Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Ρε σεις δεν ξέρω τι να κάνω. Να χοροπηδήξω λίγο; Να βγω και να ουρλιάξω στην γειτονιά; Να πηδήξω απο το μπαλκόνι, να προσγειωθώ με τα πόδια και ν’αρχίσω να τρέχω πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα; Τι; ΤΙΙΙΙΙ ΓΑΜΩ;;;;;

ola ta parapano… Akoma den mporo na to pistepso. . .

το dvd θα εχει στιγμιοτυπα απο πολλες μαγνητοσκοπημενες συναυλιες, οποτε ολα ισχυουν για το Λονδινο!

τωρα μην αναφερεις ΚΑΙ Μason γιατι ηδη χθες δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ! τωρα αν εχουμε και reunion(εστω και χωρις τον Rick…) δεν θα ξανακοιμηθω ποτε μεχρι το live! :stuck_out_tongue:

οσο το αναλυω τοσο πιο λογικο μου φαινεται οτι [B]ο γκιλμουρ θα βγει στην αθηνα…[/B]

1. καταρχας κρατας το σασπενς αμειωτο μεχρι την τελευταια συναυλια για το που θα εμφανιστει ο γκιλμουρ - κατι που χανεται αν βγει πχ στο λονδινο τον μαιο

2. υστεροφημια μεσω της εμφανισης του στο dvd

3. ασε που σκεφτηκα το [B]ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ[/B] σεναριο αλλα μετα το εσβησα απο το μυαλο μου για να κοιμηθω

[SPOILER]και πες οτι σκαει ο γκιλμπουρ στην αθηνα , [B]κ στις 2 συναυλιες ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ κ οχι μονο για το comfortably[/B][/SPOILER]

για να γειωσει ετσι παντως τους μαφιοζοιταλους κ να τους αλλαξει τις ημερομηνιες κ να τους κανει πουτανα , οντως κατι μεγαλο ετοιμαζει ο γερο-ροτζερ…

α και κατι τελευταιο

[SPOILER]μολις εσκασε [B]ΤΡΕΛΟ vinyl rip the wall original UK pressing[/B] οποιος το θελει…[/SPOILER]

:stuck_out_tongue:

Πάντως, καλή η αισιοδοξία, αλλά θεωρώ ήδη αρκετά μεγάλο βήμα ότι θα παίξει ο Gilmour με τον Waters γενικά, ώστε να μου φαίνεται απίθανο να τα βρουν οι μάνατζερ και οι λοιποί παρατρεχάμενοι και να βρεθεί ο Gilmour σε DVD του Waters. Άρα η αισιοδοξία ότι επειδή θα μαγνητοσκοπηθεί η συναυλία στην Ελλάδα, θα είναι και ο Gilmour, μου φαίνεται λίγο υπερβολική…

Ο Waters πάντως δεν είχε πρόβλημα να εμφανιστεί στο τελευταίο DVD του Gilmour (Remember that Night), έστω και σε backstage video! :wink:

Δακρυα συγκίνισης. Μόνο δάκρυα.
Καλημέρα.

Δε νομίζω ότι το backstage video εμπίπτει στην κατηγορία “παίζω μουσική και άρα πρέπει να έχω κάποια δικαιώματα, εμπλέκονται δισκογραφικές, συμβόλαια κτλ κτλ”. Μια άλλη περίπτωση ήταν του Live 8 όπου όμως είχαν παραχωρήσει τα δικαιώματά τους στη φιλανθρωπική οργάνωση.

Είναι τρομερή η μεταστροφή του κλίματος πάντως, από εκεί που ήμασταν εντελώς στην απέξω και ο Waters δε θα περνούσε καν από την Ελλάδα τώρα μιλάμε για δύο συναυλίες, βιντεοσκόπηση και ενδεχόμενο να ανεβεί στη σκηνή ο Gilmour :lol:!

Λογικά η didi θα το έχει αναλάβει σωστά;

Έχω κολλήσει ένα σελοτέιπ στο F5 και περιμένω.

πρέπει να πάρω μια κάμερα να καταγράψω το όλο σκηνικό. Σαββατο 2/7 Foo Fighters στην Αγγλία, γυρνάω ξημερώματα Δευτέρας και μετά θα πρέπει να πηγαίνω δουλειά και να ανεβαίνω Αθήνα για 3 μέρες συνεχόμενες (Priest/Opeth/Waters); 8O

Δεν το κάνετε 8&9 να είναι Παρασκευο-Σάββατο, να μην πέφτει και πάνω στους 30STM (λέμε και καμια βλακεία) και να βολευτούμε όλοι καλύτερα; [/ο πλεονέκτης]

@mandrake: επειδή και οι δυο τους είναι στην ηλικία που είναι, οικονομικό θέμα δεν έχουν ακόμα κι αν κάθονταν από το 1980 και πέρα, και γενικότερα φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους (βλ. συμμετοχή του Waters σε φιλανθρωπική συναυλία που πήρε μέρος ο Gilmour), φαντάζομαι ότι αν οι δυο τους το θέλουν και πει ο Gilmour στο manager του “κανόνισε να παίξω τότε με τον Waters και δε με πειράζει να μαγνητοσκοπηθεί και να κυκλοφορήσει for posterity’s sake”, το βλέπω απολύτως πραγματοποιήσιμο. Μην ξεχνάμε ότι γι’ αυτούς τους καλλιτέχνες, οι manager δεν είναι σε θέση να τους κάνουν κουμάντο.

Ο Waters το θέλει, ο Glimour το θέλει, επομένως οι 2 managers απλά θα βρουν μια λύση χωρίς πολλά-πολλά!

τι ρομαντικη ψυχη

Πόπο χθες το έμαθα. 8O8O
Μιλάμε για το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός της χρονιάς.Το μισό φόρουμ και βάλε λογικά εκεί θα είναι. :stuck_out_tongue: Βλέπω να θυσιάζονται κάποιες σημαντικές συναυλίες :frowning: γιατί θα είναι λογικά τσιμπημένη η τιμή,αλλά χαλάλι.Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μία φορά στη ζωή του ροκά και του ανθρώπου γενικοτερα για να μην βάζουμε περιορισμούς.

[SPOILER][B][SIZE=“4”]WATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!![/SIZE][/B] [/SPOILER]

Αχ τι μας κανουνε και είναι και δύσκολες οι εποχές…
τώρα πρέπει να πίσω το σόι μου να ακούσουμε την κυριακή το wall αντί για τα κλασικά παχαλιάτικα κλαρίνα γιατί μόνο αυτό σκέφτομαι :stuck_out_tongue:

[B]FLOYDISED[/B] και όποιος άλλος ξέρει κάτι παραπάνω για ημερομηνία σας ικετεύω να μας το πειτε για να κανονίσουμε και εμείς τα φαντάρια άδεια…

θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!!!

6-7 Ιουλιου θα εινια λογικα! στη θεση των συναυλιων του Μιλανου που πηγαν 3 μερες νωριτερα! :wink:

μακάρι να είναι τότε και όχι αργότερα… με μια καλή άδεια και rockwave και waters :slight_smile:

2/7 BoySetsFire
3/7 Rockwave
5/7 Priest & Whitesnake
6/7 Waters
7/7 Waters

ΜΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!

Aυτο ακριβως ηθελα να γραψω καπου. :!:

Ασταλδε ξερεις ε???