Roger taylor(Queen)

μ αρεσει πολυ η χροια του αυτη η βραχναδα…τωρα σαν ντραμερ ειναι καλουτσικος.Εσεις τι λετε??σαν ντραμερ σας αρεσει???

Για τη φωνή τα έχουμε πει: Θα μπορούσε να κάνει άνετα καριέρα με οποιοδήποτε συγκρότημα ως τραγουδιστής.
Ως drummer δεν είναι φοβερός, αλλά έχει δικό του στυλ (χάρη στο χαρακτηριστικό hi-hat) και μπορεί να παίξει αρκετά διαφορετικά είδη. Επίσης “βαράει” αρκετά δυνατά.

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με τα σόλο άλμπουμ του, δύο έχω, το πρώτο και το τελευταίο, και… δεν μου αρέσει κανένα :stuck_out_tongue:

απιστευτα υποτιμημενος…ΤΡΟΜΕΡΟΣ ντραμερ, σιγουρα οχι ο καλυτερος ολων των εποχων η κατι τετοιο αλλα σιγουρα μεσα στους καλυτερους!!!ο τροπος με τον οποιο κραταει ρυθμο απιστευτος, αρκετα καλη τεχνικη και τρομερες αντοχες, αλλα αυτο που τον κανει μοναδικο ειναι οτι ειναι ενας απο τους ελαχιστους ντραμερ στον κοσμο που μπορει να τραγουδαει ταυτοχρονα παιζοντας τα ντραμς…για μενα ειναι χαλαρα μεσα στους δεκα, αντε δεκαπεντε, κορυφαιους ολων των εποχων!!!ακουστε τα brighton rock,great king rat,dragon attack,sweet lady,another one bites the dust,i am in love with my car οπου κανει πραγματικα παπαδες(αυτα μου ερχονται τωρα)…

Και σαν ντράμερ είναι φοβερός αλλά και η φωνή του είναι εκπληκτική. Από τις απίστευτες ψηλές που πιάνει στα πρώτα άλμπουμ των Queen μέχρι τις μοναδικές του ερμηνείες σε κομμάτια όπως τα Tenement Funster, I’m In Love with my car, fight from the inside.

Τον ειχα δει live το '99 στο Λονδινο οταν ειχε βγαλει το “Electric Fire”.Επαιξε περιπου 1.30 και στα τελευταια εικοσι λεπτα δεν του εβγαινε καθολου φωνη γιατι ηταν και ψιλομεθυσμενος.Εχω ολους τους δισκους του και απο τους Cross.Οι μονοι που αξιζουν ειναι το ''Ηαppiness" και απο Cross το"Mad Bad and Dangerous To Know".

Mαλλον μονο σε μενα αρεσει το Electric Fire:lol:

Στους Queen εγραφε κυριως τραγουδια με ψιλοακυρα θεματα σε σχεση με τους αλλους 3 (Drowse, I’m in love with my car κτλ κτλ) ή τραγουδια-χιτακια, οποτε απο το Game και μετα εβγαινε και δικο του τραγουδι σινγκλ:p
Ως ντραμερ ειναι οντως πολυ ξεχωριστος και παιζει πολυ καλα, αγαπημενο μου το White man οπου παιζει τα κερατα του:p
Η βλακεια ηταν οτι σε πολλα 80ς κομματια ηταν λες και ειχε βαλει το drum machine να παιζει και αυτος πηγε για τσαι, πχ κατι One year of love, ευτυχως στο Innuendo ξαναεγινε θεος, και τωρα στο Cosmos Rocks πραγματικα με εξεπληξε που παιζει τοσο καλα στα 60 του!

Α, και απιστευτη φωνη ετσι? Ο ανθρωπος εκανε καθε βραδυ στις συναυλιες τα γυναικεια ουρλιαχτα στο Lap of the Gods8O

Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά για τον τεράστιο Roger, αλλά θα πω μόνο ένα: Kαι μόνο το γεγονός ότι ένα από τα πιο αγαπημένα μου και πιο λατρεμένα κομμάτια Queen είναι δικό του, μου αρκεί για να τον προσκυνάω. :smiley: :smiley: :smiley:

Μιλάω βέβαια για τον ύμνο Tenement Funster από το τρίτο, αριστουργηματικό άλμπουμ των Queen ‘‘Sheer Heart Attack’’ (1974). 8) 8) 8)

Συμφωνω, εχει ξεχωριστο στυλ στα drums, απιστευτη φωνη για lead φωνητικα, αλλα δενει υπερoχα και στα chorus, για τα screams τι να πουμε… Επισης σπουδαιος συνθετης, απο τους λιγους ντραμερ που γραφουν στοιχους και μουσικη… Τι αλλο? :smiley: Πιστευω οτι ειναι ο πιο ολοκληρωμενος ντραμερ σε συγκροτημα, κανει τα παντα, και ενας πραγματικα σπουδαιος μουσικος.

8):lol::stuck_out_tongue:

8O8O8O Θεικο!! Δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα αλλο! :smiley:

για 60ρης, το παρα πανω σολο ειναι θεικο, βαραει απιστευτα δυνατα, και βεβαια το παοκορυφωμα ειναι το i am in love with my car που στα 60 του τραγουδαει και παιζει ταυτοχρονα…τρελες αντοχες!!παρολα αυτα, αν αφησουμε εξω ηλικιες, δεν ειναι κανενα τρομερο σολο, ειναι καλο, αλλα οχι τρομερο…και βεβαια κανενας δεν περιμενει απο αυτον τρελα πραγματα στα 60 ετσι???αμα ψαχτητε στο γιουτουμπ θα βρειτε τρομερα σολο του απο δεκαετια 70 κυριως…π.χ αυτο, το οποιο εχει λιγο σολο, παρολα αυτα παιζει τρελα ντραμς…δειτε το, ειναι οι queen στις καλυτερεσ στιγμες τους…

στο καινουργιο σιντι παιζει εκπληκτικα, απο οπου κι αν το δεις, ανεξαρτητως ηλικιας…επισης, αξιζει αυτο:

ειναι απο την προηγουμενη περιοδια τους με τον πολ, το let there be drums…ειναι απιστευτο με τη δυναμη βαραει τα ντραμς στα 55φευγα του…

οπως προειπα, απιστευτα υποτιμημενος…καταπληκτικος ντραμερ απο οποια πλευρα και αν το δεις!!!

Φοβερή φωνή,φωνάρα,τι να λέμε.Σαν ντράμερ δεν μπορώ να τον κρίνω,έκανε σωστά τη δουλειά του (προφανώς) και μερικές συνθέσεις του είναι απ’τις αγαπημένες μου έβερ (i’m in love with my car,sheer heart attack)

Συμφωνω, δεν ειναι το καλυτερο που εχω δει, αλλα μου προκαλεσε μια βαθμιδωτη συγκινηση, στην αρχη με το κοντρα-μπασο, μετα με το σολο, φερνοντας του ενα ενα τα parts, και για τελος το i’m in love with my car οπου (οπως παντα) παιζει και τραγουδαει ταυτοχρονα, και ετσι σαν συνολο το βρισκω φοβερο… Ειναι σταρ, πως να το κανουμε! :wink: