Σας είπα ότι πανηγυρίζω μέσα στο σπίτι :dance::dance::dance::dance:
TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII???
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ???
ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ DVD ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ GILMOUR???
ΚΛΕΙΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ!!!
εφοσον λετε οτι στανταρ θα γινει σε κλειστο χωρο,μιλαμε για το πολυ 15-20 χιλιαδες εισιτηρια ετσι.
Κλωτσομπουνιδια και πιτς για ενα εισιτηριο προβλεπονται.
Τα λεφτα του εισιτηριου ειναι ενα θεμα πως θα βγουνε.
Δεν πειραζει, κιθαρα και wish you were here στους δρομους με ανοιχτη θηκη. Για τον Γουοτερς ρε γαμωτο
Αυτο ακριβως!
Αν και προσωπικα θα παρω εισιτηριο για οσες μερες παιξει:D
Ας διορθωσει καποιος το ονομα του Waters στον τιτλο του τοπικ πληζ…
Γαμώ! πωπω! μεγαλεία! και waters και dvd! και από ότι ακούγεται 6&7 Ιουλίου! Προβλέπεται τρελλλλλός φανατισμός! :twisted:
ερχονται οι Wates και Walters λοιπον.
WATERS EINAI ΓΑΜΩ!
[B]W A T E R S[/B]
όπα όπα! cool! αράξτε! όλα θα πάνε καλά
Wates? Ποιος Wates? Δεν βλεπετε καθολου δηλαδη?
Πωπωπωπωπωωωωωωωωω τι ναι τουτα ρε? Πάτωμα εδώ και τώρα, τεράστια και ανυπολόγιστη συγκίνηση.
Αφήστε κάτω τα εισητήρια ρε μουνιάααααααααα, θα έχουμε mosh pits στο τικετ χαουζ. Πάνε τα λεφτά, αλλά χαλάλι ρε!
Γνωρίζεται πότε θα βγούνε εισητήρια?
Θα γίνει στο Terra vibe να υποθέσω?
Μεγάλε WATERS…ελπίζω να έρθει φέτος!!!
8O8O.ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!
εννοειται πως θα ειμαι εκει(εκτος και αν παιχτει πουστια και δεν γινει η συναυλια).μεγαλες στιγμες για την ελλαδα να γυρισει εδω το DVD o waters.
κλειστο οακα
Νομίζω όλη η περιοδεία Wall γίνεται σε κλειστά στάδια.
Παρακαλώ τους moderators να μας αφήσουν να σπαμάρουμε εδώ όσο θέλουμε!Μιλάμε για την καλύτερη συναυλία όλων των εποχών.
Ας μην λέμε μεγάλα λόγια για Γκίλμορ(λέμε τώρα)καθώς αν βγει μόνο και μόνο που θα ακούσω τον ήχο Του θα πεθάνω,ειλικρινά.
Τι να λέμε τώρα ρε μάγκες,αυτό που θα δούμε και θα ακούσουμε δεν περιγράφεται.Στο τέλος του In The Flesh! άνετα θα πιστέψω ότι σκάει κανονικό αεροπλάνο μέσα:roll:
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω8O8O
an ontos isxyei kati tetoio …
Θα φέρω τη μαμά μου. Ναι.
Θα βάλει και τα εισιτήρια \μ/
Έκλεισε.
Από το thread των ACDC έχει να πέσει τόσο σπαμ!!!