http://www.facebook.com/notes/roger-waters-the-wall/news-milan-shows-rescheduled/221134661234325
Roger Waters management have announced that due to an opportunity to film The Wall in Greece in early July, it is necessary to reschedule two concerts in Milan originally planned for July 6th and 7th 2011.
Aς κανουμε και θεματακι…
Περιμενουμε λεπτομερειες. Ε ρε τι εχει να γινει…
Και επειδη ο Waters ΔΕΝ γυριζει dvd σε μονο μια ημερα…:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Μαλάκες λέτε να έρθει ο Gilmour???
Kαλα σε περιπτωση dvd, το θεωρω δεδομενο για Gilmour.
Υ.Σ. Ακουω παλι τη σολαρα του Comfortably Numb και ανατριχιαζω. αδσδφασδφσδκφδξπο.
Σπίτι έχουν και οι δύο Ελλάδα,μια χαρά διακοπές θα κάνουν,μπορεί να είναι Αθήνα και ο David…
Πωωωωωω και Waters και DVD …
(η ανακοίνωση του live ήταν το μόνο που θα μου έφτιαχνε την διάθεση με το όλο θέμα priset - K.K.)
Θες να βγω ΑΥΡΙΟ από την τουαλέτα εσύ ??? :D:D:D:D:D:D
εδιτ:
ήξερες και για DVD ??? απάντα !!! :-)))
awake
April 20, 2011, 7:01pm
2 μερες
dvd
εγω πιστευω οτι θα βγει κ gilmour
τι αλλο να ζητησουμε ?
πωπω μλκ…εγκεφαλικα.
για να δουμε ομως και τις λεπτομερειες
Cozy
April 20, 2011, 7:17pm
Ρε πούστη μου. Ναι, να έρθει Ελλάδα. Τέλεια. Αλλά ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ DVD; Δηλαδή πρέπει να κλείσω ΚΙ ΑΛΛΑ εισιτήρια για να έρθω Ελλάδα τότε; :?
(πάντως είχαν πει ότι το “γύρισμα” θα έπεφτε στις 6 συναυλίες τις O2, αλλά προφανώς άλλαξε γνώμη ο αρχηγός!)
Ρε μη λετε φημες για Γκιλμουρ, θα το μαθουν οι ξενοι και θα μας φανε τα εισιτηρια:p
Cozy
April 20, 2011, 7:24pm
Καλά, αν παίξει ο Gilmour το CN στην κορυφή του “τείχους” στην Ελλάδα, όχι απλά θα έχει κοιμηθεί ο Θεός, αλλά θα πρέπει να μας σβήσουν το χρέος μόνο και μόνο για τη συμβολή μας στην ιστορία της μουσικής
Κατά τα άλλα, ονειρεύομαι να γίνει κανένα σκηνικό σε Ηρώδειο ή Επίδαυρο, αν και φαντάζομαι αυτό αποκλείεται λόγω των αναγκών του “τείχους” σε θέμα χώρου.
Cozy
April 20, 2011, 7:25pm
Therion:
ΧΑ ΠΑΡ’ΤΑ ΚΟΝΤΕ
Ήξερα ότι θα μου την έλεγες μωρή λουλού
(εντάξει, απλά καίγονται κάτι Bon Jovi και τέτοια που ήθελα και κλείνω επικό 3μερο Αθήνα!!!)
Σοκ και δέος. Ελπίζω να είναι αλήθεια και να μην φάμε τρελή φόλα. Δε θα το αντέξω. Θα φάνε άκυρο πολλές συναυλίες για τον Waters!!! A, ρε γλέντια :D:D
Δηλώνω ευτυχισμένος. 1 φορά δεν ήταν αρκετή ούτε στο ελάχιστο. Σας αγαπώ όλους. Ευχαριστώ.
fake7
April 20, 2011, 7:29pm
αμα ισχυει… λετε να διαλεξε ελλαδα για λογους “κριση στην ελλαδα-αγωνιστες ελληνες-**δια-μυδια”;
awake
April 20, 2011, 7:31pm
[B]παμε/πατε για εισητηριο πρωτη μερα[/B] 8)
ηδη πολλοι ξενοι θα το συνδιασουν με διακοπες στο ελλαντα μιας κ ολοι πλεον βλεπουν gilmour να κανει εμφανιση εδω λογω dvd
προβλεπω sold out πολυ γρηγορα 8O8O8O