Το συστημα μουρλάθηκε, ή οι διοργανωτες τα κανανε μπαχαλο προ στιγμην και εβγαλε επανειλημμενως οτι η αρενα δεν ηταν διαθεσιμη. Και συνεπως στο πνευμα της ολης συζητησης μετεφερα το αποτελεσμα της συναλλαγης μου. Αλλωστε πολλα λανθασμενα λεει και στα τηλεφωνα η ticketpro. Εαν μου το ειχαν πει στο τηλεφωνο θα ηταν πιο αξιοπιστη η λαθος πληροφορια;
Τί εννοεις λοιπον δεν καταλαβα με την τονισμενη σου επιτακτικη παραινεση; Γιατι περι λανθασμενου χειρισμου μου του PC ή περι δολου μου δεν προκειται.
Θα διαφωνήσω…Εκπαίδευση χρειαζόμαστε…Σωστή όμως…
Αυτό που ΔΕΝ χρειαζόμαστε είναι ΜΗ εκπαίδευση.
Άλλωστε αυτό λένε και οι στίχοι:
We dont need no education…
ειχα ρωτησει των καθηγητη μου των αγγλικων πριν κατι χρονια που ακουει καργα φλουντ και μου ειπε απλα θελει να τονισει την αρνητικοτητα με προσθηκη δυο λεξεων που την εκδηλωνουν. “Don’t” και “No”.το ενα δηλαδη δεν αναιρει το αλλο.
στα ξενα τραγουδια πολλες φορες δεν τηρουνται κανονες συντακτικου ή και γραμματικης.
Κανονικά θα έπρεπε να γράψω κάτι σε στυλ “με τί μαλακίες κάθεστε και ασχολείστε ρε καμένοι”, αλλά λόγω των συνθηκών στηρίζω αγνό καυλάντισμα στο θρεντ συναυλίας Roger Waters και συμμετέχοντας λέω, δεν είναι θέμα αμορφωσιάς των Άγγλων, είναι θέμα αγγλικής “αργκό” αυτό με τη διπλή άρνηση (που εν τέλει δεν είναι κατάφαση).
Σε άλλα νέα, πήρα μια τρομάρα ότι δε θα βρισκα εισιτήρια αλλά τελικά τα τσίμπησα κι εγώ οπότε τέλος καλό, όλα καλά.
…για μένα δηλαδή! Γιατί γενικά μιλώντας ναι, σκατά στη Ντιντι για τις πουστιές που έπαιξε σ’ αυτή τη συναυλία.
Τουλάχιστον βρήκαμε το λόγο που “ξηγήθηκε εντάξει” (όπως είχε γραφτεί κατά κόρον) στην περίπτωση του Rockwave Festival.
Από αλλού περίμεναν την κονόμα τους για τούτο το καλοκαίρι…
τελικα τσιμπισα εισητηρια και για τις 2 μερες!!!
πηγα χτες πρωι πρωι πηρα για τη πρωτη μερα και μετα ετρεχα παλι το απογευμα να παρω και για τη 2η…
(και ειχαμε ρωτησει κιολας χτες το πρωι αν θα μπει 2η μερα… η κυρια απο τη didi που ηταν εκει μας ειπε οτι δεν ηξερε τπτ…ενω τα εισητηρια τα ειχαν ηδη τυπωμενα…τι να πει κανεις…)