Rockwave Festival 2025

Να ξέραμε και τι έγινε εχθές on stage…

1 Like

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ανέβηκε ο Gus G μαζί τους.

1 Like

Είδαμε δύο τεράστιους καλλιτέχνες να προσφέρουν 100+ λεπτά μουσικής πανδαισίας. Δεν τους χόρταινες. Και σε πιο προσωπικό τόνο, αυτό που ένιωσα στο For The Love of God μπαίνει στο κουτάκι με τις πιο δυνατές συγκινήσεις που έχω ζήσει σε συναυλία.

11 Likes

Πηγα “εκτακτως”, ψιλοβαριομουν κιολας καθως ειχα αποφασισει οτι δεν θα τους δω. Με το ματι λεω οτι ειχε κανενα 1200-1300αρι κοσμο, ειχα αρκετο “ελευθερο χρονο” για να υπολογισω ποσες καρεκλες ειχαν βαλει στο χωρο, αλλα κυριως το καταλαβα οταν στο ενκορ σηκωθηκε το κοινο για να παει μπροστα, ορθιο.

Ο ηχος μου φανηκε δυνατος, αλλα με ωτασπιδες ηταν η πρωτη φορα που ακουσα τοοοοοσο καθαρα τις κιθαρες και τα πριμα γενικως. Τρεις μαγικοι κιθαριστες, αλλα προφανως τα βλεματα πανω στους δυο μεγαλους. Στο For the Love of God ηταν ολα μαγικα, μια απολαυση με κλειστα ματια, αυτο που περιμενα να ακουσω απο τον αγαπημενο μου εβερ κιθαριστα. Ο Σατριανι εξαιρετικος, βασικα δεν ξερω τι πρεπει να γραψω για αυτους τους δυο. Οπως ειπε καποιος αλλος καποτε, το εκαναν να φαινεται τοσο απλο “σαν να πινουν ενα ποτηρι νερο”.

Λιγα λογια, πολλη μουσικη ηταν η φαση, δεν ξερω αν ηταν οκ με τον μικρο (κατα την αποψη μου δλδ) αριθμο κοσμου, αλλα δεν εδειξαν κατι αρνητικο. Μουσικα η συναυλια ηταν τρομερη, οργανωτικα πηγε καλα αφου ηταν σαν να βαζεις στο χωραφι τον κοσμο ενος τιγκαρισμενου Γκαγκαριν. Ευκολη δουλεια…

Ο Γκας ανεβηκε καλεσμενος στο φιναλε, στη διασκευη του Born to Be Wild. Επαιζαν δεκα λεπτα ξερω γω, τεσσερις κιθαριστες στη σκηνη αλλαζαν συνεχως σειρα στα σολο, ολοφανερα μπερδευτηκαν μια-δυο φορες για το ποιος παιρνει σειρα και ο Σατριανι εκανε τον παρκαδορο για να μην τρακαρουν. Ολα σουπερ ομως.

Η μπαντα κλεινει με αυτο το τραγουδι στις συναυλιες της, οποτε ηταν σαφως απροβαριστη η συνυπαρξη, αλλα ηξεραν ολοι τι πρεπει να παιξουν. Ομως ειχαν τον κιθαριστα του Οζι εκει, μου εκανε εντυπωση που δεν επαιξαν εστω ενα BS, ενα Paranoid ισως που οπως εγραψα σε εναν φιλο “οταν πανε για κατουρημα στη μεση της νυχτας, με σβηστα φωτα και κλειστα ματια, πρεπει να παιζουν το σολο με ενα χερι”. Κριμα που δεν εκαναν μια αλλαγουλα, ετσι για την τιμη των οπλων.

14 Likes

αν δεν κάνω λαθος και ο Satriani ειχε παιξει ή γράψει ή και τα δύο, ενα τραγουδι του Ozzmosis.
Οποτε ναι, συμφωνω , οτι θα μπορουσαν να παιξουν κατι μικρο, ως φορο τιμης.

Ο Vai ήταν αυτός!

Ναι, στο My Little Man είναι ο Vai.

Τελικά μάλλον δεν τα πήραν :")

2 Likes

Συνήγορος καταναλωτή;

1 Like

Αφού η συντριπτική πλειοψηφία πήγε, ας επιστρέψει τα χρήματα στους ελάχιστους που δεν πήγαν καί όλα καλά.
Επίσης η δωρεάν μεταφορά που ακριβώς ήταν, είχε βγάλει ανακοίνωση;
Αλλά βρίσκει και τα κάνει, ειδικά σε τέτοια φεστιβάλ που βρωμάνε από μακριά, το εισιτήριο μόνο απ’ το ταμείο κι ας το πληρώσεις και 5 ευρώ παραπάνω.

Ή μην τους τα δώσεις καθόλου

1 Like

Μπορουσες να παρεις ειτε παρκινγκ, ειτε δωρραν μεταφορα με λεωφορειο.

1 Like

για να είμαστε ειλικρινείς, αν δει κανείς τις πληροφορίες όλοι λένε - οχι αλλαγές, ακυρώσεις και οτι μπορεί να αλλάξουν κατα το δοκούν, οπότε … αφού έγινε το νομικό κομμάτι, θα σου πει ανωτέρα βία. απο εκεί και πέρα, έχει καταφέρει να ξενερώνει κόσμο και να έχει χαμηλές προσελεύσεις οπότε το πλερώνει, αλλά τι άλλο θα κάνει απο ΠΥΞ ΛΑΞ και τπτ ΒΙΛΑΤΖΕΡΣ και θα ρεφάρει. όπως τους έβγαλε το φίδι απο την τρύπα ο σαββόπουλος φέτος.

Είχε στείλει email για την δωρεάν μεταφορά.

Όμως, όπως και να έχει, δεν νομίζω ότι στέκει νομικά η αλλαγή χώρου με τόσα χιλιόμετρα διαφορά, χωρίς να αλλάζει ο όρος περί επιστροφής χρημάτων.

εντός νομού και με δωρεάν μεταφορά ? δεν πρόκειται να του πουν κάτι. θα σου πει force majeure

Νομίζω δε διευκρινίστηκε ποτέ η force majeure αλλαγής του χώρου.

Οπως με Opeth να υποθέσω; Χαμηλή προπώληση άρα δεν άξιζε το ενοίκιο του Λυκαβηττού;

“Δε χωρούσε η παραγωγή στον Λυκαβηττό”

2 Likes

βασικά οτι δεν τους άφηναν λόγω κινδύνου πυρκαϊάς. αλλά δλδ στη μαλακάσα ΔΕΝ συντρέχει τέτοιος κίνδυνος ? επίσης δίνεις κάποια μπροστάτζα, σε όποιο βένιου και να παίζεις.

Αυτό δε στέκει πουθενά ρε συ. Θεωρητικά νοικιάζεις ένα χώρο έχοντας δει τα requirements.