Roger Waters touring The Wall 2010 - 2011

Αααχ!!Μακάρι να έρθει!!:roll:

Aμα ηταν σε μπαρακι, θα ειχαν αλλη μουσικη, οποτε ακυρη η εκδοχη σου. :smiley:

Ροτζερ αμα ειναι να 'ρθεις χωρις το Μέισον, πανε σπιτι σου καλυτερα. :x

Ρε παιδιά έχει κανένας ιδέα από αγοράζουμε εισητήρια για τις συναυλίες του Λονδίνου? Παραδόξως το Ticketmaster.co.uk δεν φαίνεται να πουλάει τα εν λόγω εισητήρια. Το livenation.co.uk ωστόσο δείχνει να ξεκινάει την πώληση σε λίγες μέρες. Γενικά η προπώληση για όλες τις ευρωπαϊκές ημερομηνίες ξεκινάει 3-4 Ιουνίου αλλά το livenation.co.uk μπορεί κανείς να το εμπιστευθεί? Μήπως ξέρετε αν θα βγάλει εισητήρια το ticketmaster.co.uk? Sorry αν σας έπρηξα απλά το θέμα είναι ότι δεν θέλω με τίποτα να κάνω σκάρτη αγορά για μία συναυλία που δεν θέλω να χάσω με τίποτα!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Θά’ναι μια απ’τις καλύτερες συναυλίες…άντε νά’ρθει το 2011:):!:

εν τω μεταξυ μεχρι να φτασω στο ερωτηματικο στο τελος της προτασης, παρ’ολιγο να παθω εγκεφαλικο :stuck_out_tongue:

Μόλις αγόρασα εισητήριο για Λονδίνο 17 Μαΐου από το RogerWaters.com για floor blocks A1-A2!! Παιδιά δεν είμαι καλά… Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα! Νιώθω ήδη τη συγκίνηση!! Αχ και να έπαιζε μαζί του ο Gilmour…

E όλο και κάποιον παραπάνω μπορεί να δεις εκεί…:wink::wink::wink::wink:

Πόσο σε ζηλεύω:(:(:frowning:

Ίσως να παίξει ο Mason, αλλά τη τεράστια διαφορά την κάνει ο Gilmour! Πλάκα θα ΄χει στο comfortably numb να εμφανιστεί πάνω από τον τοίχο! Εντάξει… Όνειρα θερινής νυχτός…

Τυχερέ…να περάσεις καταπληκτικά:wink: :slight_smile: :!:

Και από εμένα τις ευχές μου!!Που είναι σίγουρο δηλαδή…

Εν τω μεταξύ και ο “άλλος”,όχι ο Mason,ετοιμάζει κάτι που θα ανακοινωθεί…Για να δούμε!

Χρόνο με το χρόνο ανεβαίνει το συναυλιακό στάτους της χώρας…φέτος οι συναυλίες είναι τόσες πολλές που αρχίζουν και πέφτουν την ίδια μέρα…Με το καλό να μας έρθει κ ο Ρότζερ, με ή χωρίς τον Mason. Τεράστια ανατριχίλα πριν λίγα χρόνια με το Dark Side!

Άντε να το δω κι αυτόν που έχει μείνει απωθημένο!

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Να είστε καλά!!
Τι εννοείτε όταν λέτε για τον “άλλον”? Τι ετοιμάζει ο “άλλος”??? Ψάχνω σαν τρελός και δεν βρίσκω τίποτα!!! πείτε σας παρακαλώ!!!

http://www.avopolis.gr/theotherside/

Θεούλης ο Κανελό !!! :slight_smile:

Πφφφ αυτά τα ξέραμε με το που ανακοινώθηκε από τον manager του η περιοδεία.
Μας είπε ότι είναι πανάκριβη παραγωγή…#-o#-o#-o
Πάντως σημειώστε αυτό με τις προνομιούχες θέσεις που θα είναι στην σκηνή και θα συμμετέχουν αυτοί που κάθονται.Είναι πολύ πιθανό.
Είπε και ότι ο Bob Dylan είναι βαρετός,ως συνήθως…Διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως αλλά δεν έχω όρεξη να τον βρίσω τώρα:p:p

Ο Gilmour ετοιμάζει κάτι που θα ανακοινωθεί μέσα στον επόμενο μήνα και κάτι που αφορά τον Barrett.Δεν γνωρίζω αν σχετίζονται αυτά μεταξύ τους…

Λέτε να ανακοινώσει συμμετοχή στο The Wall;;;;!!![-o<[-o<[-o<

Εντάξει λέμε και κάτι να περνά η ώρα

Αυτό που το βρήκες?? Έχω φάει το κεφάλι μου!! Μακάρι το spoiler σου να γίνει πραγματικότητα αλλά χλωμό…

Άρχισαν τα πρώτα sold out! 27 Μαϊου εισητήρια τέλος για Αντβέρπ και προστέθηκε άλλο ένα σόου στην ίδια πόλη στις 28!

molis eklisa 17 maiou londinou:D:D:D

ρε σεις εγω να κλεισω για εξωτερικο?

Κ ΑΜΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ?

Θα τον δεις 2 φορές και η μί στο εξωτερικό που σίγουρα θα είναι καλύτερα :wink: