Rockwave Festival [7-8-9/7/2013]

…να το διάβαζε ο Μίλε…ολοκαύτωμα θα γινόταν:p :slight_smile: :!:

Σάββατο 6 Ιουλίου - Η Μεγαλύτερη Γιορτή της Ελληνικής Μουσικής
Για πρώτη φορά όλοι μαζί.

με ψήνουν κάπως οι ST με τους τυπάρες τους Psycho choke

Γέλασα λίγο με τα μεγέθη γραμματοσειράς τής 1ης μέρας… Αλλά είναι και η μόνη που ίσως με έψηνε λίγο :lol:

Η πρωτη μερα πιθανοτατα θα μαζεψει περισσοτερο κοσμο απ’οσο οι 3 αλλες μαζι

και εμενα μαρεσει η πρώτη μέρα

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 6ης ΙΟΥΛΙΟΥ

Τα πρώτα ημερήσια εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 13 ευρώ.
Μετά την εξάντληση των πρώτων εισιτηρίων θα κοστίζουν 15 ευρώ.

“Για πρωτη φορα ολοι μαζι!!!”

Ενταξει, παραδινομαι :lol2::lol2::lol2:

ΟΚ επαιζε αν θα παω Μαλακασα φετος, αλλα ανακοινωθηκαν Kreator, οποτε παω για εισιτηριο αυριο, μεθαυριο… Κολλητος που τους ειδε στο Sweden Rock μου ειπε οτι ηταν σε τρελη φορμα και οσο για το setlist αυτο ηταν

[SPOILER]

Mars Mantra

1. Phantom Antichrist
  2. From Flood Into Fire
  3. Warcurse
    Coma Of Souls
    (Intro Only)
  4. Endless Pain
  5. Pleasure To Kill
  6. Hordes Of Chaos (A Necrologue For The Elite)
  7. Death To The World
  8. Riot Of Violence
  9. The Patriarch
  10. Enemy Of God
  11. Phobia
  12. Voices Of The Dead
  13. Violent Revolution
  14. United In Hate
  15. Civilization Collapse
  16. Under The Guillotine
  17. Flag Of Hate / Tormentor

Συγκριτικα με τον Νοεμβριο που μας ειχαν ερθει δηλαδη εξω το Betrayer, το Extreme Aggression και το People Of The Lie και μεσα το Riot Of Violence, το Under The Guillotine και το Warcurse. Προτιμω του Νοεμβριου, αλλα τωρα καλοδεχουμενη καποια αλλαγη.[/SPOILER]

Για κανε εναν υπολογισμο ποσο χρονικα βγαινει γιατι 60 λεπτα θα παιξουν

Αποκλειεται να τα παιξουν σε 60 λεπτα ολα αυτα, αλλα τα πιθανα απο αυτα θα προερχονται λογικα.

Εννοείται ότι θα μαζέψει τον περισσότερο κόσμο η πρώτη μέρα. Τα τελευταία χρόνια αυτό το τύρναβος στυλάκι με παπακωνσταντίνου και μάλαμα κλπ παίζει πάρα πολύ. Άσχημα ονόματα δεν είναι σε συνδυασμό με την τιμή τους (νομίζω θανάση μόνο του είχα δει στα γιάννενα με 10 ευρώ ξέρω γω) απλά νταξει τελείως κίνηση river party. Άμα δεν έπαιζαν τόσα live που θέλω να δω εκείνη την περίοδο μπορεί και να πήγαινα, θα το σκεφτώ

edit: πάντως έτσι όπως εξελίχθηκαν τα ονόματα μια χαρά είναι το φετινό rockwave. ειδικά άμα οργάνωναν το ποιοί θα παίξουν κάθε μέρα καλύτερα σε συνδυασμό με τις τιμές ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Kreator ναι, αλλά 60 λεπτά…δεν φτάνουν :frowning:

τους ειδαμε οπως επρεπε το φθινοπωρο σε ενα απο τα καλυτερα φετινα κατα την αποψη μου…

Αι στα διαλα…!!!

οταν λεω οτι εχουμε προβλημα . κραζετε για διαφορους λογους το rockwave . γιατι δεν κραζετε και το rock am ring ( επιχειρημα πριν ) οπου δεν εχει σε μια μερα Korn , green day , red day , blue day , yellow day κλπ .

ειναι φεστιβαλ !! ξεκολλατε . θα δωσετε στην χειροτερη 75 ευρω και θα αραξετε 4 μερες σε ωραιο τοπιο με ωραια μουσικη . για να μην θυμηθω sonisphere 75 ευρω και πανω για μια μερα και 7 μπαντες . κακα τα ψεματα το rockwave κραταει τον τελευταιο καιρο καλες τιμες . και για φετος το 75 ( ανεργων 60 ) ειναι καλο και πριν 2 χρονια σε μια μερα kyuss , monster magnet, prodigy , gogol , FM κλπ με 22 ευρω . ας μην γκρινιαζουμε αλλο . και το vibe stage ειναι μεταλ … ισως οχι το μεταλ που θελετε .

28 είχε τότε με Kyuss Lives! και δεν είχαν ΚΑΝ αναφέρει ότι είναι περιορισμένα. Μετά από λίγο πήγε στα 35. Κλασσικές γυφτιές DiDi. Το Sonisphere είχε 85 προπώληση και 95 ταμείο, ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ.

Me λεωφορεία ξέρει κανείς τι παίζει;
Έχετε πάει εννοώ πρόσφατα;
Το 2009 που είχα πάει τελευταία φορά έπαιζε φάση με ΚΤΕΛ που σε πήγαινε και μετά σε γύρναγε Αθήνα, ισχύει ακόμα;

Buses to Terravibe:
Πηγαίνε - έλα στο Terravibe με 6?! Τα εισιτήρια του λεωφορείου μπορείτε να τα προμηθευτείτε απο το Ticket House μαζί με αυτά της συναυλίας! Περισσότερες πληροφορίες στο
2103608366. Τηλέφωνα κρατήσεων: 6936632811,6984181844

εγώ μονο για τους Saxon ψήνομαι οπότε μόνο για Κυριακή λέω…
για terra σκηνη ούτε για φτύσιμο
(εξαιρείται ο Marky που θα τον τιμήσω εστω και για λίγο)