Να ρθει άραγε τον Ιούνιο του 11??
:papas:
Να ρθει άραγε τον Ιούνιο του 11??
:papas:
ισχύει αυτό που άκουσα ότι το δικό μας live χάλασε γιατί δεν μπορούσαν να βρουν χώρο ( για την ακρίβεια δεν τους παραχωρούσαν το χώρο μια συγκεκριμένη ημερομηνία )?
θα είναι μεγάλο κρίμα πάντως να μην τον δούμε ελλάδα ( ειδικά εγώ μπαίνω και φαντάρος και δεν θα μπορώ να πάω και έξω )
Ο χώρος σίγουρα αποτελεί (ευχόμαστε να μην αποτέλεσε) πρόβλημα καθώς, ζητήθηκε από τον Waters κλειστός. Και τέτοιοι, δυστυχώς δεν υπάρχουν πλην του Οακα.
Μην ξεχνάμε πως, όποιο μεγάλο live πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα θα πρέπει να περάσει από την έλεγχο της γνωστής εταιρίας πιράνχα!
Ο πιο πιθανός λόγος όμως για την αναβολή είναι η επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ στις συναυλίες σε 25%, κάτι που βάζει τέλος στα όποια όνειρά μας …
εχω ηδη αρχισει να χανω τις ελπιδες μου…:(
ζαγκρεμπ
Μπορεί κάποιος που το χει ψάξει για ζάγκρεμπ να δώσει τις σχετικές πληροφορίες?
Θέλω ημερομηνία, κόστος ταξιδιού, κόστος τικέτου. Ευχαριστώ
zouglau παλιοαναρχα να αφησεις ταξιδακια κ λουσα κ να κατσεις να δουλεψεις για την ελλαδαρα μας βρωμοσκυλο 8)
σοβαρα τωρα ενα πραγμα με χαλαει κ δεν θα πηγαινα εξω να τον δω
οτι θαναι τοοοοοοοοσος πολυς κοσμος μαζεμενος που νασαι ξερω γω 3 km πισω κ να βλεπεις 5 μυρμηγκια πανω στη σκηνη…δεν ξερω αν ειναι συναυλια αυτο το πραγμα
αλλα νταξ εγω ειμαι ελιτιστης , οποτε κλαιν
εκτος εαν επαιρνα τα vip tickets (που εχουν 220 euro) αλλα ακομα πιο χλωμο να δωσω τοσα λεφτα
[B]
SPECIAL PACKAGE:
For this superb show, Roger Waters has prepared a special package for the biggest fans that includes:
· Entry to the first Category seats (bottom panel), which is located within the first 15 rows in sector 102
· Special designed T-shirt
· Tour poster-limited edition
· Official tour program
· Accreditation as a souvenir
· Set of badges
· Exclusive Roger Waters - The Wall Gift
Exclusive Roger Waters - The Wall Gift
The price of this special package is 1650 kuna (HRK 400 + 1 250 kn ticket package) and is reserved for only 100 lucky ones.
Fan club advance sale, which allows fans to arrive as soon as possible to the best places, starts on August 27th and lasts until August 30th, while the regular sale starts on September 1st at 8 o’clock. Additional membership benefits of Roger Waters FAN CLUB is 15 minutes earlier entering in the arena.
The Wall is one of the best selling and most influential albums in rock history, from which the most famous song ‘Another Brick in the Wall’, and by whom Allan Parker filmed a movie with Bob Geldof in the lead role. The Wall is the largest project of Pink Floyd’s Roger Waters that the audience in Croatia has an opportunity to see on April 13th 2011 and probably never again.
1 euro = 7,3 kuna[/B]
http://www.eventim.hr/en/news/news/latest/633055/roger_waters_the_wall_tour_in_zagreb_arena.html
^^^ εδω ειναι σχετικα καλες οι τιμες , ειδα ενα worldshop.com πρεπει ναναι του ξαδερφου του λώρη…μεγαλοι κλεφτες στις τιμες.
α ρε ροτζ.
Aν μιλουσαμε για σταδιο θα συμφωνουσα, αλλα ολες οι συναυλιες ειναι σε κλειστους χωρους + οτι η αρενα ειναι με καθισματα που κοστιζουν οσο ο προυπολογισμος της Ρουαντα.
Oποτε (αναποφευκτη) οικονομικοτερη λυση ειναι οι κερκιδες. Εγω εχω κλεισει στην γωνια του “πεταλου” σε χωρο 18.000 ατομων. Η ορατοτητα ενταξει δεν θα ειναι και φαση “μυρμηγκιου” ε και ο ηχος απο την στιγμη που φερει την υπογραφη Waters δεν ανησυχω
15 Απριλη το ψηνω για Πραγα…
Αλλιως κανα Βερολινο η κανα Μιλανο για πιο οικονομικα.Λονδινο δεν ξερω αν βολεψει,λιγο παντως που εψαξα εισιτηριο δεν μου βγαζε το κωλοσυστημα του ticketmaster,μονο καποια στον θεο,τερμα ψηλα.
Βεβαια θα το ψηνα να παω σε μια πολη και να το δω 2 βραδιες σερι.Την πρωτη απλα να παθω το σοκ,γιατι απ το κλαμα @@ λαηβ θα δω(παει ολη η εφηβεια μου,μπροστα απ τα ματια μου ενα πραγμα) και τη 2η να το απολαυσω οπως πρεπει και να μαζεψω τα κομματακια μου μετα.Ελπιζω να ρθει και απο δω παντως.
Κλείσαμε για Arnhem, Netherlands, 9/4. 8)
Πάντως φίλος λέει ότι έχει πληροφορίες ότι θα παίξει ΣΙΓΟΥΡΑ στην Αθήνα. Από κει και πέρα, ό,τι ξέρετε ξέρω…
8O Ανατριχιαστικό…
Μακάρι να δούμε κι εμείς live κάτι ανάλογο…![-o<
Μαντέψτε ποιος εθεάθη στο Τορόντο…
Καλά καταλάβατε…
Floydized τον παιρνεις! μην ξανακανεις ποστ εδω! καθε φορα που κανεις ποστ απελπιζομαι ολο και περισσοτερο γιατι ειναι πολυ πιθανο να τον χασω!!!
αν δεν ερθει Αθηνα και εχω λεφτα(πραγμα δυσκολο) σκεφτομαι ή για Μιλανο(νομιζω υπαρχει πτηση της Ryanair απο Βολο και βολευει) η για Ζαγκρεμπ που φανταζομαι θα ειναι λιγο πιο φθηνα! οποιος εχει τσεκαρει τιποτα για αυτες τις 2 συναυλιες ας ενημερωσει ρε παιδες! για Ζαγκρεμπ με ενδιαφερουν κυριως τα μεταφορικα αν και ισως γινει και καμια εκδρομη…
Τέλη Ιουνίου είναι Μάντσεστερ…Εκεί μπορεί να πάω.
Άρα Ελλάδα ή πιο μετά ή καθόλου…
Έχω την αίσθηση ότι στο Σικάγο θα κλάψει πολύς κοσμάκης…
Θα δούμε…
Μιλανο εχουν εξαντληθει τα τικετς και για τις 4 μερες αν δεν κανω λαθος.
Γενικα αν ειναι να πατε εξω, να κανονιζετε οσο πιο γρηγορα γινεται. Κι εγω αγνοησα το Μαντσεστερ αρχικα, περιμενοντας για Αθηνα, και τωρα θα αναγκαστω να αγορασω το εισιτηριο πολυ πιο ακριβα…#-o
πω πω και εγω εκει 8ελω:cry:
Ρε 'σεις πάμε να βρούμε εισιτήρια για Σικάγο στην μαύρη αγορά!!!
Κάτι καλό ψήνεται για εκεί.Έχει βγει μεγάλη βρώμα για το ποιος θα είναι εκεί.Ο ένας σίγουρα είναι ο Roger Waters.
Ο άλλος…
ελα ευκολο…
Πλάκα πλάκα στο United Center θα παίξει.
Μία φορά βάζεις τα κλάματα για το Wall και άλλη μία για τους Bulls.
Άντε για να βοηθήσω λίγο
κατσε μια
εσυ εισαι σικαγο τωρα η απλα τριπαρεις με την δυναμη των (μονο)17 χρονων πανω στη πλατη σου ?
οσον αφορα το quiz ευκολο