Roger Waters touring The Wall 2010 - 2011

αλκασξδαλ΄δξαπσξδαπσξδοςξδοπξας

Πρέπει να μάθουμε σε ποια συναυλία… Θα είναι πωωωωωωωωωωωω δεν περιγράφεται καν πως θα είναι

ΘΕΕ ΜΟΥ !!! ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΩ!!!

ΑΣ ΕΙΝΑΙ 17 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!

τι χαζος ο γκιλμορ…

ή θα παιξεις σε ολο το τουρ η πουθενα…μας κανει και χαρη.

That makes two of us!!! Αμήν!!!

πεσ’τα man!! μισες δουλειες θα κανουμε??!!!

Γιατι να κατσει να κανει πολυμηνη προετοιμασια ωστε να παιξει ενα αλμπουμ που δεν του αρεσει?:stuck_out_tongue:

Δε θα ηταν τελειο παντως, να φερουν και τον Mason σαν quest στη συγκεκριμενη συναυλια?? Θα παθαινα ανετα καρδιακο αν ημουν στο κοινο…:lol:

οσοι πατε στο λοντον παιζει να ειστε πολυ κωλοφαρδοι…:stuck_out_tongue:

ναι αλλα σε ποια απο ολες???

Αυτό ακριβώς.

Aμα το χωναμε στο στοιχημα θα βγαζαμε πολλες φορες τα 50.000? που χρειαζονται για μια συμμετοχη του Gilmour στο Comfortably Numb, ωστε να παιξει σ’ ολο το τουρ.

17 Αυγούστου παρουσιάζομαι οπότε εκείνες τις μέρες απολύομαι απο τα στρατά… Οπότε μετά κι από αυτό το νέο, κλείνω κι εγώ ότι βρώ για τις 17… Παίζω τα ρέστα μου ότι εκείνη τη μέρα θα είναι…

Ιστορικη στιγμη για οσους την ζησουν…

Αν κάνει στάση στην Αθήνα όχι μόνο θα είναι κοσμοιστορικό συναυλιακό γεγονός για την Ελλάδα,αλλά και αναβίωση ενός θρυλικού live και album…
Μακάρι λοιπόν να μας κάνει τη χάρη να περάσει από τα μέρη μας.:papas:

προσευχες, ταματα, βουντου και οτι αλλο μπορει να πιασει για να ερθει ο Waters Ελλαδα!!! τωρα δεν μιλαω και για τον Gilmour… :papas::papas::bow2::bow2:

Πωω και εχθές μιλούσα με έναν 55άρη που είχε δει το The Wall στον Λονδίνο.
Εκεί παίζανε οι PINK FLOYD όμως!!Πιστεύω ότι θα έρθει ρε μάγκες και θα είμαστε εκεί!

Μακαρι να ερθει, αλλα αν δεν βγει ανακοινωση ειναι απλα ελπιδες.

Σε θέματα Floyd,να τον ακούς τον Floydized:wink:

Το ευχομαι…

Floydized ξερεις κατι παραπανω εκτος απο ενστικτο?? αν ναι δωσε καμια πληροφορια να εχουμε πιο βασιμες ελπιδες… :please:

Λογικα θα ερθει, αν σκεφτουμε οτι τα τελευταια χρονια ολα τα μεγαλα event της Live Nation ερχονται και Ελλαδα (πχ U2).

Αλλα μεχρι να ανακοινωθει θα εχω κι εγω το αγχος μου :stuck_out_tongue: Και ελπιζω να βρουμε εισητηριο, το μεγαλυτερο κλειστο που εχουμε στην Ελλαδα χωραει 15-20.000, οποτε μαλλον θα γινει χαμος…