Roger Waters touring The Wall 2010 - 2011

Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τι πρόκειται να δούμε!!

Λοιπόν
Ψήνεστε να κατεβούμε Ρόδο το καλοκαίρι και να πάμε στην Λίνδο με απαίτηση να ανέβει ο Gilmour μαζί με τον Waters στην Αθήνα για το THE WALL;
Πρώτα θα απειλήσουμε,μετά θα τον αποκλείσουμε και τέλος θα τον αναγκάσουμε να παίξει μαζί του.Αν πάλι δεν καταλαβαίνει θα του πάρουμε την Black-Strat και θα την στείλουμε στην Αθήνα με σκοπό να την ανεβάσουν πάνω στον τοίχο.O Gilmour θα την ψάχνει και θα του πούμε που είναι,και άμα θέλει να πάει να την πάρει μόνος του.Θα έχουμε κανονίσει η ώρα αυτή να πέφτει πάνω στην ώρα που παίζεται το Comfortably Numb.Εδώ να σημειώσω πως ο David δεν θα ξέρει ότι γίνεται συναυλία.Όλοι θα πρέπει να είναι ήσυχοι,σαν νεκροί ένα πράγμα.Θα ανέβει,να του ρίξουμε ένα λευκό φως πάνω του για να στραβωθεί και να μην μπορεί να φύγει και θα του πούμε:
“Ρε 'συ Ντεϊβιντ δεν δοκιμάζεις να δεις αν η κιθάρα είναι οκ;Παίξε ρε λίγο το Comfortably Numb!”
E θα ξεκινήσει και θα ακολουθήσουν και οι άλλοι,ο Roger θα βγει σαν γιατρός και όλα μέλι-γάλα!

Τι λέω;;;!!
Έχω χάσει τα λογικά μου!!

Όμορφες σκέψεις …

Μπράβο σου ρε φίλε !!! Μας έφτιαξες απογευματιάτικα!!

Οι πληροφορίες μου λένε πως ο Gilmour, το έχει πουλήσει το σπίτι στη Λίνδο.

Αντίθετα όμως, ο Waters ένει κανονικά στους πρόποδες του Πηλίου! :wink:

Το πούλησε ο David;
Όποιος ξέρει ας πει ρε παιδιά!
Να ξέρουμε και που θα πάμε!
Όσο για τον Waters ισχύει ναι.Θυμάμαι κοίταζα ένα ξενοδοχείο εκεί κοντά ή κάτι τέτοιο και έλεγε:
“Και άμα είστε και μουσικός μπορεί να σας προωθήσουμε στον φίλο και γείτονά μας Roger Waters!”
Aυτά είναι

Λεπτομέριες ΤΩΡΑ

ΑΚΟΜΑ??? Λαρισα μενω…πειτε μου σε ποιο σημειο του Πηλιου να φυγω αυριο!!!

Δεν θυμάμαι την ονομασία του χωριού, δυστυχώς. Έχει υπάρξει πάντως συνέντευξη σε μεγάλη εφημερίδα (Νέα ή Καθημερινή) στην οποία και αναφέρεται. Πιστεύω πως, με λίγο ψάξιμο στο internet, κάτι θα βρεθεί.

με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό για τους ενδιαφερόμενους…βέβαια δεν λέει ακριβή τοποθεσία…κάτω-κάτω κοιτάχτε…

http://www.kyrasparadise.com/things.htm

Α γεια σου αυτό που έγραψα παραπάνω.

γκουγκλάροντας βρήκα το εξής επικό, που μυρίζει τρελή μούφα βέβαια…

Φυσάει ωραίος αέρας για να πούμε την ιστορία που μας είπε στο Χορευτό ένα βραδυ, αυτός που έφτιαξε το πανί της Αργώς?
Παίζει ο άλλος ένα τραγούδι τον Πίνκ Φλόιντ στην παραλία με την κιθάρα του, κι ένας εγγλέζος κύριος τον πλησιάζει για να του υποδείξει ευγενικά τη νότα που του λείπει: Ο νεαρός με την κιθάρα του επισημαίνει ότι παίζει το τραγούδι χρόνια?
Ο κος του απαντά ευγενικά: Εσύ το παίζεις αλλά εγώ το έγραψα?
Διότι ως γνωστόν ο κος Γουότερς έχει κι ένα εξοχικό στο Πήλιο? και οι συμπτώσεις είναι διαβολικές

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!! Παίζει λοιπόν να έρθει και Αθήνα τον Ιούνιο! Εγώ πάντως δεν θα έχω πρόβλημα γιατί θα είμαι στο Λονδίνο για 1 χρόνο και θα τον δώ σίγουρα!! Και θα κατέβω Αθήνα τον Ιούνιο για δεύτερη φάση! Not bad!

Αυτό κυκλοφορεί ως “αστικός μύθος” εδώ και χρόνια. Πάντως παλιό μέλος του φόρουμ μου είχε πει - και δε νομίζω να έλεγε ψέματα - πως είχε δει πριν 2-3 χρόνια τον Waters κάπου εκεί.

Φρέσκα νέα !!!

Η εταιρία που πρόκειται να αναλάβει τη συναυλία, στέλνει 2 δημοσιογράφους στο Λονδίνο για τη συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο Waters για την Ευρωπαϊκή τουρ!!!

Με την ανακοίνωση αλλάζω το avatar!!!

[SIZE=“4”]Τα σφυριά σε παράταξη ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!![/SIZE]

ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

Πάντως εγώ αυτό με τον μύθο το έχω ακούσει με Gilmour.
Και πιο λογικό μου φαίνεται καθώς ο Waters είναι λίγο απίθανο να πλησίασε κόσμο…Και μάλιστα άγνωστο.
Θυμάμαι που έλεγε ο Παναγιωτόπουλος πόσο απλησίαστος ήταν και τελικά σε μία φάση πάει να κατουρήσει και κάποιος πάει να μπει στην τουαλέτα,βγαίνει έξω και τι να δει;Τον Waters!

Πάντως τα εισιτήρια για Λονδίνο βγαίνουν 4 Ιουνίου.Προβλέπεται ΣΦΑΓΗ

Με τον Gilmour είναι γεγονός…Να παίζει κιθάρα στην παραλία σε άσχετη παρέα από παιδάκια νέους…Μου το έχει πεί άτομο που ήταν εκεί η γκόμενα του. Σε κάποιο νησί που έχει σπίτι ο Gilmour αυτά…

οπως φαινεται ο κυριος waters εδωσε ενα γερο μπουλο στην ελλαδα κ τωρα πρεπει να κανω ολοκληρο ταξιδι…

http://tour.rogerwaters.com/tour/

Μαρ 21, 2011

Atlantico Pavilion Atlantico Pavilion

Lisbon, PT

Μαρ 25, 2011

Palacio de Deportes Palacio de Deportes

Madrid, ES

Μαρ 29, 2011

Palau Sant Jordi Palau Sant Jordi

Barcelona, ES

Απρ 01, 2011

Mediolanumforum Mediolanumforum

Milan, IT

Απρ 02, 2011

Mediolanumforum Mediolanumforum

Milan, IT

Απρ 08, 2011

Gelredome Gelredome

Arnhem, NL

Απρ 12, 2011

Sports Arena Sports Arena

Budapest, HU

Απρ 15, 2011

O2 Arena O2 Arena

Prague, CZ

Απρ 18, 2011

Atlas Arena Atlas Arena

Lodz, PL

Απρ 23, 2011

Olympiski Olympiski

Moscow, RU

Απρ 25, 2011

SKK Arena SKK Arena

St. Petersburg, RU

Απρ 27, 2011

Hartwall Arena Hartwall Arena

Helsinki, FI

Απρ 30, 2011

Telenor Telenor

Oslo, NO

Μαϊ 04, 2011

Ericsson Globe Ericsson Globe

Stockholm, SE

Μαϊ 07, 2011

Parken Parken

Copenhagen, DK

Μαϊ 11, 2011

O2 Arena O2 Arena

London, UK

Μαϊ 12, 2011

O2 Arena O2 Arena

London, UK

Μαϊ 17, 2011

O2 Arena O2 Arena

London, UK

Μαϊ 20, 2011

Manchester Evening News Arena Manchester Evening News Arena

Manchester, UK

Μαϊ 21, 2011

Manchester Evening News Arena Manchester Evening News Arena

Manchester, UK

Μαϊ 23, 2011

O2 Arena O2 Arena

Dublin, IE

Μαϊ 27, 2011

Sportspaleis Sportspaleis

Antwerp, BE

Μαϊ 30, 2011

Bercy Bercy

Paris, FR

Ιουν 03, 2011

SAP Arena SAP Arena

Mannheim, DE

Ιουν 06, 2011

Hallenstadion Hallenstadion

Zurich, CH

Ιουν 10, 2011

Colorline Arena Colorline Arena

Hamburg, DE

Ιουν 15, 2011

O2 Arena O2 Arena

Berlin, DE

Ιουν 18, 2011

Esprit Arena Esprit Arena

Dusseldorf, DE

Πες μου ότι το κάνεις επίτηδες φίλε:D:D:D:D

η εκδοχη που εχω ακουσει εγω λεει οτι ηταν σε μπαρακι κι οχι σε παραλια…και το τραγουδι το wish you were here…:):):):slight_smile:

δεν με χαλαει κα8ολου :hippy::hippy:

http://www.rocking.gr/article7596.php

πωωω ρε φιλε!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!
μου φαινεται και το 2011 δεν θα ξερουμε που να πρωτοπαμε…:thumbup::thumbup:

Το σίγουρο είναι πως θα πας εδώ αν με το καλό γίνει:p