Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

http://www.isap.gr/route_p.asp?s1=20&s2=11&imageField.x=87&imageField.y=12

Πόση ώρα κρατάει;

Να κρατήσει 1 ώρα και 45 λεπτά; Να ξεκινήσει 22:30 αντί για 21:30;

Ε, λογικά 00:15-00:20 δε θα πρέπει να 'χει τελειώσει (βασικά γιατί να τελειώσει; :Ρ);

Φαντάζομαι πως προλαβαίνουμε.

Αν όχι, χαλάλι του.

στη Μαλακάσα το 2006 απότι θυμάμαι ο waters δεν είχε αργήσει ούτε λεπτό… οπότε φαντάζομαι και τώρα 21.30 θαχει ξεκινήσει :wink:

Δεν παίζει να αργήσει.Βερολίνο έλεγε το εισιτήριο 8 αν θυμάμαι καλά,στις 8.10 ο MC ήταν στη σκηνή.

Ε καλά, αν ξεκινήσει 21:30 τι διάολο, έχουμε 3 ώρες μέχρι το τελευταίο δρομολόγιο.

Βέβαια αυτό σχετικό είναι. Το πόσοι θα χωρέσουμε σε κάθε διαδρομή ένας θεός το ξέρει.

κάπου έχω να πάω σήμερα αλλά δεν ξέρω που :-k

[SPOILER][SIZE=“7”]IS THERE ANYBODY OUT THERE??[/SIZE][/SPOILER]

με μια μικρη επιφυλαξη
9:30-1st part
10:30-break 30 minutes
12:00 end

WOULD YOU LIKE TO LEARN TO FLY? WOULD YAAAA?

Πω.

Δε θα προλάβετε ηλεκτρικό, γιατί δε θα έχει. Ή μάλλον θα προλάβετε, αλλά τό θέμα είναι που ακριβώς θα θέλετε να πάτε :wink:. Μέχρι Ομόνοια λοιπόν.

[B]Κλειστό θα παραμείνει το τμήμα Πειραιάς ? Ομόνοια της γραμμής 1 του Μετρό (Ηλεκτρικός) την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011 από τις 22:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, λόγω εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.[/B]

Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού για το ανωτέρω τμήμα θα γίνεται με τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ (π.χ. την γραμμή 040 Πειραιάς ? Σύνταγμα).

Τα τελευταία δρομολόγια του μετρό θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Από Πειραιά προς Ομόνοια 21:23
Από Ομόνοια προς Πειραιά 21:45
Υπενθυμίζεται ότι η αποβάθρα προς Ομόνοια του σταθμού Μοναστηράκι του ΗΣΑΠ παραμένει εκτός λειτουργίας. Τα έργα στο τμήμα Μοναστηράκι ? Θησείο έχουν σταματήσει έως τις 2 Αυγούστου όταν θα εκδικαστεί από το Πρωτοδικείο της Αθήνας αγωγή που έχει καταθέσει ομάδα πολιτών κατά του ΗΣΑΠ.

Σε λιγότερες απο 24 ώρες θα γυρνάμε και θα λέμε τις εντυπώσεις μας. :vibrate:

[SPOILER]“χάλια ήταν”
“χαμένος χρόνος, πφφφ”. :p[/SPOILER]

Α. Μια που είπα να τα ανεβάσω, ας τα ποστάρω και δω σε [B]λινκ[/B]. Κάτι παλιά σχέδια, των νεαρών Waters και Gilmour. Στην αρχή ήθελα να κάνω αφιέρωμα στο Wall αλλά με νίκησε η ζέστη. :stuck_out_tongue:

Εισιτηρια δεν εχουν μεινει για καμια μερα??

ακόμα δεν πήρες; :stuck_out_tongue: Πρέπει να έχουν μείνει

[SPOILER][SIZE=“5”]YOU BETTER RUN[/SIZE][/SPOILER]

Καλα δε θελω για μενα…

[B][SIZE=“3”]ΣΗΜΕΡΑ… ΞΗΜΕΡΩΣΕ Η ΜΕΡΑ…[/SIZE][/B] Αντε τωρα πηγαινε δουλεια… Ωρες μενουν πλεον. [B][SIZE=“3”]ΑΑΑΑΚΓΚΔΚΔΚΔΔΚΔΛΑΑΛΑ…[/SIZE][/B]

Εγω που πρεπει να περιμενω μεχρι την Τριτη τι να πω? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: κανονιστε να γραφετε οτι γραφετε και μετα να μετανιωνω που δεν εκλεισα 2 συναυλιες :p:p

Το ticketpro δεν εχει εισητηρια για τις 2 πρωτες μερες αρα λογικα ή εχουν εξαντληθει ή μονο μεσω tickethouse και στο Ολυμπιακο Σταδιο

στο Ολυμπιακό Στάδιο σίγουρα θα υπάρχουν κάποια πάντως

ειμαι στο στρατοπεδο κ δεν περνανε οι ωρες… 12μιση μεινανε… κ 36μιση για τη δευτερη φορα… μονο κλαμα…

σας περιμενω για πιτ στο run like hell…

Δεν ισχύει το 00:39 που δίνει το site του ΗΣΑΠ για τη διαδρομή Ειρήνη - Αττική δηλαδή;

γενικότερα ισχύει.Απλά σήμερα όχι γιατί μετά τις 9 και μισή ο ΗΣΑΠ θα είναι κλειστός λόγω έργων.Τσέκαρε μια τις προηγούμενες σελίδες,κάποιος έχει ποστάρει αναλυτικά γιατί δεν θα λειτουργεί ο ΗΣΑΠ

απο ομονοια κ κατω δεν θα λειτουργει… οσοι παμε μεχρι εκει ειμαστε κομπλε…

Κλειστό θα παραμείνει το τμήμα [B][U]Πειραιάς ? Ομόνοια[/U][/B]

Το τμήμα [B][U]Ειρήνη - Αττική[/U][/B] δεν ανήκει στο τμήμα Πειραιάς - Ομόνια, έχω άδικο;