Κοιτουσα rockwave lineup ως το 2009.Φοβεροι συνδοιασμοί …
Ειναι να κλαις κοιτάζοντας τα τελευταία …
να φέρω χαρτομάντιλα ή το κοντρολάρεις ??? #-o#-o
Εγώ που είμαι ένας από τους χιλιάδες… που θα τρέξω να πάρω τριήμερο εισιτήριο των 65 ευρώ
αλλά παράλληλα θέλω την δεύτερη μέρα να αγοράσω front of stage των 50 ευρώ για να υπερασπιστώ την lana από τους αφιονισμένους αις ? ντερθαδες??:lightsabre:
τι πρέπει να κάνω ;;
φωτογραφική με πολύ καλή ανάλυση για άψογες φωτογραφίες της Λάνα, τις οποίες θα μοιραστείς μαζί μας
Άλλο είναι το πρόβλημα μου.
Λογικά με το 65αρι δεν θα μπορώ να μπω στην fos περιοχή
άρα θα πρέπει να πάρω 28άρια για 7 και 9 Ιουλίου και 50άρι για τις 8.
Σύνολο 28+28+50=106 ευρώ.
Για το lanaki δίνω και τα διπλά??:lol: αλλά μου φαίνεται λίγο unfair.
συνεχίζει το show η didi :lol::lol:
10 XΡΟΝΙΑ Terravibe Park!
O χώρος που φιλοξενεί το Rockwave Festival γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας!
Και μην ξεχνιόμαστε …από φέτος οι ΕΙΣΟΔΟΙ είναι 2 : ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ & ΔΥΤΙΚΗ!
Happy Bday Terravibe!
2 ΕΙΣΟΔΟΙ!! ΧΕΛΛ ΓΙΕΑ! ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Για κανε για πλακα την ερωτηση στην Didi…Ειμαι περιεργος σε ποσο καιρο θα σου απαντησουν…
Όχι, παίρνεις 65άρι + fos για 2η μέρα = 105.
(-17) που θα πουλήσεις την δεύτερη μέρα απ’ το τριήμερο = 88.
Άρα η διαφορά είναι 88 - 65 = 23 ευρώ, δηλαδή μόλις 1 ευρώ παραπάνω από τη διαφορά fos και απλού για την δεύτερη μέρα (50 - 28 ).
Άρα κανένα unfair, όλα τα έχει υπολογίσει η didi.
Έδιτ: Άκυρο, 115 είναι το αρχικό. Τραγικός :lol:. @@ έχει υπολογίσει η ντίντι λοιπόν :!:
The Subways στις 8 Ιουλίου
πλακα πλακα μιας και το ανεφερες, ειχα στειλει μνμ στην didi καποια χρονιά και τους εκραζα για καποιο φεστιβαλ, δεν θυμαμαι τωρα για ποιο ακριβως και μου ειχαν απαντησει την επομενη κι’ολας μερα. Μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση που μου απαντησαν γενικοτερα, οχι για την επομενη μερα.
Νόμιζα ότι δουλεύεις στο επιτελείο του Στουρνάρα και γι? αυτό δεν μπορούσα τόση ώρα να βγάλω άκρη με τους υπολογισμούς σου?:p:p
Υ.Γ . Μπινελίκια να τους στείλω - ερώτηση δεν τους στέλνω
Έχω μεγαλώσει στα χρόνια του Σημίτη εγώ (τότε που ήταν καλά τα ρόκγουεηβ), είμαι άσος στη δημιουργική λογιστική.
:lol3::lol3::lol3:
εχουμε ελληνικες metal-rock γυναικειες φωνες που την Λανα την εχουν για κολατσιο.
και ο Κροκίδης μπορεί να έχει για κολατσιό τον Scott Ian. άρα να παίξει ο Βασίλης με τον Κροκίδη στο Gagarin αντί για τους Anthrax?
Να τις δουμε.
Nαι αλλα ποσος κοσμος θα πηγαινε σε Rockwave με headliners τους Universe 217?
Ατυχης συγκριση, η Λανα Ντελ Ρεη ειναι το (ποιοτικο) σκυλαδικο της ροκ. Βαλτε διπλα και ενα γαρυφαλλα στεητζ με Παολα - Λορντ Καρρας και εχει γινει ο κακος χαμος.
…πες το ψέματα:p :!:
εννοω οτι υπαρχουν και δικες μας πολυ καλυτερες απο αυτην.και πολυς ντορος γινετε με την τυπισα.ενταξη,μη τσιμπαμε και καμψεις κιολας.