Roger Waters touring The Wall 2010 - 2011

Μα αυτό είναι καταπληκτική ιδέα. Τι πιο ωραίο από το να ακούς ψυχεδελικό ροκ το βράδυ με φεγγαράκι μέσα στα πλατάνια του Πηλίου. Φτάνει να μην έχει κουνουπάκια.

στειλε λινκ γιατι δεν το βρηκα! παντως και Κων/πολη ή Σερβια που ειδα οτι επισης παρακαλανε οι φανς…δεν με χαλαει! [SIZE=“4”]αλλα να ερθει Αθηναααα!!![/SIZE]

και σορυ για την πολλη κλαψα…μαλλον σε καποιους εσπασα/σπασαμε τα νευρα και με το δικιο τους, αλλα νομιζω με/μας καταλαβαινουν…:slight_smile:

Μάγκες σίγουρα έχει thread για Aθήνα? :-k

:lol::lol::lol:
Το κακό είναι ότι κι εγώ τα κάνω αυτά!Αν ξέρεις να μαγειρεύεις θα το σκεφτώ!:lol:
Πάντως, χωρίς πλάκα, αν και δε συνηθίζω να πηγαίνω από πολύ νωρίς σε συναυλίες για τον Waters θα πήγαινα, μόνο και μόνο για να πιάσω μια καλή θέση!

Ειδικά για Βερολίνο είναι αρκετά καλή η τιμή…Ίσως και να βολεύει τελικά για έξω αν δεν ανακοινωθεί ακόμα κάτι για Ελλάδα, αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα.
Απλώς το κοιτούσα για Φινλανδία συγκεκριμένα για να κάνω και μίνι διακοπές :slight_smile:

ξερω! ξερω! κανω και κρεπες! 8)8)
think about it! :p:p

Τώρα πέτυχες αδυναμία αλλά ξεφεύγουμε!:stuck_out_tongue:
Στο φόρουμ του Waters δε βρίσκω το thread που κλαίμε για να έρθει στην Ελλάδα πάντως…:-k

Τα τικετς ειναι στα χερια μου…ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Ποτε δεν πλησιασα τοσο πολυ στο απολυτο συναυλιακο ονειρο μου…

για που??
περιττο να σου πω οτι σε ζηλευω…οπως και πολλοι αλλοι!

Berlin 16/6!Πιστευω παντως πως η αναμονη και των πολλων θα εχει αισιο τελος και μεις θα τον δουμε και 2η φορα Ελλαδα.:wink:

μωρε ας τον δειτε οσες φορες θελετε… :stuck_out_tongue:
αρκει η μια να ειναι Ελλαδα!!

Για εξωτερικό χλωμό το κόβω προσωπικά, με κυριότερο ανασταλτικό παράγοντα το οικονομικό.

Ελπίζω να μας κάνει την τιμή να έρθει και από εδώ, αλλιώς θα μείνω με την ανάμνηση του DSOTM στη Μαλακάσα πριν κάτι χρόνια (καθόλου άσχημη ανάμνηση βέβαια!) και κάνα DVD/Bluray της περιοδείεας…

(ελπίζω η εμφάνιση του Gilmour να είναι μέσα σε τυχόν release…)

Για ριξτε μια ματια εδω…
http://www.pinkfloydz.com/roger2010/sep20chicago/sep20chicago.htm

Πολλά ξέρεις εσύ:wink::wink:

υπαρχει καποιος που εχει ψαξει για τη συναυλια του Ζαγκρεμπ να μου πει τροπους για να παω? εισιτηρια βρηκα στην eventim αλλα δεν ξερω τροπο μεταφορας στο Ζαγκρεμπ για αυτο οποιος μπορει ας βοηθησει! :slight_smile:

H εταιρία Art On The Road, πριν λίγες μέρες έκανε εκδρομή στο Ζάγκρεμπ για Guns ‘N’ Roses. Τσέκαρε μήπως κανονίζουν αυτοί τίποτα αδερφέ.

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Art-on-the-Road/150528941634880?ref=ts

Ευχαριστω! αν και οι εκδρομη για GnR ηταν στο Βελιγραδι θα εχω υποψη μου την Art on the Road! :slight_smile:

Α ναι Βελιγράδι true. Καλή τύχη πάντως!!!

Ειχαν πει απο την Art On The Road ,για 2ημερη εκδρομη για Ζαγκρεμπ…
Φανταζομαι οτι οταν το κανονισουν και επισημα , θα υπαρχει ανακοινωση…:slight_smile:

thanx ρει!

Περναει απο Κροατια_Γιυγκοσλαβια και οχι Ελλάδα?[-X

Για όσους δδεν το έχουν δει
http://www.youtube.com/results?search_query=pink+floyd+-+athens+89+best+of+concert&aq=f