Roger Waters touring The Wall 2010 - 2011

Πολύ θα το ήθελα να είμαι Σικάγο(και έχω και κολλητό εκεί,τόσο μου κόβει) αλλά…

δεν ηταν να πας ? η σε μπερδευω με τον ad1stt που πηγε τελικα NJ ?

(θα τον δει κ θα μας κανει πλακα το τσογλανι)

ρε μλκ φλουντ πες μου κατι

17 ετων , ποτε προλαβεις να εισαι τοσο εξπερ με φλουντ ?

σας βαζαν στο νηπιαγωγειο το animals κ το wall για να τρωτε το κολατσο σας ?

καλα για μαιλς πες νταξ εισαι καμμενο DNA κ τα πιανεις με την μια…αλλα φλουντ ? εσυ ξερεις κ τι σπιν παιρνει η κλανια του waters 8O

επισης αλλη απορια…με τα 17χρονα τα πιπινακια ΤΙ συζητας ??? :lol::lol::lol:

(εσυ εισαι για 30αρα πλακα πλακα)

Όχι ρε ο ad1stt είναι αυτός.
Τώρα για το άλλο που λες…
Ακούνε και οι γονείς μου τέτοια.Αλλά ποτέ δεν με έπεισαν να ακούσω και εγώ.Πιο παλιά άκουγα heavy metal ξέρεις.Σκέψου ένα παρόμοιο κάψιμο με Iron Maiden.Δεν μπορείς να φανταστείς όμως.Δεν το έχω αποκαλύψει αυτό εδώ μέσα ακόμη επειδή ούτε εγώ ο ίδιος δεν το νιώθω πλέον αλλά φαντάσου ήξερα μέχρι και το τι τρώγανε κάθε μέρα στις περιοδείες.Οπότε μάλλον έτσι είναι το στυλ μου,να τα ψαχουλεύω.
Θυμάμαι τους γονείς μου να με κοροϊδεύουν που άκουγα metal και να μου λέει η μάνα μου για Floyd και ο πατέρας μου για Beatles ξέρω’γω.
Ήξερα κάποια βασικά τραγούδια αλλά ποτέ δεν είχα εμβαθύνει.
Και για να πω την μαύρη αλήθεια ίσως να ευθύνεται και μια γκόμενα που ήθελα να της μπω στο μάτι,αυτή άκουγε Floyd κτλ,και μετά ανακάλυψα αυτά τα όμορφα πράγματα που σας ζαλίζω.
Θυμάμαι καθαρά πάντως γύρω στο 1996 όταν είχαμε δει με έναν θείο μου όλοi μαζί το PULSE.Ειδικά ο Γκίλμορ μου είχε μείνει σαν φάτσα.

Αυτά.Σόρρυ για το offtopic

μλκ πρεπει να εχεις γαμω τις οικογενειες :slight_smile:

η μαμα floyd
o μπαμπας beatles

ο θειος pulse

καλα στανταρ ηταν χιπιδες οι δικοι σου …πολυ θαθελα να τους γνωρισω…πρεπει ναναι ατομαρες…μαλλον θα σου εριξαν κ λιγο lsd στο γαλα για να επιταχυνουν την εγκεφαλικη αναπτυξη κ αφυπνιση

ρισπεκτ απλα.

1996 ησουν …3 ? πωπω μλκ εισαι γενετικο πειραμα των ρωσσων 8O8O8O

αν γινεται να με υιοθετησετε!!! :p:p

και μενα ο πατερας μου τετοια ακουγε(μου εχουν μεινει κατι βινυλια) αλλα τωρα εχει βαρεθει και ακουει απο Purple μεχρι Θωδη… :?:?

Το 1996 πρέπει να ήμουν 4.Ανάλογα πότε το είδα βασικά!
Είπαμε σε λίγες μέρες γίνομαι 18 χρονών ΑΝΤΡΑΣ.

Καλά ρε’σεις cool Έλληνες είναι οι γονείς μου,όχι από το Cavern Club.
Απλά ακούγανε και αυτοί.
Πάντως 3 προσωπικότητες ήταν εικονίσματα.
Ο Λένον,ο Χέντριξ και ο Έλβις.

ΑΝΤΡΑΣ εγινες οταν ακουσες ΜΑΙΔΕΝ !!!

τωρα εισαι ενας βρωμερος χιππυς

Παντως και γαμω να ακουνε και οι γονεις σου τετοια μουσικη… :respect:

Τούτη εδώ η στιγμή και η άλλη που κλείνει το πρώτο μέρος όταν λέει ο Ρότζερ "Goodbye"και μπαίνει και το τελευταίο τούβλο είναι αυτές που με κάνουν να κλαίω ακόμα και όταν τις βλέπω στο youtube…

Όποιος ξέρει ίσως να με καταλαβαίνει λίγο

Μεγαλες στιγμες θα ζησουμε…

Αποφασιστηκε για Πραγα.Αναμενουμε για τικετς!!!A dream will come true…

Στο 2:25 του βίντεο λέει “Ευχαριστώ πολύ” ο Roger ή μου φαίνεται??? 8O

Θα ηταν παλι διακοπες Ελλαδα μαλλον και θα του μεινε!!:stuck_out_tongue:

Πω πω τι θα δουν τα μπιρμπιλωτα μας ματακια…

Τελικα πηραμε πουλο απο Πραγα,sold out το μερος,αλλα κλεισαμε τελικα Βερολινο και ολα οκ.21 χρονια μετα το ιστορικο εκεινο event ηρθε η σειρα και της δικης μας “γενιας”…

Επίσης έχω την εντύπωση ότι είναι εμφανής η προσπάθεια του Waters, το show να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στις αυθεντικές συναυλίες του '80-'81. Το λέω αυτό ορμόμενος από το ότι ο Snowy White χρησιμοποιεί την David Gilmour Signature Stratocaster ενώ πάντα χρησιμοποιούσε Gibson Les Paul!! Θα μου πείτε ότι δεν είναι τόσο θέμα κιθάρας όσο θέμα χεριών και θα έχετε δίκιο. Αλλά πιστεύω ότι είναι μία όμορφη λεπτομέρια.

Από το 2:18 και μετά είναι εμφανές.

Αυριο θα παρω τα εισιτηρια για Μαντσεστερ, αποφασισα να παω και στις 2 dates του Μαιου.

Ακομα δεν το εχω συνειδητοποιησει :D:D

Όλοι από εδώ μέσα θα πάνε,εγώ θα κάτσω με το nickname:(:(:(:frowning:

Mακάρι να τα καταφέρω γαμώ…
Με βλέπω 18 χρονών να μπαίνω στα καράβια για να πιάσω κανά λιμάνι που θα παίζεται το Wall.
Το είχε πάθει ένας γνωστός μου,ναυτικός,το '81 αυτό.Μόνο που είδε Pink Floyd.
Πωωωωω ρε…Θα πέσω να πεθάνω άμα δεν το δω

και εγω το ιδιο!!!
pentagrammer, δεν το ψηνεις να πας στο ενα live και να μου δωσεις το εισιτηριο για το αλλο??? αν και δεν ειμαι χριστιανος… ο εχων 2 εισιτηρια για την περιοδεια του Roger Waters ας δωσει το 1…!! :p:p

:lol:
Ακομα κι οι Χριστιανοι δεν το εφαρμοζουν αυτο οταν προκειται για Waters:p

Tον εχασα μια φορα οταν ηρθε Αθηνα επειδη ειχα εξετασεις στο σχολειο, ε δεν την ξαναπαταω δευτερη φορα…!

+1 :frowning:
Σκατά, πρέπει να έρθει Αθήνα αλλιώς πρέπει κι εγώ να αρχίσω να ψάχνω εισιτήρια για έξω ή να κάνω τα γλυκά μάτια σε κανέναν…άτιμε Waters με οδηγείς σε θυσίες!:stuck_out_tongue:

Έχω εισιτήριο Wall,πάμε μια βόλτα;

:lol::lol: Άντε εντάξει…θα ψάξω και για σένα :stuck_out_tongue: