότι υπάρχουν άτομα που απογοητεύτηκαν που η συναυλία των W.A.S.P. γάμησε; Ευτυχώς όχι πολλά άτομα, παρ’ όλα αυτά υπάρχουν αυτοί οι λίγοι και ζουν ανάμεσά μας. Υπάρχουν τύποι οι οποίοι παρακαλούσαν το live να είναι επιεικώς μέτριο ως χάλια ή ακόμα και να γίνει κανά ατυχές συμβάν όπως πριν 13 χρόνια για να βγουν μετά και να αρχίσουν να κοροιδεύουν, να κάνουν εξυπνακίστικα αστεία, φάση εμείς ξέρουμε, εμείς σας τα λέμε χρόνια, ο τύπος είναι απάτη κτλ. κτλ. Περίμεναν με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Δυστυχώς για αυτούς η μπάντα ΘΕΡΙΣΕ και αυτοί έμειναν με την απογοήτευση στο χέρι. Αντί να αναρωτιόμαστε για την παιδική ηλικία του Blackie, καλύτερα να αναρωτιόμαστε για τη δικιά τους παιδική ηλικία.
Τεσπα, πάμε στην ουσία. Η ουσία είναι αυτή που περιέγραψε ένας φίλος πιο πάνω. Με μία λέξη την περιέγραψε: ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ. Αυτό. Όλοι σήμερα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Δείτε σχόλια στα σόσιαλ (facebook κτλ), δείτε μεταλλάδες που έχουν δικά τους κανάλια στο youtube, όλοι μιλάνε με διθυράμβους. Δεν νιώθω ότι υπάρχει κάτι να συμπληρώσω σε όλα αυτά. Απλά να πω κι εγώ πόσο συμπαγής είναι αυτή η μπάντα και πόσο υψηλού επιπέδου παιχταράδες είναι όλοι.
Μιλάμε για έναν ντράμερ θηρίο, απίστευτα δυνατός και σταθερός πίσω από το κιτ. Aquiles Priester, απλά respect. Έναν κιθαρίστα, εκεί στο Sleeping (In The Fire) να έχω μείνει κουτός με τα σολίδια που έπαιζε. Τον κοίταζα και ήταν σαν να ζούσα σε όνειρο, ο τύπος κατέβαζε παπάδες στην κιθάρα. Όσοι ήταν μέσα ξέρουν τι λέω. Δέος, τιτανοτεράστιος. Επίσης και ο Mike Duda φοβερός. Και για το Blackie Lawless τι να πούμε, σε τρομερά κέφια, αεικίνητος, ούτε έπαιρνες χαμπάρι αν δεν το ήξερες ότι είναι σχεδόν 70 χρονών.
Τώρα για την παραφιλολογία με τα προηχογραφημένα και το αν τραγούδαγε ο Blackie ή τραγούδαγε ο κολλητός του, ανάξια λόγου. Πιο κουραστικά και ανώριμα και από την περούκα του Kai Hansen. Τα λέει όλα το απόσπασμα από το review του rocking στην κεντρική σελίδα:
Όσον αφορά την φωνητική απόδοση του Blackie Lawless, που είχε την βοήθεια των δύο συμπαικτών του εκατέρωθεν, δεν παρατηρήθηκε κάτι μεμπτό.
Για να λήξει και αυτό το θέμα.
Τώρα για Skyclad, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη μπάντα. Λίγο που τους είδα και με τα αρκετά προβλήματα στον ήχο που υπήρχαν, δεν μου έκαναν κάποια ιδιαίτερη εντύπωση. Απλά φοβήθηκα ότι και μετά θα ήταν κακός ο ήχος αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα. Οι W.A.S.P. είχαν φανταστικό ήχο. Το πιο σημαντικό σε μια συναυλία.
Κι ένα τελευταίο που εντάξει δεν είναι και ουσιώδες, είναι με το εισιτήριο. Στο ταμείο μου έδωσαν αντί για hard copy εισιτήριο, ένα χαρτί σαν απόδειξη σουπερ-μάρκετ. Και ήθελα hard copy για να το έβαζα στη συναυλιακή μου συλλογή. Ξενέρα λίγο αυτό αλλά εντάξει. Α και όσον αφορά τις μάρκες, δεν είδα καμία ουρά. Ασχέτως βέβαια αν δεν αγόρασα απολύτως τίποτα. Ούτε καν 1 ευρώ για νερό δεν έδωσα. Ακριβά βέβαια. 7 ευρώ για ένα μπέργκερ στα Goody’s είναι σαν να σε πιάνουν κορόιδο. Ειδικά αν δεν πεινάς κιόλας δεν υπήρχε λόγος.
Εδώ η απόδειξη σουπερμάρκετ