Και πριν από δύο ημέρες είχε και γενέθλια!Στις 6 του μηνός!
Πήγε 67 ο άτιμος!
και δεν του φαινεται!
Άμα δεν γίνει το θαύμα να και δεν έρθει Αθήνα να οργανώσουμε καμιά εκδρομή προς Ζάγκρεμπ μεριά . Πάντως προσωπικά το εύχομαι και το θέλω παααααααρα πολύ αλλά δύσκολα το κόβω να έρχεται
εγω πιστευω οτι θα ερθει τελικα!αλλιως δεν ειναι κακη η εκδρομουλα που προτεινες
Ξέρει κανείς σε ποιο χωριό του Πηλίου είναι το σπίτι του?
Dashing the hopes of multitudes of European fans, (but delighting multitudes of others in the USA) Roger Waters has revealed in an interview with ‘Classic Rock Presents: Prog’ that it will be one of shows in the USA where David Gilmour will guest playing Comfortably Numb. Also in the interview Roger has again confirmed that he will be releasing the ORIGINAL Wall (80/81) “at some point”. (In what format was not stated). He went on to say “And then we’ll have to see after that, (Europe) whether we take it (the tour) to South America or some of the other places that I’d really like to play”. Asked about having difficulty singing some of the songs he said: “I’ve had to drop a couple of them a tone - when you get older you can’t reach the high notes any more. I think Don’t Leave Me Now and One of My Turns we’ve had to drop a tone. And maybe we’ll have to drop Run Like Hell”. Commenting on the possibility of a new album he said “Well I’ve got so many songs written, I keep meaning to get round to organising it. I never seem to get round to it though. It has been a while.”
απο το A Fleeting Glimpse
περαστικα μας…αλλα ας ερθει και μονος του ο Waters δεν με χαλαει…>!!!
12 Οκτωβρη… pls, pls pls=P~=P~=P~
να τος ο αλλος…μη μου πεις οτι θα πας…!!! 8O8O8O
Μας γκαβλωσες παλι
Οι καρεκλες του γυφτου, ολα τα λεφτα στην 10η φωτο:p
ω ρε μανα μου…8O
Floydized δεν επρεπε να το κανεις αυτο! τωρα με βαζεις σε μπελαδες να ψαχνω λεφτα να τον δω εξω γιατι Ελλαδα δεν τον βλεπω να ερχεται…:-k
ΠΑΙΔΙΑ!!
Σε 4 ώρες βγαίνει κάτι που το είχαν κάνει οι PINK FLOYD πριν από 30 χρόνια!
Ακριβώς ίδιο,με τον βασικό του δημιουργό.Τώρα συνειδητοποιώ τι πρόκειται να ξεκινήσει…Πωπωπωπωπωπωπωπωππωπω.
Πάω να βάλω τα κλάματα.
ας ξεκινησουμε τις προσευχες να περασει και απο δω! :papas::papas::papas:
Τωρα βλεπω τα βιντεα απο χτες και τα χω παιξει απλα…8O
Εντάξει…
Η φωνή του είναι ακόμα καλή,αν και κάποια τραγούδια τα έχουν κατεβάσει για να τα πιάνει.
Ανεβάζει και παιδάκια στο Another Brick In The Wall II;
Είναι τρομακτικό αυτό το πράγμα…Μακάρι να το δω.
Πάντως στο Comfortably Numb δεν μου πάει η καρδιά να βλέπω άλλον πάνω στο τοίχο…
Πάρε παλικάρι μ’
ωραιος !!!
τρελο νικενιμ απο αμπευ ροαντ ο τυπος που το ανεβασε ε !
οι μαλακες τι βαρανε παλαμακια ? στον κιαμο νομιζουν οτι πηγανε ???
να κανουμε κ μια μαντεψια απο ποιες ημερομηνιες θα χρησιμοποιησει footage για το επισημο live dvd που (στανταρ) θα κυκλοφορησει μετα το τελος της περιοδειας
νταξ επος , συγκινηθηκα αμα παω live θα γαμηθω να κλαιω…
μερικα ακομα απο τον ιδιο
[B]
run like hell
[B]comfortably
sto run like hell τεραστιες ανατριχιλες
για να ‘τσιμπαει’ ο ηχος στην καμερα απο τοσο μακρυα απο την σκηνη πρεπει ναναι παρα πολυ δυνατα ο ηχος…θα μας παρει το κεφαλι ο ροτζ !!!
Απιστευτη συγκινηση-πορωση και στο In the Flesh?
οπου ο Waters παιζει την εισαγωγικη μελωδια στην τρομπετα
(το σποιλερ για οσους θα πανε να τον δουνε, εγω θα ειμαι στο Μαντσεστερ8))
Βλέπω τα βιντεάκια και δακρύζω!!!