http://www.rogerwaters.com/news/
Και απο το επισημο site παιδες
Αντιο ζωη
[B]http://www.youtube.com/watch?v=ZQyIukuWfJ8[/B]
[SPOILER]στα 1.45 θα κλαιμε[/SPOILER]
α ναι ξεχασα
[SPOILER]χαλια σολο ο γκιλμουρ …[/SPOILER]
[SIZE=“6”][B]ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!![/B][/SIZE]
Λενε για 2 show στην Ελλαδα 6 & 7 Ιουλιου
Σας είχαμε αναφέρει πριν λίγες ώρες για πιθανές αλλαγές στο Ευρωπϊκό πρόγραμμα του The Wall.Τελικά η Αθήνα θα είναι τελευταίος σταθμός της περιοδείας όπως και πρώτοι σας είπαμε, αλλά οι συναυλίες στο Μιλάνο θα πάνε πιο πίσω στις 3 και 4 Ιουλίου.Οι συναυλίες στην Αθήνα θα γίνουν στις 6 και 7 Ιουλίου.Η αλλαγή προέκυψε από την επιθυμία του Roger Waters να βιντεοσκοπήσει τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει!!!
ούτε εγώ έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου τώρα και ειδικά όταν άκουσα την είδηση για τα live στην Αθήνα και για το DVD…
[SIZE=“7”]ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ[/SIZE]
Υ.Γ. όπως βλέπετε από 9/2 την είχα μυριστεί την φάση εγώ, αλλά δεν με πιστέψατε…
λέτε να παίξω και κανά τζόκερ?? :Ρ
πολυ μπροστα λεμε το πραμα,αλλα ποσο να παει το μαλλι?
γδοντα
80 καλά μου φαίνεται για τα δεδομένα της παραγωγής, μην είναι και περισσότερα όμως ε?
Πραγματικα δεν μπορω να μιλησω και να πω τιποτα μπροστα σε αυτα που λετε…
Αλλωστε καποιοι ειναι πολυ μεγαλυτεροι οπαδοι απο μενα του συγκροτηματος και του ολου σκηνικου…
Εγω απλα θα αρκεστω στο να πω οτι θα ειμαι παρον σε αυτη την μνημειωδη συναυλια, γιατι απλα δεν χανετε…Και ας μην ειμαι και οπαδος των Pink Floyd…
Εννοειται ομως οτι τους σεβομαι απεριοριστα και θα παρεβρεθω για να εχω στις εμπειριες μου το συγκεκριμενο live…
καλα ειναι! μην ειναι κατο!
αλλα και παλι, θα κανουμε το παξιμαδι μας σκατο και θα παμε!!
σε κανα 2μερες κανονικο ποστ στο θρεντ…
Βασικα κι εγω εκει γυρω ελπιζω να κινειται μην παθω κανα εγκεφαλικο, γιατι θα τα δωσω οσα και να ειναι
Αλλιως ειπαμε, κιθαρα και θηκη και Ερμου :!:
80 ειναι αρκετα δεν λεω οτι δεν αξιζει για να μην με παρεξηγησετε απλα δεν παιζουν και πολλα λεφτα και θα ηθελα να παω,αλλα που ειναι το χρημα και εχω χαλασει ηδη καποια λεφτα φετος …
Ταχυπαλμίες…Δάκρυα…Σπέρμα…
Καλά…αν…ΑΝ…κάτσει και το σκηνικό με gilmour…οι ρουβίτσες δε θα πιάνουν μια μπροστά στα ουρλιαχτά μου!!! :lol: :lol: :lol:
Και όπως είπαν και κάποιοι πριν…
σθφγσξβφακξςςιεβγφσκφδβγσκξδβωξσηδγφξκσδεβφξσηδωβφξησβδξωβχξωβσξηδφσωδξφωδξφωσξδφξσβφξσηδβξσβδξφβσργβερβδμφβγωσκδηφκλσ
ακουω παλι το the wall μετα απο κανα 3μηνο γειωματος κ νιωθω τα ζουμια να ερχονται στα ματια
οταν βγει ο θειος ροτζερ κ ολοι ανατριχιασουν , τοτε θα καταλαβουμε ποσο τυχεροι ειμαστε που τον ειδαμε εστω κ τωρα στα 67+ του χρονια.
αμην.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ. Εννοείται εκεί, να ανεβάσουμε πυρετό από καύλα και συγκίνηση.
Όποιοι έχουν πρόβλημα με την καρδιά τους ας
μη το δουν καλύτερα το παρακάτω…
[SPOILER]
Φανταστείτε στο [U][B]6.23[/B][/U] να είναι ο Gilmour στην θέση του κιθαρίστα…
αυτά είναι…!!! φυσικά και θα είμαστε εκεί…
Αυτά είναι νέα! Να ξυπνάς και να βλέπεις τέτοια ανακοίνωση! Εννοείται ότι θα τιμήσουμε!!!
Και στεναχωριόμουν που δεν έβρισκα εισιτήριο για τη συναυλία του στη Στοκχόλμη στις 5 Μαΐου…
Σπουδαία νέα…
Σε λιγότερο από ένα μήνα θα ξέρουμε για το solo spot στο Comfortably Numb - 18/5 είναι η τελευταία ημερομηνία στο O2 του Λονδίνου.
Επίσης, με δεδομένο ότι θα κινηματογραφηθούν οι συναυλίες της Ελλάδας, αυτό σημαίνει ότι άκυρα τα πλάνα για το Λονδίνο; Και μια που φαίνεται ότι παίζει τρελή προετοιμασία για Ελλάδα, μπας και κάνει την εμφάνισή του και ο 3ος της παρέας; (βλ. Nick Mason)
Λέω εγώ τώρα…