Rockwave Festival [7-8-9/7/2013]

[SIZE=“4”]Rockwave Festival 2013
(aka To Festival της Ντροπής!)
[/SIZE]

[SIZE=“5”]7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013[/SIZE]

Marky Ramone’s Blietzkrieg

[SIZE=“5”]8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013[/SIZE]

[SIZE=“5”]9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013[/SIZE]

Terra Stage
Dead Can Dance
Monophonics
Craig Walker
Opera Chaotique

Vibe Stage
Septicflesh
Chaostar
Acid Death
Tardive Dyskinesia

(After midnight) Γιάννης Αγγελάκας

http://www.mousikesebeeries.gr/?p=19724

Και Dead Can Dance

Άντε μπάς και δούμε κάποια αμιγώς rock μέρα…

Metal μερα παντως δεν το κοβω ουτε για αστειο…

κάτι λένε και για national στις 9 Ιουλίου, ενώ γίνεται μάχη didi-detox για arctic monkeys. Για rockwave ακούγονται και blur, αλλά μάλλον είναι πολύ ακριβοί, οπότε…

πωπω…τι βλακεια απο την εταιρεια…ανακοινωνουν τιμες και ημερομηνιες και οχι τα συγκροτηματα που θα παιξουν…αν ειναι δυνατον…

Ε καλά εννοείται αυτό. Rockwave της πλάκας, ίσα-ίσα για να πουν ότι έγινε. Όταν σου ανακοινώνουν ονόματα του στυλ Marky Ramone καταλαβαίνεις ότι κοροιδεύουν τον κόσμο. ΣΑΠΙΛΑ.

Παιδιά όσοι μπορείτε κάντε την για φεστιβάλ του εξωτερικού. Εκεί και μεγάλα ονόματα φέρνουν και σέβονται τον κόσμο που πάει στις συναυλίες.

Για φώτισέ μας, ποιό είναι το στυλ του ονόματος του Marky Ramone;

εντάξει από όσο κατάλαβα και απο άλλο ποστ του, εννοεί ότι θα ήθελε ένα πολύ πιο μεγάλο και hot όνομα, το οποίο να ειναι και μεταλ, για να ταιριάζει πιο πολύ με το φεστιβάλ, και επίσης να ειναι και από τα μεγάλα ονόματα που δεν έχουν έρθει ακόμα ελλάδα(σε σχέση ας πουμε με τον marky ramone που έχει ξανάρθει)

ντάξει πάντως separss άλλο να θες να δεις μεγάλο όνομα και να μη στο φέρνουν και αλλο να λες ότι ο Marky Ramone ΔΕΝ ειναι μεγάλο όνομα…:wink:

και Saxos στο Rockwave. ίσως τελικά η φήμη που έγραψε ο kara να ισχύει και για Maiden

λυσσάξτε :p:p

όχι RW γαμώ… ΟΧΙ!!!

Μόνο σε δικό τους show πρέπει να παίζουν!!!

Τwo more shows confirmed! Greece and Germany we are coming!!

We are happy to let you all know that we were able to confirm Saxons appearance on the major Greek Rockwave festival in July! More info to follow!

Μακάρι βέβαια να ξανάρθουν και σε δική τους συναυλία μετά το καλοκαίρι, όπως είχε ακουστεί αρχικά, αν και χλωμό πλέον.

Πάντως λογικά θα μπούνε τη 2η μέρα με τπτ Maiden Headliners όπως το κόβω. Αν είναι έτσι έχουμε ελπίδες για ένα από τα καλύτερα RW όλων των εποχών

saxon ε. αχμ…

Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι μέχρι στιγμής έχουμε 3 ονόματα ανακοινωμένα αλλά η DIDI ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑ βρέχει! Καλά τα πάνε!

Οι Μεηντεν ειναι ελευθεροι εκεινη την περίοδο, ο Μπιφ είχε πει οτι τους περιμενουμε σε Φεστιβαλ, οι Σαξον ανακοινωθηκαν ηδη! Να τους φέρουνε μαζι, να κολλησουνε και αλλα 3-4 οτι να’ναι ονοματα! Να βαλουν 60 ευρω εισητηριο και εχουν ετοιμο φεστιβαλ! Ντιντι Προνταξιονς είσαι!

Τι έγινε, δεν έχει Mastodon φέτος; :roll:

Άσε, μην το λες, μπορεί και να το ξέρουν…

Καλα 3 μηνες πριν το φεστιβαλ κι ακομη η ιδια η εταιρια δεν εχει ανακοινωσει τπτ…Τοσος επαγγελματισμος.Σε αλλα φεστιβαλ που ξεκινανε να ανακοινωνουν απ’το προηγουμενο καλοκαιρι ειναι απλα γατακια!Κοτσο τους πιανουμε!

WHAT???:-k#-o[-X:?:dizzy::lol3: