Ερωτηματολόγιο για το Rockwave Festival - Rockwave Festival Questionnaire

Καλημέρα. Είμαι φοιτήτρια γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κάνω την πρακτική μου στο NTNU στο Τρόντχαϊμ της Νορβηγίας. Στα πλαίσιά της, κάνω μια συγκριτική έρευνα των ροκ φεστιβάλ της Ελλάδας με αυτών της Νορβηγίας. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν αφιερώνατε μερικά λεπτά για να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο. Ευχαριστώ!

Good morning. I study geography at the University of the Aegean and I am doing my internship at NTNU at Trondheim, Norway. In terms of it, I am doing a comparative study between rock festivals in Greece and in Norway. I would be thankful if you could answer the following questions. Thank you!

https://docs.google.com/forms/d/14m0ZXXLUPYkhTaVHFbW6vVvYa3pj5ByQrMuU35W4h_s/viewform

Θα το απαντησω, αλλα απο αγνο πηγαιο ενδιαφερον χωρις καμια δοση ειρωνειας

Αυτο

Είμαι φοιτήτρια γεωγραφίας

πως συνδεεται με αυτο;

κάνω μια συγκριτική έρευνα των ροκ φεστιβάλ

Best of luck

edit: Κανοντας το ερωτηματολογιο ψιλοαπαντηθηκε η ερωτηση…

Καλή επιτυχία

σοβαρό φεστιβάλ για έρευνα βρήκες

Το απάντησα κι εγώ, καλή επιτυχία! :slight_smile: Πάντως οι συγκεκριμένες ερωτήσεις ταιριάζουν περισσότερο σε ένα Ευρωπαϊκό φεστιβάλ παρά στο πανηγύρι που λέγεται Rockwave.

To αυτό!!! Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον όταν την ολοκληρώσεις,αν υπήρχε τρόπος να την βλέπαμε/διαβάζαμε κάπου.
Καλή σου επιτυχία!

…οκ, μόλις γυρίσω σπίτι, θα το συμπληρώσω:):!:

done:):!:

Eυχαριστώ! (για τις απαντήσεις και για το feedback). :slight_smile:
Oι ερωτήσεις είναι ίδιες για τα φεστιβάλ και των δύο χωρών ώστε να μπορέσω να συγκρίνω ευκολότερα.
Κάπου υστερούν τα ελληνικά, κάπου αλλού υστερούν τα ευρωπαϊκά. Από την προσωπική μου εμπειρία και από όσες απαντήσεις έχω δει ως τώρα, αντιλαμβάνομαι πως τα δεύτερα τα αντιμετωπίζουν ως σημαντικά μέσα τουριστικής ανάπτυξης, γι’ αυτό και η οργάνωση είναι καλύτερη.
Η δεύτερη φάση μετά τα ερωτηματολόγια του κοινού είναι οι συνεντεύξεις στους διοργανωτές οπότε εκεί πιστεύω θα απαντηθούν πολλές ερωτήσεις.
Όσο για τη σύνδεση της έρευνας με τη γεωγραφία, θα την κατανοήσετε περισσότερο όταν θα μπορέσετε να διαβάσετε το τελικό αποτέλεσμα, προς το παρόν δεν γίνεται να το αναλύσω καθώς ενδέχεται να επηρεάσω επόμενες απαντήσεις.
Τελειώνω με την πρακτική μου τέλη Μαϊου, όταν θα είναι έτοιμη η έρευνα θα τη δημοσιεύσω για όσους ενδιαφέρονται να τη διαβάσουν!!

Done, καλή επιτυχία! :slight_smile:

Αν καταφέρεις να πάρεις συνέντευξη από Έλληνες διοργανωτές θα είναι σημαντικό, θα ήταν ενδιαφέρον να διαβάσουμε τις απαντήσεις τους αν και μαντεύω ήδη κάποιες!
Βάλε την έρευνα και σε άλλες σχετικές ιστοσελίδες και φόρουμ για να έχεις μεγαλύτερο δείγμα.
Ανυπομονώ να διαβάσω τα αποτελέσματα της έρευνας.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk