Roger Waters touring The Wall 2010 - 2011

γιατι κλειστο??? δεν κανουν ΟΑΚΑ, Καραισκακη, Terra Vibe???

October 12, 2010 Uniondale, NY
October 13, 2010 Uniondale, NY

November 3, 2010 East Rutherford, NJ
November 4, 2010 East Rutherford, NJ

4 συναυλιες δινει οσο θα ειμαι Νεα Υορκη… ε του πουστη μια θα την καταφερω, παροτι δεν εχει μεινει εισιτηριο

Το Wall παιζεται μονο σε κλειστα σταδια:wink:

δεν το ηξερα αυτο… :?
ε οποτε αν ερθει ( :papas::papas::papas: ) στο κλειστο του ΟΑΚΑ
και η μικρη χωρητικοτητα θα εχει κατα πολυ ανεβασμενο εισιτηριο…να δουμε κανα 100αρι…

Όντως το live και ολόκληρη η παραγωγή που απαιτείται για την υποστήριξη του The Wall είναι τεράστια.Εδώ καλά καλά υπήρχαν φοβίες για το ότι δεν υπάρχει ο αντίστοιχος χώρος στην Ελλάδα που μπορεί να υποστηρίξει το show.
Με άτομα που έχω μιλήσει και από αυτά που έχω ψάξει ο ίδιος,η Αθήνα είναι μέσα στις υποψήφιες πόλεις για να παιχτεί το Wall.Ήταν από την αρχή κιόλας που το σχέδιο προέβλεπε να παιχτεί σε 8 πόλεις στον κόσμο.Οπότε νομίζω ότι τέλη Ιουνίου θα έρθει.
Γίνεται και ένας γενικός χαμός καθώς σε κάθε πόλη μπαίνει διπλό και τριπλό live λόγω της μεγάλης αποδοχής από τον κόσμο,όπως ήταν φυσικό.
Όπως και να έχει ο Waters μπαίνει για πρόβες τον Αύγουστο8)

Τρέμω με την ιδέα να τον δω από κοντά

σε κανα μεγαρο μουσικης δε παιζει?

να ερθει κ απο σαλονικα απο κανα παλατακι π ειναι κ 5 λεπτα απο το σπιτι μου :smiley:

Το πόσο σπουδαίος είναι φαίνεται απ’το πόσο λείπει απ΄το εκπληκτικό Pulse…πιστεύω ότι θά’ρθει, και χώρος θα βρεθεί…άλλωστε είναι στάνταρ sold out:):!:

μλκες φανταζεστε να παιζει το c.numb και μολις πει ο waters can you show me where it hurts να φωτιστει η αλλη ακρη της σκηνης κ ξαφνικα να δεις τον Gilmour?:eek:=P~

Αναφορικά να πω πως μέχρι και ο Ezrin έβαζε τα κλάματα από την συγκίνηση όταν το live έφτανε σε αυτό το σημείο.

Εγκεφαλικο, θα ανεβει η πιεση, θα παθω καρκινο, εμφραγμα, ανακοπη καρδιας, τερηδονα, προστατη, θα σπασει το ποδι, αυχενικο κ.ο.κ.

Πληροφορίες για το βίντεο του Roger με τον David από το rogerwaters.com και 2λεπτο (ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!!!) preview:

Here is a 2 minute taster of the gig David and I did together for The Hoping Foundation back in July. The sound quality is crap but it was a great night for me, and for him, and also for “US and THEM” . Please support the Hoping Foundation, they are doing great work for refugee children. David and I have given the charity the whole 29 mins and I’m told they’re going to put it up at approximately 5.00pm (UK time) on Monday. Go to hopingfoundation.org to see the video and please support the charity if you can.

Roger

http://www.rogerwaters.com/news/

καθε φορα που βλεπω οτι υπαρχει νεο post στο thread εχω μικα κρυφη ελπιδα οτι υπαρχει καποια καινουργια πληροφορια για το αν θα ερθει στην Ελλαδα… :dunno:

Keep The Faith:wink: :slight_smile: :!:

μια απο τα ιδια κ γω!περιμενουμε…

Tσιμπησαμε εισιτηριακι για Uniondale, NY. Κοστισε λιγο ακριβα, αλλα δεν πειραζει, ξερουμε οτι θα “αποζημιωθουμε” απο τον συγκεκριμενο κυριο:)

μονο θα αποζημιωθεις???!!! αντε και στην Αθηνα με το καλο!

τυχερε thumbup::thumbup:

βιντεακι
http://www.hopingfoundation.org/

Ίσα και με τρία ποστ πίσω:p