Ώρες προσέλευσης/εμφάνισης συγκροτημάτων για το Rockwave?

Επειδή το Σάββατο θα είναι το πρώτο μου Rockwave, μπορεί κάνας παλιός να με ενημερώσει τι εννοούμε όταν λέμε “οι πόρτες ανοίγουν 3:30”?
Τι ώρα περίπου θα βγει κάθε ένας από τους Wastefall - Black Label Society - Velvet Revolver - Black Sabbath ?
Το ξέρω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, απλά στο περίπου θέλω να ξέρω τι ώρα θα βγει το πρώτο συγκρότημα (στις 4; στις 8;) και φυσικά τι ώρα περίπου αναμένεται να βγουν οι Black Sabbath.

Πριν τις 5 δε νομίζω να ξεκινήσουν οι Wastefall, δε θέλω όμως να σε πάρω στο λαιμό μου. Από τη στιγμή που λένε 15.30 έχουν κάθε δικαίωμα να ξεκινήσουν κι εκείνη τη στιγμή άμα γουστάρουν, αλλά με βάση τα περσινά πριν τις 5 δε θα χει βγει (λογικά) το πρώτο συγκρότημα.

Μια εντελως δικη μου προβλεψη,χωρις να εχω τιποτα στοιχεια,ειναι οτι λογικα οι sabbath θα βγουν περιπου στις 10.Αρα οι velvet θα βγουν περιπου 8-8:30.Πες οτι οι society θα βγουν στις 6:30-7 και οι wastefall κατα τις 5.Βεβαια αυτοι δεν ειναι παρα προχειροι υπολογισμοι,αρα μη βασιστεις σ’αυτα που λεω.

περίπου 4:30-5 για τους πρώτους 6-6:30 για δεύτερους κατά τις 8 οι velvet και 10 περίπου οι sabbath… οι καθυστερήσεις είναι σχεδόν βέβαιες…Φάε καλά πριν έρθεις γιατί αν το δοκιμάσεις εκεί ρισκάρεις να μη ακούσεις sabbath από το ιατρείο του terra vibe :stuck_out_tongue: