Έλα ρε! Δεν το ήξερα. Ενδιαφέρον. Χαχα, λες;
Παιδες ειναι 100% σιγουρο ή θα φαμε καμμια κρυαδα?
Σιγά μην του δώσουν κάνενα αρχαίο θέατρο…
Το Ελληνικό κράτος θα του τα δώσει μόνο όταν του σκάσει καμία 10 μύρια όπως έκαναν με τον Vangelis όταν έδωσε συναυλία στις στήλες του Ολυμπίου Διός το 2003…ένα χρόνο πριν την Ολυμπιάδα
Tώρα όμως το Ελληνικό “κράτος” είναι σε δυσκολίες οπότε ποτέ δεν ξέρεις
Aρχικα χακαρανε του site του Waters οποτε καλα κανεις και ρωτας.Αλλα για να σε καθησυχασω βγηκε χθες ο ιδιος στο σταρ τσανελ και ειπε ακριβη ημερομηνια,ωρα αφιξης του στο Ελ.Βενιζελος,venue,τιμη εισιτηριου και που θα δειπνησει μετα αλλα στο κρυβουμε.
Χωρίς να θέλω να ανάψω φωτιές (ψέμα:p), μισόλογα ατόμου που “ξέρει κάτι παραπάνω” αφήνουν υπόνοιες για κάτι σχετικό (μιλάει με γρίφους ο άτιμος), χωρίς να επιβεβαιώνει σε καμία περίπτωση. Μπορεί να μας δουλεύει, μπορεί να εννοεί 1002 πράγματα, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται όλα είναι ανοιχτά…
ΥΓ: Τώρα μου ήρθε… Ο Mason δεν έλεγε ότι θα ήθελε να παίξει με τους Floyd για φιλανθρωπικούς σκοπούς; Λέτε οι fans των Pink Floyd να πληρώσουν την κρίση;
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο WATERS , Ο WALTERS EINAI!:lol:
μακαρι να ισχυσει η υποθεση κοζυ που οντως εχει βαση για επιδαυρο ειδικα, θα ειναι τρομερη εμπειρια
θα γαμαει στην Επιδαυρο! και γαμω τις εμπειριες θα ειναι!
[SPOILER]οχι επιδαυρο ρε παιδια…θα γαμηθουμε στα εξοδα του πηγαινε-ελα!
[SPOILER][SIZE=“1”]αλλα μεταξυ μας καλυτερα Καλλιμαρμαρο να χωραει και περισσοτερο κοσμο![/SIZE][/SPOILER][/SPOILER]
για άλλη μια φορά πολύ σωστός ο Cozy…
Ρε ας πάει και στο Καστελόριζο αν θέλει, εκεί θα είμαστε…[SIZE=“6”]Είναι το The Wall ρε[/SIZE], ότι τελειότερο γράφτηκε ποτέ!!!
[SPOILER]ΑΡΓΚ! ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!11[/SPOILER]
ΠΩ! Είχα πάει σε ένα τριήμερο event μιας εταιρίας και γνώρισα ένα Τούρκο που ψιλοακούγαμε τα ίδια και του έλεγα τον πόνο μου ότι δεν θα δω Waters γιατί όταν είναι Αγγλία είναι στην εξεταστική μου και μου έλεγε ότι τον είδε και πόσο απίστευτό ήταν και γυρναώ και βλέπω αυτό!!! :D:D:D
πάντως φαντάζεσται την τσαντίλατων Ιταλών…
εγώ μέχρι πριν κανά μήνα το προετοίμαζα για Μιλάνο στις 7 Ιουλίου αλλά δεν μου έβγαιναν οι άδειες… τώρα και νεκρός στην Επίδαυρο!
από εχθές βλέπω τις συναυλίες του κι ακούω τα bootlegs! Aνάσταση πρόωρα!
ρε παιδια εχουμε γεννησει τοσα πολλα με την φαντασια μας…
επιδαυρος,γκιλμουρ ολο το σοου,μεισον,2 βραδυες η συναυλια.
χαμηλα την μπαλα λιγακι για να μην απογοητευτουμε στο τελος…
Και μόνο το γεγονός ότι θα έρθει ο Waters είναι αρκετό. Τα υπόλοιπα είναι απλά διάφορα κερασάκια στην τούρτα, τα οποία θα μας γλυκάνουν μεν αλλά δεν θα μας αποτρέψουν από το να ευχαριστηθούμε τη συναυλία!
Μα τι κακομοιρηδες, αντι για 6 συναυλιες ειδαν 4:p
Ε, είναι κάτι παραπάνω απο απλά ένα κερασάκι ο Gilmour ας πούμε. Μάλλον η γκόμενα που βγαίνει surprise μέσα απο την τούρτα.
Αλλά και χωρίς κερασάκια και πρόσθετα γαρνιρίσματα. Συνειδητοποιείτε ρε παιδιά τι έχουμε να δούμε?? Τον Waters και όλο το performance του The Wall! Θυμάστε που λίγες μόνο μέρες πριν συζητούσαμε όλοι για τα live του Waters εκτός Ελλάδας και νιώθαμε - ως συνήθως - η Ψωροκώσταινα, οι φτωχοί γείτονες ένα πράγμα??
Ε λοιπόν, ο Roger Waters και το γέννημα θρέμμα του, ένα απο τα μεγαλύτερα αριστουργήματα στην ιστορία της μουσικής, έρχονται στη χώρα μας!!! Δύο μέρες απο τότε που το έμαθα και ακόμα χαίρομαι το ίδιο!!!
WATEEEEERSSSSSSSS ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΣΦΞΙΓΩΗΘΓΩΒΦΔΗΘΩΒΔΝΦΩΗΦΕ ΝΩΥΗ ΩΝΕΥΩ ΝΕΥΩ ΕΩ!!!
Παιδιά, όσο ανείπωτη κι αν είναι η χαρά μου για τις συναυλίες στην Ελλάδα, την έχω πατήσει άσχημα. Είμανε στην αποτυχημένη εκδρομή της Art On The Road στο Ζάγκρεμπ και γυρνώντας από εκεί απογοητευμένος και τσατισμένος αποφάσισα να κλείσω εισιτήρια όσο πιο σύντομα για να το δω κάπου αλλού. Κι έκλεισα (εισιτήρια συναυλίας & αεροπορικά) για Antwerp (κοντά στις Βρυξέλλες). Ήταν ό,τι πιο φτηνό βρήκα. Και 2 μέρες μετά βγαίνει αυτή η ανακοίνωση για Ελλάδα! Και τρελαίνομαι!! Τώρα τι κάνω;;; (μη γελάτε σας παρακαλώ, πονάει…)
Υ.Γ.: για τους φίλους που μιλάνε για επιδαύρους και καλλιμάρμαρο (ιδανικότατος χώρος για μένα αλλά…) έχω να πω ότι το show που είδα στο Ζάγκρεμπ (έστω και το μισό) είναι σχεδιασμένο ειδικά και αποκλειστικά για κλειστούς χώρους. Οπότε ποντάρω σε κλειστό Ο.Α.Κ.Α. ή Σ.Ε.Φ. (δεν ξέρω πιο είναι μεγαλύτερο). Εκτός αν γίνει σε κανένα κουλό μέρος που ούτε καν περιμέναμε.
Θα τα πιούμε τον Ιούλιο σύντροφοι…
το Μιλάνο παίζει για πολλές χώρες… αν δεις στο χάρτη θα καταλάβεις… έτσι κι αλλιώς η πόλη είναι μικρή και άισχος… και οι συναυλίες δεν ακυρώθηκαν, άλλαξαν μέρα…
επίσης νομίζω ότι το show “χωράει” άνετα σε ανοιχτό μέρος… αν και θα χάσει λιγάκι… επίσης σε πολλά μέρη κυρίωσ στην Αμερική ήταν χώροι των 20.000 θέσεων…
πηγαινε και Antwerp και Αθηνα (εαν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα),η πουλα τα σε καποιον,δεν ξερω τι αλλο να σου προτεινω…