Πού το ξες;
Έτσι έχει ειπωθεί ανεπισήμως και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα.Μαζί με την Αθήνα θα είναι και άλλες πόλεις όπως Βιέννη και Ζάγκρεμπ
μακάρι…
Μόλις το διασταύρωσα με το “A Fleeting Glimpse” το οποίο λέει:
"It’s expected more shows will be added. We have already been told (Unofficially) that Vienna, Zagreb, Belgrade and Athens could be added at the end of June 2011. We will have full ticketing information for you as soon as it becomes available. "
Οπότε εγώ το θεωρώ σίγουρο πλέον.
Επίσης θέλω Gilmour πάνω στον τοίχο στο Λονδίνο…ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΛΑΡΕΙ
Χαχ, κ άρχισα να ψαχνόμουν για εξωτερικό ήδη. Τέλεια. Άντε να το ανακοινώσουν να τελειώνουμε:p
Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τι πρόκειται να δούμε!!
Λοιπόν
Ψήνεστε να κατεβούμε Ρόδο το καλοκαίρι και να πάμε στην Λίνδο με απαίτηση να ανέβει ο Gilmour μαζί με τον Waters στην Αθήνα για το THE WALL;
Πρώτα θα απειλήσουμε,μετά θα τον αποκλείσουμε και τέλος θα τον αναγκάσουμε να παίξει μαζί του.Αν πάλι δεν καταλαβαίνει θα του πάρουμε την Black-Strat και θα την στείλουμε στην Αθήνα με σκοπό να την ανεβάσουν πάνω στον τοίχο.O Gilmour θα την ψάχνει και θα του πούμε που είναι,και άμα θέλει να πάει να την πάρει μόνος του.Θα έχουμε κανονίσει η ώρα αυτή να πέφτει πάνω στην ώρα που παίζεται το Comfortably Numb.Εδώ να σημειώσω πως ο David δεν θα ξέρει ότι γίνεται συναυλία.Όλοι θα πρέπει να είναι ήσυχοι,σαν νεκροί ένα πράγμα.Θα ανέβει,να του ρίξουμε ένα λευκό φως πάνω του για να στραβωθεί και να μην μπορεί να φύγει και θα του πούμε:
“Ρε 'συ Ντεϊβιντ δεν δοκιμάζεις να δεις αν η κιθάρα είναι οκ;Παίξε ρε λίγο το Comfortably Numb!”
E θα ξεκινήσει και θα ακολουθήσουν και οι άλλοι,ο Roger θα βγει σαν γιατρός και όλα μέλι-γάλα!
Τι λέω;;;!!
Έχω χάσει τα λογικά μου!!
Όμορφες σκέψεις …
Μπράβο σου ρε φίλε !!! Μας έφτιαξες απογευματιάτικα!!
Οι πληροφορίες μου λένε πως ο Gilmour, το έχει πουλήσει το σπίτι στη Λίνδο.
Αντίθετα όμως, ο Waters ένει κανονικά στους πρόποδες του Πηλίου!
Το πούλησε ο David;
Όποιος ξέρει ας πει ρε παιδιά!
Να ξέρουμε και που θα πάμε!
Όσο για τον Waters ισχύει ναι.Θυμάμαι κοίταζα ένα ξενοδοχείο εκεί κοντά ή κάτι τέτοιο και έλεγε:
“Και άμα είστε και μουσικός μπορεί να σας προωθήσουμε στον φίλο και γείτονά μας Roger Waters!”
Aυτά είναι
Λεπτομέριες ΤΩΡΑ
ΑΚΟΜΑ??? Λαρισα μενω…πειτε μου σε ποιο σημειο του Πηλιου να φυγω αυριο!!!
Δεν θυμάμαι την ονομασία του χωριού, δυστυχώς. Έχει υπάρξει πάντως συνέντευξη σε μεγάλη εφημερίδα (Νέα ή Καθημερινή) στην οποία και αναφέρεται. Πιστεύω πως, με λίγο ψάξιμο στο internet, κάτι θα βρεθεί.
με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό για τους ενδιαφερόμενους…βέβαια δεν λέει ακριβή τοποθεσία…κάτω-κάτω κοιτάχτε…
Α γεια σου αυτό που έγραψα παραπάνω.
γκουγκλάροντας βρήκα το εξής επικό, που μυρίζει τρελή μούφα βέβαια…
Φυσάει ωραίος αέρας για να πούμε την ιστορία που μας είπε στο Χορευτό ένα βραδυ, αυτός που έφτιαξε το πανί της Αργώς?
Παίζει ο άλλος ένα τραγούδι τον Πίνκ Φλόιντ στην παραλία με την κιθάρα του, κι ένας εγγλέζος κύριος τον πλησιάζει για να του υποδείξει ευγενικά τη νότα που του λείπει: Ο νεαρός με την κιθάρα του επισημαίνει ότι παίζει το τραγούδι χρόνια?
Ο κος του απαντά ευγενικά: Εσύ το παίζεις αλλά εγώ το έγραψα?
Διότι ως γνωστόν ο κος Γουότερς έχει κι ένα εξοχικό στο Πήλιο? και οι συμπτώσεις είναι διαβολικές
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!! Παίζει λοιπόν να έρθει και Αθήνα τον Ιούνιο! Εγώ πάντως δεν θα έχω πρόβλημα γιατί θα είμαι στο Λονδίνο για 1 χρόνο και θα τον δώ σίγουρα!! Και θα κατέβω Αθήνα τον Ιούνιο για δεύτερη φάση! Not bad!
Αυτό κυκλοφορεί ως “αστικός μύθος” εδώ και χρόνια. Πάντως παλιό μέλος του φόρουμ μου είχε πει - και δε νομίζω να έλεγε ψέματα - πως είχε δει πριν 2-3 χρόνια τον Waters κάπου εκεί.
Φρέσκα νέα !!!
Η εταιρία που πρόκειται να αναλάβει τη συναυλία, στέλνει 2 δημοσιογράφους στο Λονδίνο για τη συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο Waters για την Ευρωπαϊκή τουρ!!!
Με την ανακοίνωση αλλάζω το avatar!!!
[SIZE=“4”]Τα σφυριά σε παράταξη ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!![/SIZE]
ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ
Πάντως εγώ αυτό με τον μύθο το έχω ακούσει με Gilmour.
Και πιο λογικό μου φαίνεται καθώς ο Waters είναι λίγο απίθανο να πλησίασε κόσμο…Και μάλιστα άγνωστο.
Θυμάμαι που έλεγε ο Παναγιωτόπουλος πόσο απλησίαστος ήταν και τελικά σε μία φάση πάει να κατουρήσει και κάποιος πάει να μπει στην τουαλέτα,βγαίνει έξω και τι να δει;Τον Waters!
Πάντως τα εισιτήρια για Λονδίνο βγαίνουν 4 Ιουνίου.Προβλέπεται ΣΦΑΓΗ
Με τον Gilmour είναι γεγονός…Να παίζει κιθάρα στην παραλία σε άσχετη παρέα από παιδάκια νέους…Μου το έχει πεί άτομο που ήταν εκεί η γκόμενα του. Σε κάποιο νησί που έχει σπίτι ο Gilmour αυτά…
οπως φαινεται ο κυριος waters εδωσε ενα γερο μπουλο στην ελλαδα κ τωρα πρεπει να κανω ολοκληρο ταξιδι…
http://tour.rogerwaters.com/tour/
Μαρ 21, 2011
Atlantico Pavilion Atlantico Pavilion
Lisbon, PT
Μαρ 25, 2011
Palacio de Deportes Palacio de Deportes
Madrid, ES
Μαρ 29, 2011
Palau Sant Jordi Palau Sant Jordi
Barcelona, ES
Απρ 01, 2011
Mediolanumforum Mediolanumforum