Rockwave Festival [7-8-9/7/2013]

κλαίω :’)

χαααααα. στειλε το link στην didi… χααααα

Xαχααχααα…έπος…

Πετρόκυμα, λέει…

ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ Ο ΝΤΕΡΛΕΙ

Είχα καιρό να παρακολουθήσω τι παίζει στο rockwave, θα χει at the gates ή δε βλέπω καλά; :stuck_out_tongue:

check

Πράγματι, μακάρι να είναι αξιόλογες οι μπάντες και να τραβήξουν περισσότερο κόσμο. Για να δούμε!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

μακαρι δε λες τιποτα… #-o

Ναι ρε γαμώτο, ψύνομαι τρελά να δω Saxon καθότι δεν τους έχω δει ποτέ αλλά να πάω Μαλακάσα μόνο για μία μπάντα δε λέει. Χρειάζονται τουλάχιστον ένα ακόμα δυνατό όνομα κάτω από Saxon για να τραβήξουν κόσμο.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Μπορεί να είναι έτσι τα πράγματα, αλλά μ’αυτή τη λογική σε ένα Ροκγουειβ καταλήξαμε να βλέπουμε τους cradle of filth πάνω από τους savatage, οπότε συνεχίζει να μη μου αρέσει αυτή η λογικη.

εγώ είμαι της άποψης ότι τα μεγάλα ονόματα πρέπει να είναι κ headliners ανεξαρτήτως θορύβου κ τωρινής δημοτικότητας! Αλλά απλά είναι η άποψη μου.

Τουλαχιστον ιστορικα οσους εχουν βαλει headliners σε RW ήταν σωστοι (ειδικα στις Metal Days). Και εαν εξαιρεσουμε μερικες περιπτωσεις οπως cradle of filth-savatage , Nighwish-Queensryche νομιζω οτι η σειρες ηταν σωστες…
Στο εξωτερικο δεν τα πολυ υπολογιζουν αυτα… Θυμαμαι χαρακτηριστικα Soulfy στο Graspop Metal να παιζουν headliners και την μετα απο λιγες μερες να παιζουν στην UK σε φεστιβαλ στις 2 το μεσημερι τους Slayer να παιζουν 4-5 και πολλα αλλα τετοια…
Τουλαχιστον εδω, τις “παραδοσεις” τις κραταμε:)

edit : Graspop Metal Meeting 2012
Limp Bizkit
Twisted Sister
Megadeth
Trivium
Thin Lizzy
Primal Fear
Adrenaline Mob
Powerwolf

Εδω μας/σας θελω…βγαλτε την σειρα εμφανισης

οι ryche είναι η αγαπημένη μου μπάντα.
οι nightwish όμως εκείνην την περίοδο είχαν βγάλει το once. εναν δίσκο που πούλησε τρελά, που ειχε απο χιτακια μεχρι κομματαρες. την ίδια ωρα που οι queensryche ήρθαν εδω για να παρουσιάσουν το ολοκαίνουριο operation mindcrime…
σωστή ήταν η σειρά

η σειρα για το απο πάνω ειναι όπως την έχεις με την λογική οτι οι λιζι δεν ειναι λιζι…ανάλογα και το μέρος βέβαια ελλαδα αυτό δεν γίνοταν.

Εεε, οι Filth ειναι μεγαλο ονομα για το χωρο τους, ασχετως αν εμενα δε μ αρεσουν. Και την εποχη που βγαζαν Midian (στα εμπορικα τους ντουζενια δηλαδη) οι Savatage ειχανε Poets And Madmen, ασχετως παλι αν προτιμω το δευτερο.

Κοίτα, κ μενα μου αρέσουν οι cof μέχρι το catb, αλλά κ πάλι, δεν νοείται να παίζουν πάνω από savatage. Τότε ήταν η περίοδος που είχαν τρελό hype κ κάθε μήνα εξώφυλλα στο χαμερ κτλ. Ας μην είχε γίνει τόσος ντόρος γύρω από το όνομα τους κ θα σου 'λεγα.

Απο οπου κι αν το δω οι Filth ηταν μεγαλοι τοτε, τη δεδομενη χρονικη στιγμη μεγαλυτερο ονομα απο τους Savatage. Σκεψου οτι και οι Rotting Christ τοτε ανοιξαν για αυτους δυο θεσεις πιο κατω και τωρα παιζουν πανω απο Napalm Death, επισης ιστορικο ονομα και επιτυχημενο που παιρνει παντα καλες θεσεις σε φεστιβαλ. Αυτα πανε αναλογα με τους καιρους αλλα και το υφος του λαιναπ καμια φορα, θα ηταν λιγο καπως σε ροη να εβλεπες Less Than Human, Rotting Christ και Cradle of Filth μαζεμενους και μετα ολα τα χεβυθρας μαζι.

Ποτέ δεν ήταν οι cof μεγαλύτερη μπάντα από τους savatage… Πιο δημοφιλής ίσως.

Για το χωρο τους ηταν εξ ισου μεγαλοι πιστευω, αν και εμεις οι καλτοπουλοι τους ακουμε μεχρι και το Total Fucking Darkness, το τελευταιο ντεμο δηλαδη.

Eδω φετος Hellfest headline το Temple stage κανουν.

πιο δημοφιλής ήταν σίγουρα - ακόμα είναι - το “μεγάλη” είναι καθαρά υποκειμενικό, και στην διάρθρωση του προγράμματος ενός φεστιβάλ, αυτό δεν παίζει ρόλο

τι να πουν και οι Napalm Death δηλαδή που παίζουν κάτω από τον Σάκη - αν ισχύει

ισχύει