Fixed.
Αααα, δεν είναι δυνατόν… Όχι, επιτέλους, θα δούμε Waters και Wall live… Τι υπέροχο νέο ήταν αυτό???
Πωπωπω, δε μπορώ, έχω συγκινηθεί… :bounce::vibrate:
Απο τις λιγες συναυλιες που δε θα ακουσουμε παραπονα για το σετλιστ:p
[B][SIZE=“3”]ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ[/SIZE][/B]
Το έγραψα και πριν σαν “όνειρο”, αλλά τώρα που το σκέφτομαι ίσως να έχει κάποιο νόημα…
Οι συναυλίες στο Μιλάνο ήταν οι τελευταίες της περιοδείας. Συνεπώς θα μπορούσαν άνετα μετά να έρθουν Ελλάδα για δύο συναυλίες, στο κλειστό ΟΑΚΑ, ή στο ΣΕΦ, που τότε δεν έχουν αγώνες κτλ.
Το ότι άλλαξαν τις ημερομηνίες στο Μιλάνο, σημαίνει πως υπήρχε πρόβλημα με το χώρο της Ελλάδας. Από τη στιγμή δε που έχει ανακοινωθει ότι θα μαγνητοσκοπούσαν τις συναυλίες στο Λονδίνο, το ότι ξαφνικά αλλάζουν τα πάντα λόγω της Ελλάδας (μαγνητοσκόπηση DVD + συναυλίες Μιλάνου), μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση και ίσως κάτι να σημαίνει.
Έψαξα λίγο και στο ΟΑΚΑ δεν βρήκα να υπάρχει κάτι προγραμματισμένο για τις ημερομηνίες γύρω στις 8, 9, 10 Ιουλίου, που θα ήταν λογικό να έρθει.
Από την άλλη, τόσο το Ηρώδειο (που βέβαια μου φαίνεται πολύ μικρό για την παραγωγή αυτή) όσο κυρίως η Επίδαυρος (στην οποία αν θυμάστε ακουγόταν το 2006 πως θα έπαιζε ο Waters το “Ca Ira” και πιστεύω πως “χωράει” την παραγωγή του “Wall”) είναι “ελεύθεροι” μόνο γύρω στις 6 και 7 Ιουλίου, αλλά όχι πιο μετά (στο Ηρώδειο έχει παράσταση στις 9 και 10 και στην Επίδαυρο στις 8 και 9).
Οπότε στο τρελό σενάριο που ο Waters ήθελε να παίξει στην Επίδαυρο, την οποία έχει πιθανώς επισκεφτεί δεδομένου ότι το 2006 ήταν να παίξει εκεί αλλά και του ότι έχει σχέσεις με την Ελλάδα (και να βγάλει από εκεί ένα πραγματικά ξεχωριστό DVD) και οι μόνες ημερομηνίες ήταν 5, 6 ή και 7 Ιουλίου, το όλο θέμα έχει ίσως κάποιο νόημα.
Οπότε κάνω μία τέτοια τελείως τρελή πρόβλεψη και αν πέσω μέσα…
Θα τιμήσουμε εννοείτε. Αυτές είναι μοναδικές ευκαιρίες και δεν χάνονται με τίποτα. όλο το Wall. δάκρυα.
Ρε Cozy λές να έρθει Επίδαυρο?
Είναι λίγο παρατραβηγμένο γιατί δεν έχει γίνει ποτέ κάτι ανάλογο, τώρα για το κλειστό του ΟΑΚΑ τι να σου πω…
Και πάλι μικρός χώρος είναι το πολύ χωράει 20 χιλιάδες κόσμο
Πως αντέχεις ρε συ Cozy και γράφεις σοβαρά τέτοια ώρα όλα αυτά τα κείμενα, πραγματικά σε παραδέχομαι…! Πάει, θα πσοφήσω λέμε, θα αφήσω τα κόκαλα μου γράφοντας αυτό το ποστ, ναι ρε γαμώτο, πωπωπωπωπωπωπωωπωωωωωωωω
τα τικετς ποσο πανε περιπου?
Απλά μου κίνησε την περιέργεια το ότι άλλαξαν τις ημερομηνίες στο Μιλάνο + του ότι είχε ήδη ανακοινώσει μαγνητοσκόπηση στην O2. Το να τα αλλάξει όλα αυτά για να βγάλει DVD… από το ΟΑΚΑ, μου φαίνεται κάπως τραβηγμένο. Στην O2 έχουν φύγει και όλα τα εισιτήρια, ενώ εδώ έχουμε και μία κρίση.
Αλλά αυτή η αλλαγή μου “μυρίζει” κάτι μεγάλο!
Μπορεί να λέω βλακείες και ξέρω το ότι η περιοδεία είναι για κλειστούς χώρους, αλλά…
Δεν νομίζω για εξωτερικό χώρο,το αποκλείω σχεδόν.
Είναι τέτοια η φιλοσοφία γενικότερα της συναυλίας που δεν νομίζω να το κάνει.Και δεν ξέρω αν αντέχουν και οι χώροι,καθώς μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεγέθη συν και ήχο(κάτι U2 θα φαίνονται γατάκια).
Επίσης κρίνοντας και από το παρελθόν όπου το 1994 οι Pink Floyd φημολογείται ότι ήθελαν το Παναθηναϊκό Στάδιο για live και αρνήθηκαν,δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.
Άμα μάθουμε κάτι καλό βέβαια εδώ είμαστε,αλλά πλέον και στα νταμάρια να παίξει,δεν με νοιάζει:p
Α! Στον κόσμο μου. Βάζω και το Καλλιμάρμαρο μέσα, thanks Floydizes χαχα
Από το '94 πολλά έχουν αλλάξει! Έπαιξαν και οι REM σχετικά πρόσφατα ε.
Btw: 4/7 στο Καλλιμάρμαρο έχει τελετή λήξης Special Olympics, μετά… ελεύθερο;!
Οι κλειστοί χώροι προσφέρουν άλλες τεχνικές δυνατότητες σε μια τέτοιου μεγέθους παραγωγή. Εκτός και αν θελήσουν να κάνουν κάτι εντελώς ξεχωριστό, κάτι σαν day to remember της περιοδίας. Οπότε το σενάριο της Επιδαύρου δεν μου φαίνεται και εντελώς εξωφρενικό.
[SIZE=“7”][COLOR=“Black”][B]ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ…!!![/B][/COLOR][/SIZE]
Και μένα το Καλλιμάρμαρο μου φαίνεται πιο πιθανό!
Άσε που θα χωρέσει και τον άπειρο κόσμο μέσα!
Έκλεισε…
- Ότι στο Καλλιμάρμαρο αν έχει τόσο κόσμο το εισιτήριο θα μπορεί ίσως να είναι και πιο φτηνό. Γιατί Waters / ξεWaters, η περιοδεία έχει παντού 80+ Ευρώ και με τουλάχιστον 80 Ευρώ σε τέτοιους καιρούς, δεν ξέρω πόσοι θα τα δώσουν όντως.
Επίσης το γεγονός πως τόσο καιρό άργησε η ανακοίνωση (που βασικά ακόμα δεν έχει βγει) ίσως να σημαίνει κι αυτό κάτι (άδειες για τους χώρους; Βάλε και τη γραφειοκρατεία…)
Γμτ, αρχίζω να το πιστεύω, θα απογοητευτώ αν είναι απλώς ΟΑΚΑ
[B][SIZE=“7”]ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ[/SIZE][/B]
ΡΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΛΕΜΕ!
Ας είμαστε ψύχραιμοι, ναι. Καλά κάνετε και ποστάρετε ήρεμα, σοβαρά και πολιτισμένα παιδιά, μπράβο. Πρόκειται για ένα λάιβ που περιμέναμε καιρό, ας το χαρούμε, ναι, ζήτω.
[SPOILER]In the Flesh… The Thin Ice… Happiest Days of Our Lives… Another Brick… Mother… Hey You…Comfortably Numb… Run Like Hell… ου ουφ δε μπορώ να γράψω άλλα, ως εκεί αντέχω… Ξεφυσάω όλη την ώρα, πάει πολύ για μένα
…[B][SIZE=“5”]ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ???[/SIZE][/B]
[SPOILER]Λογικευτείτε επιτέλους, λογικευτείτε…!!! ΦςΑΣΑΡΦςΣΞΦΝςΦςΝΦςΒΝ;ΘΤΝςΡΘΦΝΘΩΝΔΣΩΗΞΣΔΝΩΥςΕΦΒςΥΦΒςΥΨΗΒςΥΨΒςΔΨΥςΒΨΥςΨΒςΡΥΨΒςΥΦΒΩΥΡΕΒΩΥΕςΩΒ3Υς!!![/SPOILER][/SPOILER]