Ψάξε και μπορεί να σε “ανταμείψω” κιόλας8)8)
Aχαχαχαχαχαχαχα!!
Έλα ντροπή Πάντως με μια γρήγορη ματιά που έριξα είναι ακριβά για έξω…στη Φινλανδία δηλαδή το πιο φτηνό είναι 140 euro
παρτο για μενα!
Υ.Γ. πλενω πιατα, σκουπιζω, σιδερωνω
Μιχαλάκη σηκώνεις καβγά μου φαίνεται.
Τέλος πάντων,χάρισμά σου.Τράβα εσύ με Nephelie και θα πάω μόνος μου εγώ.
Άσε που είναι και καλύτερα μόνος.Σκέψου να έχεις κανέναν βλάκα δίπλα σου και να φωνάζει,να κάνει φασαρία ενώ εσύ θα βλέπεις την παράσταση.
Χάλι μαύρο.
εγω ζητησα να μου παρει εισιτηριο! δεν της εταξα να παμε μαζι!! :p:p
εκτος αν δεν εχει προβλημα να παμε 5-6 ωρες πριν αρχισει η συναυλια στο χωρο!! :)
Nephelie περιμενω απαντηση με αγωνια! νομιζω η προσφορα μου ηταν δελεαστικη! 8)
Βερολινο τα αγορασα 90ευρο,τα απλα,καθημενων.Τα μεταφορικα ειναι τσιμπημενα(35 ευρω)οποτε συμφερει να κανετε “μαζικη” αγορα.Με easy jet προβλεπεται κανα 100αρι για πανε ελα,οποτε αναλογικα συμφερει.Θα μου φευγαν περισσοτερα για Αθηνα,ανετα.
Πραγα ειχε 72 ευρω αν θυμαμαι καλα το standing,αλλα ειχαν τελειωσει.
Γενικα ψαχτειτε οσοι θελετε,ειναι μεν ακριβα(σχετικα…),αλλα δεν νομιζω οτι θα τα κλαψει κανενας τα φραγκα…
Φινλανδια,Ρωσια κτλ προφανως και θα ναι πιο ακριβα και απλησιαστα…
Εγω για Μαντσεστερ το πηρα 150 ευρω, αλλα ηταν ηδη sold out η συναυλια οποτε επρεπε αναγκαστικα να πληρωσω κατι παραπανω…
Αξιζει αλλωστε:D
Arnhem Ολλανδια:) 69 ευρω
ειναι λιγο ακριβα τα αεροπορικα αλλα μπορει να συνδυαστει με ταξιδι 5-6 ημερων
(πιο πολλα χαλας αν πας 5 μερες στο χ νησι το καλοκαιρι#-o)
Κλεισε γρηγορα γιατι οι πρωτες 2 ειναι ηδη sold out νομιζω!
ασε το ειδα και εγω,η πρωτη sold out ηδη, η 2η εχει ακομη καποια και η 3η ειναι οκ αλλα δεν με βλεπω να κλεινω
εχω αρχισει ηδη και απελπιζομαι… φανταζομαι πως αν ηταν να ερθει Ελλαδα θα ειχε ηδη ανακοινωθει… :dunno::dunno:
Μόλις τώρα επικοινώνησα με έναν άνθρωπο που είναι κάπως μέσα στα πράγματα και δεν ξέρει ακόμα.
Ρε γαμώτο από όλη την Ευρώπη περνά,σε εμάς δεν θα έρθει;;!!!:(
το περασμα του απο την The Dark Side of the Moon περιοδεια απο την Ελλαδα θεωρειται επιτηχυμενο ε?? μαλλον παιζει ρολο και ο κλειστος χωρος…το ΟΑΚΑ νομιζω χωραει καμια 20.000 κοσμο το πολυ…
Μα και οι αρένες που παίζει έξω πάνω-κάτω τόση χωρητικότητα έχουν,το Air Canada,που έκανε πρεμιέρα,και το United Center που είναι τώρα,έχουν περίπου την ίδια χωρητικότητα με αυτήν του ΟΑΚΑ,άντε λίγο μεγαλύτερη.
εχεις ενα ποιντ… τα γηπεδα του NBA μου εδιναν την εικονα οτι χωρανε 30-40.000 κοσμο… παντως το ΟΑΚΑ εχει 18.000 χωρητικοτητα στο μπασκετ με δεδομενο οτι θα κλεισει ενα μερος των κερκιδων δηλαδη -3.000 θεσεις οι οποιες θα ανπληρωθουν στην αρενα? :-k:-k
Στο μπάσκετ πρέπει να χωρά γύρω στις 19.200 όλα μαζί νομίζω.
Ε λογικά κλείνουν κάποια και μπαίνουν κάποια άλλα κάτω.
Πάντως στο ΝΒΑ τα γήπεδα εκεί κυμαίνονται.
Τώρα το τι εξοπλισμό έχουν είναι άλλη ιστοριά:p:p
το κλειστο στο Μιλανο πχ χωραει 11.000 που το τσεκαρα πριν λιγο οποτε μαλλον απο χωρο ειμαστε κομπλε! στο κατω κατω ας γινουν 2 show ετσι και αλλιως ζητηση θα υπαρχει εκτος και αν ξεφευγουν πολυ οι τιμες στα τικετα αλλα και παλι ειναι Waters…
να παμε να κανουμε καταληψη στα γραφεια του Λωρη να τον απειλησουμε να τον φερει!!!
Χαχαχαχαχαχα
Άρα το συμπέρασμα ποιο είναι;Ότι έρχεται!!
Φοβερή λογική!Αλλά μέσα στην αγωνία μας βλέπεις:roll:
Πάντως θυμάμαι ότι όταν είχε βγει η φήμη για κάποιες έξτρα πόλεις,μεταξύ των οποίων και η Αθήνα,ήταν και το Ζάγκρεμπ που τελικά μπήκε στην περιοδεία!!
Θέλω να σκέφτομαι θετικά και από όσα βλέπω και ακούω παίρνω λίγο κουράγιο…
ναι το εγραφε το A Fleeting Glimpse! ελεγε για τελη Ιουνιου!! αγωνια μεγαλη! δινω 1 μηνα διορεια στον Λωρη!!!
Η αλήθεια είναι ότι πλέον μπορούμε να πούμε ότι αναβαθμιζόμαστε και έρχονται και πιο “δύσκολες” μπάντες οπότε πιστεύω ότι θα έρθει. 'Η μάλλον θέλω να πιστεύω.