Ειχα παει Maiden το 2008 και Depeche Mode 2006.
Στους DM ειχε ξεκαθαρα περισσοτερο κοσμο.
Δεν εχω δει ποτε τοσο κοσμο Μαλακασα βασικα.
Στους Maiden ειχε πολυ κοσμο, αλλα επ’ουδενι φισκα.
Δεν ήσουν το 18 όμως που είχε γύρω στις 90 000 κόσμο
Γύρω στις 40 000 πρέπει να είχε και ομολογώ ότι δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο στη Μαλακάσα, περισσότερο και από big 4, να τα λέμε αυτά.
Σιγά μην είχε και μισό εκατομμύριο
Και δεν πειράζει, έχω δει εγώ περισσότερο κόσμο στην Μαλακάσα που μου αρέσουν και αυτά τα ηλεκτρονικά τα περίεργα στα οποία είναι αλλεργικός πολύς κόσμος!
Maiden 2018 τον περισσότερο κόσμο που έχω δει εγώ στο χωράφι. Και με τεράστια προβλήματα στο γύρνα. Αν η συναυλία δεν ήταν αυτή που ήταν, δε βλέπω πως δε θα είχαν γίνει χοντρά μπαχαλα εκείνο το βράδυ με όλα τα αμάξια κολλημένα για ώρες. Metallica το 07 και sabbath το 05 ακολουθούν. Μανου τσαο δεν ήμουν. Big four ήταν τσιμπημενο το τικετο και κράτησε κόσμο μακριά. Αρχές της κρίσης τότε. Depeche είχε λαό αλλά όχι φισκα. Maiden 2008 αυγουστιατικα ακόμα πιο κάτω, και τέρμα απογοήτευση στην εμφάνιση του 11 που το κακό σετλιστ (final frontier γαρ) μέτρησε πολύ. Ήταν ωραίοι οι slipknot τότε, έκλεψαν την παράσταση ξεκάθαρα. Κάτι wasp κλπ που έχω δει επίσης εκεί, είχαν καλό κόσμο για το μέγεθος τους, αλλά σε πιο χαμηλά λεβελ. Στην πλατεία νερού νομίζω περισσότερο λαό από όλους είχαν οι slipknot. Gojira προχθές ήμασταν σχετικά αραιά και είναι κρίμα που δε μαζεύουν παραπάνω. Πιστεύω παίζουν ρόλο τα μπρουταλ φωνητικά.
Ναι ,ενω τα φωνητικά των slipknot είναι καθαρότατα!
Cure, Muse.
Νόμιζα θα σκάσει η Έφη Θώδη
Βρε μίζεροι, τι ενθύμια έχετε από τις συναυλίες που έχετε πάει στη ζωή σας; Εισιτήρια; Tour t-shirts; Πένα/μπαγκέτα/σετλιστ στο τσακίρ κέφι; Εδώ ο μύστης σας προσφέρει κυριολεκτικά τη θέση σας, να τη βάλετε στο σαλόνι σας να σκέφτεστε με νοσταλγία το surfing! Άνιωθοι!
Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά σε καρέκλες πάντως, εγώ δεν έχω ξαναδεί, του το δίνω, αυτό το φρόντισε.
Μη σου πω καλύτερα κι από το Λυκαβηττό…
Γιαννης Σατριγιάννης, για όνομα
Σαντρίγιαννης, από την Πάνω Παπαβούκλιανη.
Ο Βάης είναι από κάτου, από τον κάμπο, του μπαρμπα-Σαράντου του Βάη εγγόνι.
Εμένα πιο πολύ με δυσκολεύει η ώρα. ΟΚ, έχει ζέστη το καταλαβαίνω, αλλά η Μαλακάσα δεν είναι δίπλα και αν αρχίσει το live στις 10 θα τελειώσει κοντά 12. Και το πρωί έχω να φύγω πολύ νωρίς για επαγγελματικό ταξίδι. Σε φάση που αρχίζω να σκέφτομαι μήπως δεν αξίζει όλος ο κόπος να τραβηχτώ.
Από τα Σέκλανα πρέπει να είναι
@panos_ytsejam όχι φασολάδα καλοκαιριάτικα, κάνα στιφάδο θα ήταν ωραία φάση
Άντε να γίνει κ αυτό να τελειώνουμε με τα λαιβ του καλοκαιριού γιατι εχει καταντήσει αηδία η φάση με την συγκεκριμένη εταιρεία
Εδώ θα είμαστε και του χρόνου για να λέμε τα ίδια
Εντάξει δεν έγινε και κάτι.
Έβλεπα βιντεάκι από πρόσφατη συναυλία Queensrÿche στις ΗΠΑ που το κοινό ήταν όλοι καθιστοί. Παγκάκια, καρέκλες και τέτοια. Μια τύπισσα με ένα φουστάνι είχε σηκωθεί και λικνιζόταν σε κάποια φάση λες και άκουγε Αργυρό. Το δικό μας κοινό που κάθεται στα θερινά σινεμά είναι πιο σκληροπυρηνικό. Αν βρω το βίντεο θα το ποστάρω.
Επίσης έχω δει και συναυλία Judas Priest στη Νορβηγία που επίσης όλοι κάθονταν. Κι εκεί χαλαρουίτα η φάση.
Λώρης μόνο. Και Νανά Τράντου επίσης.
η High Priority είναι πολλές σκάλες πάνω