Rockwave Festival 2025

Ειναι συναυλιες στις οποιες το “ολοι καθιστοι” ειναι ο σωστος τροπος. Μια συναυλια Βαι - Σατριανι ειναι σε αυτην την κατηγορια. Απλως δεν επρεπε να γινει στην Μαλακασα, και επρεπε να βρισκεται σε εσωτερικο χωρο με κλιματισμο. Απο κει και περα οκ οποιος παει να δει Σατριανι - Βαι και προτιμαει να ξεκινησει mosh pit ή κατι, μαλλον κατι δεν εχει καταλαβει καλα.

8 Likes

2 Likes

Ελαααα σταματηστεεεεεεεε!!! χαχαχαχ

22 Likes

Αχαχαχα, τέλειο.

Φασολάδα κατακαλόκαιρο;

Τι σου είναι τα νιάτα και οι αντοχές που τα συνοδεύουν…
Τον Ιούνιο του 2007 με είχε φιλοξενήσει ο αδερφός μια εβδομάδα στο Παρίσι όπου έκανε το μεταπτυχιακό του.
Το δέλεαρ για να επισκεφθώ την Πόλη του Φωτός δεν ήταν τόσο οι ομορφιές και τα αξιοθέατά της, όσο το εισιτήριο για τη συναυλία των Genesis στο “Πάρκο των πριγκίπων” που είχαμε εξασφαλίσει μήνες πριν.
30 Ιουνίου ήταν η συναυλία, μια από τις πιο αξέχαστες συναυλιακές εμπειρίες της ζωής μου. Την επόμενη σηκωθήκαμε πρωί πρωί, μαζέψαμε όσα από τα υπάρχοντα του χωρούσαν στις βαλίτσες μας και μπήκαμε στο αεροπλάνο για Αθήνα.
Πήραμε το αμάξι από το πάρκινγκ και τρέχοντας τον άφησα στο σπίτι για να τρέξω, εν συνεχεία, στη Μαλακάσα να δω HEAVEN AND HELL (η μοναδική φορά που είδα Black Sabbath σε οποιαδήποτε εκδοχή τους).
Ούτε παράπονα για την κούραση, ούτε για τη ζέστη, ούτε για την απόσταση.
Τώρα, για να πάω σε συναυλία, πρέπει να δω αν βολεύουν οι ημερομηνίες, αν μπορώ να πάρω άδεια, αν θα είναι βολική η θέση , αν ο καιρός είναι καλός και γενικά πώς θα μπορέσω να ταλαιπωρηθώ λιγότερο…

15 Likes

Εγώ πάντως πέρσι, δούλευα 7-15 (χειρονακτική εργασία ) γύρισα σπίτι , κοιμήθηκα μια ώρα. Πήρα το τρένο από Πειραιά και πήγα OAKA και είδα ολόκληρο το φεστιβάλ με τους BMTH και καπάκι το αντίθετο. Απ’ την υπερένταση δεν μπορούσα να κοιμηθώ κιόλας μέρα, αν και δούλευα την επόμενη.
Που θέλω να καταλήξω, ότι στο μυαλό μας είναι η περισσότερη κούραση παρά να το κάνεις στη πραγματικότητα. Αν κάτσεις να το σκεφτείς ΤΕΛΟΣ.

9 Likes

Θεωρώ οτι έχω οριοθετησει τα θελω μου. Στην ηλικια που ειμαι εχω συμβιβαστεί με τις αντοχές, εκτός αν παιζουν οι Manowar.
Τον Φλεβάρη μετα απο 40 ωρες αεροπλάνα κι αεροδρομια φτανω απόγευμα σκοτωμένος απο Νεα Ζηλανδία και 4 το πρωί σηκωθηκα για να παω αεροδρόμιο… Παρασκευή Βερολινο, Σαββατο Κίελο, Κυριακή Αμβούργο Αθηνα.

Προχθές στους ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ Theater, δεν με ενοιαζε η σαρανταρα θερμοκρασία στο τσιμέντο.

Τωρα θελω να παω για κατουρημα και πρέπει να καλεσω ταξί για την τουαλέτα…

3 Likes

Να δουμε σατςβαι τι θα μαζεψει σημερα,πιθανολογω οτι ισως βρεθουν με ενα φτωχο κοινο απο αποψη προσελευσης καθως δεν ειναι και οτι ολοι ειναι φαν της βιρτουοζικης μουσικης.

Κι εμενα με πηραν τηλ στις 19.55 να μου πουν οτι υπαρχει προσκληση, ερχονται να με παρουν με το αυτοκινητο και παω Μαλακασα :confused:

Γυρω στους 1000-1100 περιμενω, κατι τετοιο πηρε το αυτι μου σε συνδυασμο με την προπωληση. Δεν ξερω τι θα παιζει με προσκλησεις. Κανονικο πανηγυρι ομως.

1 Like

Και πρόσκληση και σοφέρ!

Αστεία περίπτωση. Σκοτάδια παντού. Ένα περίπτερο για μάρκες και ένα περίπτερο για μπύρες νερά. Όλα τα άλλα κλειστά. Μισές θέσεις άδειες φυσικά. Ξεφτίλα για τους καλλιτέχνες.

6 Likes

Βελτιώθηκε η κατάσταση στους καθημενους. Πάλι καλά. Ξεκινάμε.

Το θέμα είναι αν θα τρέξουμε για τις ζωές μας σε χωράφια, γήπεδα ή προβλήτες.

5 Likes

Δεν ξερω κατι, αλλα εγω λεω “περι ορεξεως… κολοκυθοπιτα” για το επομενο καλοκαιρι.

4 Likes

Και gus g guest satchvai,παντού guest ο ατιμος,με schenker guest,εδώ guest.:rofl::rofl:

1 Like

Σε μπαρ και σε μοτέλ, σε λεωφόρους, σε πεζοδρόμια

4 Likes

Παιδιά, όποιος τυχόν βρεθεί βράδυ στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Ακακίας και συναντήσει κάποια Charlotte, ας πει ένα γεια κι ας έχουν περάσει τα χρόνια πια, είναι παλιά γνωστή και διατηρεί την γοητεία της!

4 Likes

Μένει να βγει και με Malmsteen για το κερασάκι :laughing:
Καλά άμα γίνει και αυτό. Δλδ το δεχθεί ο Malmsteen.

Πιο στάνταρ και από το Αιγάλεω - Ολυμπιακός

2 Likes