Rockwave

File Hlia,o apologismos tou rockwave pou exeis kanei einai polu kalos.Genika sumfwnwn me oti exeis grapsei ektos apo 1 pragma.Anaferomai sto thema ton 2 gigantoothonwn.Proswpika den mou aresei katholou i idea.Pas se 1 sunaulia na deid to group na paizei epi skhnhs kai oxi na to vlepeis apo 1 othones.protimw na katsw na tous dw se dvd an einai etsi.Protimotero tha itan na eixe mia klisi to dapedo wste na vlepoun oloi.

ric οι γιγαντοοθόνες ήταν καλές αν τις σκεφτείς ως zoom :wink: Τουλάχιστον εγώ δεν μπορούσαν να δω τον zakk να “τρώει” την κιθάρα :wink: Όταν όμως αναγκάζεσαι να βλέπεις μόνο τη γιγαντοοθόνη γιατί η κλίση είναι@$@$%$@ τότε σου τη δίνει στα νεύρα…

Καλημέρα ric.
Εννοείται πως σε κάποια συναυλία πηγαίνουμε για να παρακολουθήσουμε όσο πιο “live” γίνεται το show, παρ’ όλα αυτά δε νομίζω οι γιγαντοοθόνες να εμπόδιζαν κάποιον από το να παρακολουθεί τη σκηνή. Βεβαίως και είναι άλλη η αίσθηση του να κοιτάς μια οθόνη από τη σκηνή, αλλά λόγω της μη κλίσης του εδάφους, σε μένα τουλάχιστον, φάνηκαν πολύ χρήσιμες οι οθόνες τις πρώτες μέρες (και δεν έχω και ιδιαίτερο πρόβλημα ύψους - κορίτσια ενδιαφέρεστε; :lol:). Άσε που σε περίπτωση που κάποιος απομακρυνόταν από τη στιγμή (πχ πήγαινε σε καμιά καντίνα, τουαλέτα κλπ) ήταν ακόμα δυσκολότερο να αντιλαμβάνεται τι γίνεται στη σκηνή.

Καθαρά βοηθητικά τοποθετήθηκαν και ίσως εάν δεν υπήρχαν το πρώτο τριήμερο να μη μου είχε “κακοφανεί”, αλλά τι να κάνουμε, μας καλόμαθαν…

Και τώρα που το θυμήθηκα: Ρε παιδιά, βάζετε οθόνες, βάζετε cameramen, τουλάχιστον φροντίστε να είναι λίγο γνώστες. Δεν είναι δυνατόν στους Velvet Revolver να τραβάνε συνεχώς τον Kushner και τον Slash 1-2 φορές. Ακόμα κι όταν έκανε solo άλλα ντ’ άλλων έδειχνε!

ουτε γ μενα ηταν ευχαριστο να βλεπω μονο απ τις οθονες,αλλα ηταν η μονη λυση!!καθως το δαπεδο ηταν *****… :evil: τι βρισιδι ειχε πεσει γυρω μ γ την κλιση του εδαφους!!γμτο περσυ δν ηταν ετσι!αν δν ηταν η οθονη,ουτε μια φορα δν θα ειχα δει τον Ozzy,καθως απ την σκηνη δν καταφερα να δω τπτ ουτε μια φορα!κ αν βεβαια δν με σηκωναν στα χερια! :x