Μπορει να χρησιμοποιηθει και το Ταε Κβον Ντο, για 3-4 συνεχομενες μερες μαλιστα. Σιγουρακι, εχει και καλο κλιματισμο.
Ενταξει, μια αηδιουλα ειπα. Ελπιζω να μην μας διαβασει κανεις και παρει ιδεες…
Μπορει να χρησιμοποιηθει και το Ταε Κβον Ντο, για 3-4 συνεχομενες μερες μαλιστα. Σιγουρακι, εχει και καλο κλιματισμο.
Ενταξει, μια αηδιουλα ειπα. Ελπιζω να μην μας διαβασει κανεις και παρει ιδεες…
Για Ζυρίχη έκλεισε 8)
Αν ανακοινώσει κανέναν Gilmour και στην Ευρώπη, θα κάνω κατευθείαν ταξίδι για εκεί και θα δώσω όσο-όσο!
ΟΛΟ το φόρουμ θα πάει,εγώ δεν θα τον δω μόνο!!
Τουλάχιστον μην μπαίνετε και λέτε “Εγώ θα τον δω εκεί,έκλεισε κτλ” καθώς θα πεθάνουμε από την στεναχώρια μας.
“Shorter of breath,and one day closer to death”:(:(
στο τσακ το γλιτωσες το λιντσαρισμα! ευτυχως που ειδα το σποιλερ…!!!
ρε Floydized μη μασας την ειπαμε τη λυση!! καταληψη στα γραφεια του Λωρη! αλλιως να κανονισουμε να κλαψουμε παρεα
και εγω:(
αυτο ακουγα τωρα8O
Σιγα μην Παρι και Ελενι! Τωρα το ειδα 8O #-o
Δεν ειχε βγει απλα φημη. Με το που βγηκαν οι πρωτες dates για Ευρωπη, γραφτηκε στο site που εκπροσωπει εναν απο τους ατζεντηδες (or something) του Waters στην Ευρωπη, οτι αυτες ειναι οι πρωτες dates, και συντομα θα μπουν Zagreb, Herring, Βιεννη και Αθηνα.
20-30 λεπτα μετα, το κομματι αυτο εξαφανιστηκε απο το site του, γι αυτο και το Glimpse το εγραψε ως φημη…
Ωστοσο οπως βλεπεις, Zagreb και Herring προστεθηκαν κανονικα μετα. Οποτε πιστευω οτι κατι προεκυψε και γι αυτο δεν μπηκαμε (ως τωρα τουλαχιστον) στην περιοδεια. Αν προστεθει και η Βιεννη αργοτερα, θα ειμαι σιγουρος γι αυτο…
Αν οργανωσετε οντως ντου στην didi, ειμαι μεσα:p
Εγω ειμαι αισιοδοξος, δεν μπορει… Ασε που οποια εταιρια το κανονισει θα εχει σιγουρο κερδος…
ναι ρε, αφού τα είπαμε… δεν μπορούσαν να βρουν χώρο ( ή δεν ήταν διαθέσιμος την συγκεκριμένη ημερομηνία )…
Αυτό είχε ακουστεί στην αρχή.Πριν ακόμα βγουν ημερομηνίες,όταν ακόμη παιζόταν να γίνει σε λίγες πόλεις στα πρότυπα των Pink Floyd το 1980-1981.
Ωστόσο αυτό που αναφέρει ο Pentagrammer το είχα ακούσει και εγώ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.
Αλλά ας το πάρουμε χαλαρά…
Παντως οσο και αισιοδοξος να θελει να ειναι κανεις,τον Ιουνιο εχει ελαχιστες κενες ημερομηνιες και δεν ξερω κατα ποσο βολευουν.Ενα ειναι το διαστημα 18-22 μετα το Ντυσελντορφ και πριν τη Βουδαπεστη κι ενα ισως το 26-27 αναμεσα σε Ζυριχη και Μαντσεστερ…χμ…
Μακαρι να ρθει παντως,κανεναν δε θα χαλουσε να το βλεπε και 2η φορα η και 3η,ποσο μαλλον για 1η…
Για αυτό το τετραήμερο ζω και ονειρεύομαι εγώ!
Όντως δεν υπάρχουν άλλες πιθανές ημερομηνίες.Ή εκεί ή καθόλου.Εκτός αν πιάσει και από Ιούλιο.
Πάντως μόλις τελειώσει και με Ευρώπη θέλει να το πάει και αλλού ο Ρότζερ.
Στην DSOTM tour ειχε κανει 3 ευρωπαικα leg παντως… ε αμα γινει και αλλο leg δεν μας γλυτωνει θελω να πιστευω… αν και το ιδιο πιστευα και οταν βγηκε η φημη για αυτην την περιοδεια
3 εβδομαδες ρεεε…:bounce:
στο κατω κατω ας παιξει στο Πηλιο στο εξοχικο του! 8)8)
χαχαχαχαχαχαχαχα
Το θρεντ της κλάψας το έχουμε κάνει!!
Να σημειώσουμε εδώ ότι παίζει πλήρως το σετλιστ,δηλαδή και το What Shall We Do Now? και το The Last Few Bricks(έτσι ώστε οι τεχνικοί να προλαβαίνουν να χτίζουν όλο τον τοίχο!)
Θα ερθει Ελλαδα και θα συμπεσει η συναυλια με καμια απεργια των οικοδομων και μετα θα τον κατηγορησει για απεργοσπαστη το ΠΑΜΕ:dunno:
Kαι καλο θα ηταν να σταματησει αυτο.
Οκ,έχεις δίκιο.Δώσε μας ένα ελαφρυντικό όμως το ότι ψοφάμε να το δούμε.Πάντως οκ.
Χθες έκανε πρεμιέρα στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Σικάγο.
Νομίζω θα ακολουθήσουν 3 βραδιές και φημολογείται έντονα ότι ο David Gilmour,σε κάποια από αυτές,θα εμφανιστεί στην κορυφή του τοίχου:wink:
Παντως το rogerwaters.com εχει και φορουμ, και υπαρχει ηδη θρεντ που παρακαλαμε να ερθει Ελλαδα.
Οποτε μπορουμε να συνεχισουμε εκει την κλαψα, οσοι πιστοι προσελθετε…:lol: