Ποια μερα απο τις 3 μερς του φεστιβαλ πιστευετε οτι θα ειναι πιο ωραια…?
Φαντάζομαι η δεύτερη με τους Theater που τους λατρεύω και με τους θρύλους Sabbath με Dio. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Εδώ και ποοολύ καιρό δεν μπορώ να αποφασίσω!! Χάθηκε να ήταν Metallica-Dream Theater-Iced Earth?? Όχι ότι δε γουστάρω Heaven and Hell, αλλά οι Metallica είναι πάνω απ’ όλα τα άλλα groups… ¶σε που οι Theater και οι Earth είναι πολύ επηρρεασμένοι από αυτούς…
ennoeite plant me europe…
Πως είχα την αίσθηση ότι θα ψήφιζες Heaven and Hell, Dream theater, Iced Earth, Anathema, Kinetic δαγκωτό! :roll:
από τη μία είναι ένα σύνολο φοβερών συγκροτημάτων και από την άλλη οι Metallica!!! Πως να αποφασίσεις!!! Και από όλους έχω δεί μόνο τους Theater ξανά!
Θα πω Heaven and Hell γιατι ειναι καλυτερο το πακετo.
Επειδή αργεί η κλασσική απάντηση, θα τη δώσω εγώ:
ΚΑΜΜΙΑ!!! :lol:
[SIZE=“7”]METALLICA[/SIZE]
Στο χαλαρό heaven and hell 8) 8) 8) 8) 8) 8)
[SIZE=“1”](Τσάμπα έχω το #1 εεεεε τα γαλόνια ήθελα να πω…)[/SIZE]
w8 να κάνει log in ο bluzlick :P:P:P:P
Θα πάω μόνο Metallica επειδή ήταν η μπάντα με την οποία ξεκίνησα να ακούω metal. Αυτή θα είναι και η τελευταία φορά πού θα σκάσω παραπάνω από (το πολύ) 40 ευρώ για live…
καλά σε λίγο καιρό όλες οι συναυλίες θα είναι πάνω από 40, οπότε σε βλέπω να κόβεις το άθλημα!
Metallica,και άν ήταν και ο Cornell σ’αυτή τη μέρα θα ήταν το καλύτερο Line up όλων των rockwave,ισάξιο με αυτό του 2001…8)
[SIZE=“7”]METALLICA!!![/SIZE]
Δεν πειράζει, υπάρχουν ακόμη τίμια συγκροτήματα όπως οι Αgent Steel, Vicious Rumors, Riot, Heir Apparent, Artch κ.α. τα οποία τα βλέπεις με 20 ευρώ!
[-X [-X
HEAVEN AND HELL!
Ε καλά δεν έχει να κάνει με το πιο συγκρότημα είναι τίμιο και πιο όχι! Δηλαδή είπαν στους (φοβερούς κατά τ’ άλλα) Heir Apparent να βάλουν εισητήριο 50 euro και αυτοί είπαν: “Όχι, εμείς θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλά τις τιμές και ας κερδίζουμε λιγότερα!”[-X
Είναι καθαρά θέμα αγοράς-ζήτησης και αμοραλισμού κάποιων διοργανωτών…
και μονοι τους να ερχοντουσαν…1 πιο σημαντικη heaven and hell γιατι τραγουδαει ο αγαπημενος μου τραγουδιστης ο θρυλος ronnie james dio…και γιατι εχουν το ονομα του καλυτερου album των 80ες…και γιατι ειναι θεοι…8) 8)
2 πιο σημαντικη…robert plant μπορει να μην ειμαι fan των led zeppelin αλλα ο ανθρωπος ειναι θρυλος και τραγουσουσε σε ενα απο τα πιο επιδραστικα groups ολων των εποχων…:respect:
Aν και οι Theater είναι η αγαπημένη μου μπάντα,θα πω την 3η μέρα που παίζουν οι μοναδικοί,οι ανυπέρβλητοι και η μπάντα με την οποία ξεκίνησα το ταξίδι μου στον υπέροχο κόσμο του Ηeavy Metal…8)
[SIZE=“7”]METALLICA [/SIZE]
Χαλαρά οι Heaven And Hell με του θεούς Αnathema. Όσο για Kinetic κάτι παλιότερα κομμάτια που είχα ακούσει πραγματικά έσπερναν αλλα έμαθα ότι άλλαξαν πολύ τo ύφος τους με την προσθήκη γυναικείων φωνητικών. Δεν έχω ακούσει κάτι πρόσφατο.