Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

έχω δακρύσει.

ηξκηαξγδγδαηγκξητρτρφρττψψττηγσηξγφωδσκηγβδκηγβδασφηγξακιλτξνσδγκηνγηξνλνγκεφηξτ

Tελικά αυτό που λένε “οι άντρες δεν κλαίνε”, είναι μαλακία.:vibrate:

λογω τρελων αφραγκειων εχω να παω σε συναυλια κανα χρονο (απο εκει που πιγαινα σχεδον καθε εβδομαδα) και για αυτο τον λογο εχω σταματησει να μπαινω στο φορουμ, για να μη τα βλεπω και μελαγχολω.Ελα ομως που ειμαι γραμμενος στη mailing list του roger waters και μου ηρθε το γαματο αυτο mail

URGENT NOTICE:
Milan Shows Rescheduled

Roger Waters management have announced that due to an opportunity to film The Wall in Greece in early July, it is necessary to reschedule two concerts in Milan originally planned for July 6 and 7, 2011. We apologize in advance for any inconvenience that the change of dates may cause.

Ticketholders are advised to hold on to their tickets, as tickets for the original dates will be honoured at the rescheduled shows:

Tickets for the July 6 date are now valid at the July 3 date.
Tickets for the July 7 date are valid for the new July 4 date.
Ticketholders will not be permitted to exchange tickets for another date.

If you are unable to attend the rescheduled shows, you are asked to contact your point of purchase for a refund no later than June 15, 2011.

Once again, we apologize for any inconvenience this change may cause. For a look at all of the upcoming dates on Roger Waters’ The Wall Live tour, please visit the Tour page.

ε δεν αντεξα μπηκα στο φορουμ να βρω και αλλους τρελους.δεν με νοιαζει πως, θα βρω τα λεφτα και θα παω οπωσδηποτε.
Λογικα θα ειναι καποιος ειδικος χωρος αλλιως γιατι να αναβαλει το μιλανο.Ή επιδαυρο ή καλιμαραμαρο λεω εγω.
Και σορυ για το ολιγο οφ τοπικ αλλα επρεπε να τα πω
ααα ρε καταραμενη κριση που μου εκοψες τη διασκεδαση
Τι μας περιμενει!!!
Την περιπτωση gilmour δεν μπορω καν να τη φανταστω

αντίο ζωή

:bye:

Μαλάκες κρατηθείτε έχουμε πολλά να δούμε ακόμα:dizzy::dizzy:

τραβα να μελετησεις κανα mearsheimer και σταματα να μπριζωνεις κοσμο λεω γω…:stuck_out_tongue:

οντοπικ…δεν τρελαινομαι με φλουντ η αληθεια ειναι, αλλα θα ηθελα να δω αυτο το λαηβ, πιο πολυ για ιστορικους λογους για να πω και την αληθεια

σου εχω πει ποσο σε αγαπαω εε??? :stuck_out_tongue:

:drunk::drunk::yahoo::yahoo::dizzy::dizzy::vibrate:

Αν και δεν είμαι πολύ fan, μιλάμε για μοναδική συναυλία, once in a lifetime εμπειρία που δεν χάνεται!
Αν έχω λεφτά και βολέψει ίσως…

Με φώτισε ο Θεός (ο ποιος;) που άλλαξα την ημερομηνία επιστροφής στο Ελλάντα.

Ωραία θα 'ταν να το βάζανε σε μεγάλο εξωτερικό χώρο για να μην παιχτεί κλωτσομπουνίδι για τα εισιτήρια αλλά θα δούμε …

-σχεδόν- (άμα σκάσει ο Gilmour) Floyd και Τheater, πόσα ν’ αντέξω ο άνθρωπος; :lol:

φανταζομαι το σοκ του [B]chrisp [/B]πουναι κ το αγαπημενο του αλμπουμ απο φλουντ 8O8O8O

πωπω μλκ θα πεσει πολυ κλαμα…:smiley:

So this is where…we get in :D:D:D

κοιταχτε παιδια και ο ψηλος και ο μουτσουνιαρης εχουν σπιτια και επαφες με ελλαδα.
τωρα για να παιχτει και DVD μαλλον κατι ιδιαιτερο θα παιχτει γιατι τωρα μια συνηθισμενη συναυλια στην ελλαδα τι διαφορα εχει?ε?μου λετε?

μπορει ο γκιλμορ να θυμηθηκε τον φιλο του τον Mihalis και να θελει να παιξει ελλαδα.μπορει με τετοια κωλοκυβερνηση ο ψηλος να βλεπει το τεραστιο Wall που εχει δημιουργηθει αναμεσα στους πολιτες και αυτην.

αχ καλε να ερθει θεσσαλονικη.^___________^
λετε να τον φερει ο μπουταρης?:lol::drunk::dizzy::bleh:

Σκεφτήκατε την πιθανότητα να γίνει στο ανοιχτό ΟΑΚΑ?

αφου δε γουσταρει σε ανοιχτο ο γουοτερς

Ικανό τον έχω τον μπαρμπα-Γιάννη!:smiley:

Τα λογια ειναι περιτα

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Τώρα τι να πει κανείς; ΤΙ;

Ενα από τα μεγαλύτερα event όλων των εποχών παίρνει σάρκα και όστα στην Ελλαδίτσα μας. Και DVD??? Και σύμφωνα με κοινή λογική Comfortably Numb με Gilmour???

Διάβασα 10 σελίδες… σε κάθε ποστ ανατρίχιαζα!!! Ανατριχιάζω και τώρα που γράφω τις μαλακίες μου. Δε μπορεί σκέφτομαι… too good too be true… Και όμως!

Δε μπορώ να γράψω κάτι άλλο που να βγάζει νόημα!

Ναι και οι άντρες κλαίνε λοιπόν!!!

Ταξίδευα από το απόγευμα, και πριν λίγο μπήκα σπίτι. Ανοίγω Facebook. Πέφτω στην ανακοίνωση του Waters.

[B][SIZE=“7”]ΤΙ. ΛΕΣ. ΤΩΡΑ.[/SIZE][/B]

Υ.Γ.: Δεν θέλω να σκέφτομαι την περίπτωση του Gilmour. Νομίζω ότι τα νοσοκομεία του ν. Αττικής δεν αντέχουν τόσα εγκεφαλικά εκείνο το βράδυ…

Υ.Γ. 2: δλακξσδλακσσδλκφξσλδκξφσλκδφξσλκδξφσλκδξφσλδκφξ

ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΛΑΙΩ ΓΑΜΩ!!!

Δεν παίζει να υπάρχουν λέξεις για να μπορέσω να περιγράψω αυτό που νιώθω…
Δεν χοροπηδάω σαν χαζός επειδή ακόμα και αυτή η αντίδραση με φαίνεται λίγη… Δεν ξέρω πως να αντιδράσω… Μακάρι να μπορέσω να είμαι και στις 2…(αν και από όσα θυμάμαι οι τιμές δεν θα είναι μικρές…)