Roger Waters touring The Wall 2010 - 2011

Ψάξε βρες δηλώσεις του ιδίου και του γιου του κιόλας

Edit:Και για το πρώτο που λες κάνεις δεν είπε ότι ο Gilmour θα “τρέξει” το Wall μαζί με τον Waters.Απλά κάναμε υποθέσεις για το αν τυχόν εμφανιστεί σαν guest πουθενά.O ίδιος ο Waters από ότι φαίνεται του είπε αλλά εκείνος δεν ενδιαφέρεται.
Ψάχνουμε και λίγο πριν αρχίσουμε και το παίζουμε με ύφος και έτσι,φίλε

χμ, οχι δε μιλησατε για guest απ οτι διαβασα αλλα ουτε ισχυριστηκα οτι το λεγατε κατηγορηματικα…

επισης για το υφος μου,δε ξερω τι σε πειραξε
μπορει το κλιμα εδω να ειναι κρυο γι αυτο.sorry αν σε πειραξα.

παιδια χαλαρα, θα παμε ολοι στο λαιβ οταν θα ρθει αθηνα με lsd ολοι μαζι και θα περασουμε και πολυ ωραια :stuck_out_tongue: :lol: :smiley:

Τέλος πάντων,guest εννοούσαμε!
Όσο για το ύφος ίσως μου φάνηκε.Όλα οκ:)

Κανα νεο για το αν θα ερθει στην κατακαημενη Ελλαδιτσα ο τρισμεγιστος Roger εχουμε???

Οχι δεν υπαρχει κατι νεοτερο, αν ανακοινωθει κατι θα το μαθουμε κατευθειαν λογικα.

http://www.brain-damage.co.uk/latest/roger-waters-and-david-gilmour-perform-charity-show-together-last.html

ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ???

ΜΛΚΕΣ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ΑΥΤΟ!

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ EVENT?

ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!$^#$^:τυ΅$&υ $:o:o

jim μ αρεσει π εχουμε τους δυο τιτανοτεραστιους για αβαταρ σε ακριβως ιδια ποζα!:lol:

Βρε λες να γίνει κανένα θαύμα;;;;

:papas::papas::papas:

Γαμάτο ρε φίλε!! live 8 φάση και οι δύο φωτογραφίες!

Ρε παιδιά μάθατε setlist?? Αποκλείεται να έπαιξαν μόνο το Wish you were here! Δείτε εδώ!

ο Gilmour πήρε την stratocaster και ο Waters το μπάσο!! Οι φήμες λένε για wish you were here, another brick in the wall (αυτό δεν το συμπαθούσε ο Gilmour :-k ) και Comfortably numb!

[SIZE=“7”]DAVE JOIN ROGER ON THE WALL TOUR!!![/SIZE]

ρε σεις κανα βιντεακι δεν ανεβηκε την τρελα μου?

δλδ αυτο το πραμα να παιζει ο γκιλμορ με τον ροτζερ μαζι κ να μην το γραφει πουθενα?

ελεος!

δεν πηρε μπασο την ακουστικη εχει παντα ο waters.

πιο πολυ για το Mother μου κανει για ηλεκτρικη με ακουστικη.

τίποτα δεν βρίσκω φίλε μου… τίποτα :frowning:

Αλλά αντιλαμβάνεστε τι συνέβη εχθές??? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

ΝΑΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΟ!!!

8O:eek::o:|

θα πεσω απο το μπαλκονι ρε!

ωωω θεοι! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!

Αυτό πάντως που μου κάνει εντύπωση είναι οτι ο Gilmour είναι μέσ στη τρελή χαρά ενώ πάντα έδειχνε πάρα πολύ σφιγμένος όσον αφορά τον Roger!!

Δάκρυα συγκίνησης. Ω θεοί/δαιμονες η οποία ανώτερη δύναμη υπάρχει φωτιστε μας να μπορέσουμε να δούμε κάτι αντίστοιχο!!!

παντως αν ημουν σε αυτο το live δε νομιζω να ηθελα κατι αλλο απο τι ζωη μου…:stuck_out_tongue:

δε ξερω αν θα το αντεχε η καρδια μου:D

Μη λες μεγάλες κουβέντες… Αν δεν βάσταγε η καρδιά σου, θα τους έχανες να παίζουν μαζί στη περιοδία του Roger :lol:#-o:D

Πέρα απ’ την πλάκα, θέλω να πιστεύω ότι θα παίξει ο Gilmour με τον Roger τουλάχιστον στις εμφανίσεις του Λονδίνου, για μία από τις οποίες έχω και εισητήριο :papas::papas:[-o<[-o<. Και αυτό το κρίνω από τις σχέσεις που φαίνεται να έχουν αναπτύξει! Πραγματικά ο Dave φαίνεται κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος που παίζει με τον Roger!