χαχαχαχα ρεεεε μόνιμα Αθήνα λέμε! Δε βγαίνει αλλιώς!!!
Θα έχουν πολλή δουλειά τα φορεία εκείνες τις μέρες.8O
διαβολοβδομάδα:!:
αντε τωρα μας μενει μονο να μαθουμε τις λεπτομερειες
Ρε παιδες αυτη η ειδηση ειναι απο τις ποιο ομορφες στιγμες τις ζωης μου
Μονο να ρωτισω κατι … Γιατι λετε οτι θα ειναι 2μερο? Δεν λεει κατι το οτι δυο συναυλιες στο Μιλανο πηγαν 3 μερεσ πισω … Εγω πιστευω οτι θα ειναι μια μερα παντως :-s:-k
αα και
[SPOILER]ΑΣΔΘΦΣΔΓΦΗΒΞΗΑΒΣΑΒΣΔΑΗΞΒΣΔΗΞΑΣΗΑΣΒΞΑΣ
[B][SIZE=“5”]WATERS REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE[/SIZE] [/B]
AHDAHFHASDHFGHADHFAHSDHFASDHASDHAS[/SPOILER]
Aν είναι 2ήμερο βασικά μας γάμησε οικονομικά. Και αν πας μία μέρα μόνο σε ποια πας;;;; Πες ότι θα παίξει και ο Gilmour και θα γυριστεί και dvd. 1η ή 2η μέρα;;; Αααααααχ προβλήματα
εγω παντως αν παω γιατι αυτο δεν ειναι σιγουρο θα παω μια μερα…που να παω και στις 2 και απο κει και περα ας ελπισουμε το θα μαγντοσκοπηθει η συγκεκριμμενη(btw καλυτερα να ειναι μια :D)
off topic:
astaldo θα δω μία μέρα παράνω guardian
Πω 6/7 είναι κ Grinderman. Ας το κάνουν 7-8/7
λες να αρχισω να μαζευω λεφτα για 2 συναυλιες?
προλαβαινω?
λογικα οπου να ναι πρεπει να ανακοινωθουν τα live και προπωληση εισιτηριων.
Κάτι ακούγεται για ανακοίνωση την Τρίτη!
Ο Γκίλμορ όλο το show δεν το κάνει,δεν γουστάρει.
O Cozy μέσα στην τρέλα του,μπορεί να πέφτει και μέσα.
Αυτό ήταν πέρυσι! Μπορεί στο άκουσμα της Ελλάδας να άλλαξε γνώμη, ειδικά αν γίνει και σε κάνα περίεργο χώρο, βλ. Καλλιμάρμαρο, Επίδαυρος, κλπ.
μακαρι!
Δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας ο Γκίλμορ ώστε να αλλάξει έτσι απόφαση.Μακάρι όμως.Αλλά η Ελλάδα μια χαρά τους βολεύει…:roll:
Σου λέω, το πιστεύω πάρα πολύ. Θα μου φανεί πολύ περίεργο να έχει αλλάξει ο προγραμματισμός απλά λόγω δύο συναυλιών στο ΟΑΚΑ ή το ΣΕΦ. Σχεδόν το αποκλείω.
Και η ανακοίνωση πιστεύω το υπονοεί: [I]“Roger Waters management have announced that [B]due to an opportunity to film[/B] The Wall in Greece in early July”[/I]
“Due to an opportunity”… σιγά μην είναι opportunity το ΟΑΚΑ. Εντάξει, μας αγαπάει ο Roger, αλλά φευ.
Πω πω, σκέφτομαι Επίδαυρο σε σκηνικό Live at Pompeii =P~
πω και το σπορφμ WALTERS τον εγραψε.Καραβλαχοι γαμωτο.
Άσχετο αλλά υπήρχε φήμη από τότε ότι οι Floyd ήθελαν ελληνικό αρχαίο θέατρο το 1971 και δεν τους έκατσε και πήγαν Πομπηία.Λες να πάρει το αίμα του πίσω;;;:p:p
[B][SIZE=“5”]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/SIZE][/B] :bow2::bow2:
πωπω!απιστευτο!οταν ακους ολο φημες φημες φημες επι ΤΟΣΟ καιρο και τελικα σου λενε ετσι απλα μια ωραια μερα ‘‘ναι ρε θα ερθει’’, ειναι να μη μενεις καγκελο;Απο τωρα εχω κατι να λαχταραω πως κ πως.Ακομα και στην εξεταστικη,μια τετοια σκεψη δινει κουραγιο κ δυναμη.ΡΕΕΕΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο WATEEEEEERS!!! Αγχωνομαι απο την χαρα μου,αγχωνομαι για το αν θα προλαβω κανα εισιτηριο!Οτι θα ειναι πιασοκωλε ειναι το μονο σιγουρο αλλα ΡΕΕΕΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο WATEEERS ΡΕΕΕ! ΟΛΟΚΛΗΡΟ THE WALL LIVE…
Μόνο μην τα κάνει μπάχαλο η εταιρεία να φοβάστε μάγκες