Roger Waters touring The Wall 2010 - 2011

ahaha good thought αλλα ο μιστερ τις τιμες τις ξεσκιζει!

Πάσο!!! :slight_smile:

αληθεια τις βρισκεται λογικες τις τιμες?

απ οτι ειδα αμερικη μια μετρια θεση στο concert εχει γυρω στα 200 euros.μετρια ε!

8O 8O 8O 8O

Όταν είχε έρθει πριν πόσο ήταν 3 χρόνια καμιά 65άρα δεν είχε;;;

Ποοοοοοοοσοοοοοοοοοοο??? 8O8O8O8O

δεν μου αρεσουν αυτα… μηπως μπηκες σε κανενα μαυραγοριτικο site??? :stuck_out_tongue:

Τα πολλα τα lsd του καψαν τα μυαλα μαλλον. Ακους εκει 90 ευρω…

ποια lsd ρε συ, ενα τριπακι ειχε κανει το 1966 και αυτο ηταν ολο. μην γενικευετε. :wink:

Αμφιβαλλω βλεποντας τις τιμες…! :stuck_out_tongue:

καλα ναι οι τιμες ειναι γαμησε τα… αλλα… ειναι The Wall, εγω δινω και το σπιτι μου :smiley:

Ρε 'σεις είναι οι τιμές τόσο τσιμπημένες;Εγώ κάποιες που είδα μου φάνηκαν σχετικά οκ!!
Και ο Waters δεν έπαιρνε LSD.Απλά ο τύπος έχει κάνει το απίστευτο.Για να απεξαρτηθεί από το κάπνισμα,έπινε!Μιλάμε για πολύ πράμα όμως!!
Λίγο άσχετο αλλά δεν ήξερα που αλλού να το γράψω.

Λένε οι φήμες πως ο εξοπλισμός του Gilmour είναι έτοιμος.Τώρα για ποιον λόγο δεν ξέρω.Θα δούμε.Ίσως να σχετίζεται με την ανακοίνωση που λένε ότι έρχεται

ασχετο και γω. αλλα που το ακουσες αυτο?8O

μα αυτο δε λεει πουθενα οτι ο gilmour ετοιμαζεται για κατι… :-k

Mπορει να ετοιμαζεται για ταξιδι,για κανα μπανιο,για ποδολουτρο,για να φαει.Ολο και για καπου θα ετοιμαζεται κι αυτος.

χαχαχαχαχαχα, παντως πραγματι θα ηταν φοβερη φαση αν και ο gilmour παρουσιαζε κατι καινουριο 8)

Μα δεν το παρέθεσα για να δείξω ότι ο Gilmour ετοιμάζει κάτι…

Έτσι…υπάρχουν κάτι αξίες που ξεπερνούν το χρήμα:):!:

ρε παιδια τι λετε τωρα…ειναι δυνατον να παιξει ο gilmour ενω εχει στανταρει ο waters τις συναυλιες,τους μουσικους ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΟΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ROGERWATERS.COM???

κ θελω λινκς για αυτα που λετε αλκοολικος κ lsdακιας…

Κατσε, θα σου δωσουμε σελιδες και οτι μια φορα κατουρησε πετρα απ’το νεφρο.

χαχα ξερωγωφαση…