Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί εδώ σε παλιότερα post αλλά υπάρχουν στο internet τα πρώτα lives της περιοδείας…
γενικοτερα ναι! εχουν ποσταριστει νομιζω και λινκ απο youtube
τι γινεται ρε παιδες?? δεν εχουμε κανενα νεοτερο??? :-:-s:-s
το ειδα!! αλητη!! :p:p
Τι θα ζήσουμε ρε μάγκες έτσι και έρθει…
θα ερθει ομως??? πολυ αργει ρε παιδια η υποθεση…:-k:-k
ξανα εγω αλλα διαβασα αυτο στο A Fleeting Glimpse και ειπα να το ποσταρω
David Gilmour For London Wall Show/s? Despite ‘Classic Rock Presents: Prog’ claiming in an interview/article with Roger Waters in September that David Gilmour would appear at a Wall show somewhere in the USA (to play the promised one off Comfortable Numb) the rumours are reaching a crescendo that in fact David will appear at one of Roger’s London O2 Arena shows.(All 6 of them if you believe some rumours!) Classic Rock reported the following back in September: ‘Adding to the excitement of such an appearance was the revelation on Waters’ own Facebook page that Gilmour has now agreed to perform Comfortably Numb at an as-yet unnamed show on Waters’ US tour. … Naturally the internet has been abuzz with rumour and conjecture about what this might mean and whether it signals a more permanent reunion. At the time of writing, all that’s being talked about is the ‘one off’ appearance in America.’ Now other sources are refuting that, with money being placed on at least one London appearance. Even Mojo have tipped London by reporting in their December issue (issue 205, Dylan cover), “Gilmour himself is rumoured to show up at the London concerts in May”. Watch this space! UPDATE: We have heard from Roger’s Manager about the above rumours who has advised us as follows:: “They are certainly rumours that have no truth, absolutely nothing has been decided”. So there you have it.
Αρχίζω να σκέφτομαι πολύ σοβαρά το Ζάγκρεμπ…
Αν μέχρι τα χριστούγεννα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για Ελλάδα και έχω πάρει πτυχίο, θα κλείσω εισιτήρια για Κροατία… Έχασα το live του Dark side of the moon τότε και ακόμα το μετανιώνω…
Παίζουν και οι guardian 2 μέρες πριν (20 ευρώ είσοδος!!) οπότε δεν με χαλάει καθόλου ένα 5ήμερο Κροατία με δύο συναυλίες στα καπάκια…
ακριβως ετσι λεω και ργω! θα περιμενω λιγο ακομα και κλεινω για Zαγκρεμπ! αν βαλει και κανενας καμια εκδρομη…εχεις ακουσιε τιποτα?
Για την ώρα τίποτα. Ελπίζω να μην φάμε κανένα άκυρο και δεν έχει μέχρι τότε εισιτήρια…
το φοβαμαι και εγω αλλα ελπιζω να υπαρχουν!
Που μπορώ να βρώ εισιτήρια για 2/4/11 Mιλάνο?
Xμμμμ δεν εμφανίζει την σελίδα ου ήθελα αλλά αν βάλεις στο search Roger Waters θα τα βρεις. Και αν είναι στα ιταλικά πάνω δεξιά έχει κουμπί για αγγλικά!
Μιχάλη για την πάρτη σου φίλε! Δεν ξέρω αν το έχεις τσεκάρει αν όχι δε νομίζω να σε χαλάσει!
ρε μαν μπορει να μας κερδισατε χθες αλλα κερναω μπυρα!!! οταν κατεβεις Γιαννενα/ανεβω Καβαλα! παιρνω τηλ για πληροφοριες!!! :D:D:D:D:D
Αν μάθεις τιμές κλπ κάνε ένα κόπο να τις ποστάρεις…
Είναι τόσο φανερό ότι βαριέμαι να πάρω τηλ…?
οχι καθολου…γιατι το λες αυτο!!!
ναι ρε εννοειται θα ποσταρω…αλλα με πιο ακριβη την τιμη για να προλαβω να κλεισω εγω θεση:p:p
Εγώ πάντως έστειλα mail για info και Μιχάλη μάλλον θα σε κάνω παρέα στο Ζαγκρεμπ!
και εγω…κατσε δεν το εχω σιγουρο ακομα…να δω ποσα λεφτα ειναι γιατι ειμαι πολυ στενα οικονομικα… :(
αλλα απο αυριο ψαχνω δουλεια! 8)