2η, μετα 1η και τελος η 3η.
[SIZE=“5”]ΟΛΕΣ !!![/SIZE]
Αστειευομαι… Για μενα καλυτερη ειναι η 3η γιατι θελω να δω μια φορα στη ζωη μου Μεταλλικα οποτε…
iommi…dio…τι άλλο να πει κανείς?:-k
Όχι ρε φίλε είναι τίμια, διοτι ποτέ δεν δέχτηκαν να “συμβιβαστουν”! Τα περισσότερα προτίμησαν να διαλύσουν παρα να κάνουν πιο “εύπεπτο” τον ήχο τους (λέγε με Fear Of The Dark, Black Album) Αναρωτήθηκες ποτέ πόσο λιγότεροι θα ήταν οι “οπαδοί” στις συναυλίες αυτών των συγκροτημάτων αν δεν είχαν κυκλοφορήσει πιο mainstream albums;
Χμ…
Εχω την εντυπωση οτι Maiden και Metallica και στα 80’s σε αρενες επαιζαν… Δεν αντιλεγω βεβαια οτι με τους δισκους που αναφερεις δεν απευθυνθηκαν σε μεγαλυτερο κοινο αλλα αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν ειναι τιμιοι…
Το τίμιοι σχήμα λόγου ήταν, αν σε ενοχλει πές το “πιστοί στα οράματα και πιστεύω τους”
Παρόλο που χω ιδιαίτερη αδυναμία στους Europe, ψήφισα τη δεύτερη μέρα! Όλα τα συγκροτήματα είναι σούπερ, πιστεύω θα 'ναι πολυ΄ωραία συναυλία, παρόλο που τα γκρουπς είναι τελειως διαφορετικά μουσικά μεταξύ τους. Αλλα΄τι να κάνουμε? Ίσως πρέπει να συνηθίσουμε στο να βλέπουμε συναυλίες με “άκυρα” μεταξύ τους γκρουπς, αφού οι εταιρίες θέλουν να “τραβάνε” κόσμο από παντού, και ας παίζουν οι Pink Floyd στον ίδιο χώρο και την ίδια μέρα με τους Sepultura… Όλος παραδόξως όμως μου αρέσουν τα γκρουπ της 2ης μέρας, και ας είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους
1η μέρα:
Robert Plant: δεν τον έχω ξαναδεί, δεν με χαλάει…
Chris Cornell: δεν τον έχω ξαναδεί, αλλά με χαλάει…
Europe: δεν τους έχω ξαναδεί και αναμένω με αγωνία! :yahoo:
Ο μόνος λόγος που θα “τραβηχτώ” στη Μαλακάσα εκείνη τη μέρα!
2η μέρα:
Black Sabbath (feat. Dio): θα τους έχω δεί 1 εβδομάδα πριν (στο Βέλγιο) και εννοείται τρελαίνομαι να τους ξαναδώ… :respect:
Dream Theater: τους έχω δεί “αναγκαστικά” σε ένα παλιό festival, με χαλάει που θα γίνει το ίδιο και τώρα…
Iced Earth: 3 φορές live με Barlow, αναμένω τώρα με Owens… 8)
Anathema: ομοίως με Dream Theater…
Kinetic: πλήρης αδιαφορία…
Δηλαδή θα πάω για 2 μπάντες που έχω δεί 2 και 3 φορές αντίστοιχα…
3η μέρα:
Metallica: τους έχω δεί και εδώ και Αγγλία και περιμένω πώς και πώς για μια ακόμα φορά…
Stone Sour: τους έχω δεί Αγγλία και με χαλάει που θα “αναγκαστώ” να τους δώ και τώρα…
Mastodon: δεν τους έχω ξαναδεί, αλλά με χαλάνε…
Dirt Spawn Disease: ομοίως με Kinetic
Δηλαδή θα ανέβω για 1 μπάντα που έχω δεί ήδη 2 φορές…
Καλά θα περάσω, αυτό είναι σίγουρο, αλλά δεν έχω να “κερδίσω” και πολλές καινούργιες εμπειρίες, εκτός από τους Europe… :-k
Αν δεν είχα δει τίποτα από όλα , μάλλον θα επέλεγα Metallica, μετά Sabbath και μετά Europe…
Τα 'πες όλα.
και πολλά είπες…8) 8) 8)
[SIZE=“6”]Hetfield[/SIZE]
1η μερα:Δε θα παω,γιατι ο Plant που θελω να δω,αν και τον εχω ξαναδει,θα παιξει κι εδω πανω.Τους υπολοιπους δεν τους εχω δει αν και δεν αφιονιζομαι και για κανεναν.Αν ποτε τυχει και ανηφορισουν ή τους πετυχω σε καποιο φεστιβαλ εκτος,ισως τους δω.
2η μερα:Ηeaven and hell και Dream Theater ειναι οι λογοι που θα τραβηχτω.Οι Iced Earth παντα μου ηταν ψιλοαδιαφοροι,αλλα ο Owens ειναι φωναρα,οποτε θα περασει η ωρα,τους Anathema τους εχω δει αρκετες φορες και δε θα θελα να τους ξαναδω,ποσο μαλλον σε καλοκαιρινο φεστιβαλ,αλλα ευτυχως θα παιξουν λιγη ωρα…Kinetic,δεν γνωριζω,αλλα κλασικα τα ελληνικα γκρουπ συνηθως περνανε και δεν ακουμπανε σ αυτες τις περιπτωσεις.Good luck though…
3η μερα:Toυς Metallica δεν τους εχανα με τιποτα αυτη τη φορα.Οι Stone Sour μου ειναι αδιαφοροι,αλλα δε θα με χαλασει αυτο το αμερικανικο στυλακι τη συγκεκριμμενη μερα,βασικα δε με χαλαει τιποτα,παιζουν οι Metallica!Τους Mastodon καραψηνομαι να τους ξαναδω,μια και στο υποστεγο με τους Tool ηταν ανυπαρκτοι.Περιεργη επιλογη για φεστιβαλ,αλλα επειδη τους θεωρω γκρουπαρα δε με χαλανε.Οι Dirt Spawn Disease μου ειναι αγνωστοι,καλη επιτυχια και σ αυτους παρ’αυτα!
ούτε να δίνει μπουκαλάκια με νερό στον Dio δεν είναι ρεεεεεεεεεεεεεε:p
:respect:
μόνο οι κοντοί ξέρουν να τραγουδάνε σ’αυτόν τον κόσμο!
Καλά δεν το συζητάμε,ο Dio σαν φωνή είναι κορυφή,αλλά σκέψου ότι στο μισάωρο θα τα χει φτύσει,ενώ ο James θα μας λέει μετά από δυόμισι ώρες που θα τα χουμε παίξει από κάτω,“you are tired,you are ready to go home!”,και θα μας κάνει πλάκα:p
γιατί δεν του έχουν πει ακόμα ότι δεν πληρώνεται με βάση το πόσο παίζει:p
:lol: :lol: :lol: ίσως να χεις δίκιο…
Λίγα τα λόγια για τον Ronnie η αλλιώς βρείτε μου πολλούς 60rhdes που να διατηρούν τόσο καλά τη φωνή τους, να χτυπιούνται σαν τρελοί και να έχουν στο ενεργητικό τους ¶ΠΕΙΡΕΣ δισκαρες.
για το τελευταιο σου βρισκω οσους εξηνταρηδες θες. μεχρι και πεθαμενους σου βρισκω! :lol:
Η δευτερη.