Roger Waters touring The Wall 2010 - 2011

Φαντάζομαι ότι θα είναι γύρω στα 120 ευρώ!

καλα ειναι αν ειναι τοσα…θα δουλεψω καναν μηνα χαλαρα και θα παρω και μπλουζακι και θα ειμαι τσιφτης!

edit: εννοεις με το τικετ της συναυλιας ή χωρις?

Αυτοί απ’όσο ξέρω τα έχουν όλα μαζί. Για GnR πχ ήταν 90 ευρώ πάνε έλα και το live στο Βελιγράδι!

αν ειναι 120 ολα μαζι ακομα καλυτερα! U2 στην αθηνα μου βγηκε 150…

Άντε ελπίζω να απαντήσουν σύντομα οι τυπάδες. Εγώ ψήθηκα!

παιρνω τηλ εντωμεταξυ αλλα μιλαει συνεχεια…

Αν είναι 120 όλα μαζί είναι και γαμώ τα πακέτα ρε παιδιά!! 50 έχει μόνο το τικετ…
Αν είναι έτσι είμαι μέσα με τα χίλια:bounce::bounce:

Mια εκτίμηση έκανα ε μη το δέσετε και κόμπο!

Μακάρι να είναι τόσο!!

Πριν λίγο με ενημέρωσε η Art On The Roads για την εκδρομή στο Ζάγκρεμπ!

Καλησπέρα,

Μόλις σήμερα ξεκίνησαν οι προεγγραφές ,οπότε θέσεις υπάρχουν άφθονες. Τελική τιμή περιμένουμε σήμερα να έχουμε αλλά να υπολογίζεις μεταφορα-διαμονή- εισιτήριο περίπου στα 180-200 ευρώ. Αύριο θα μπορούμε να σε ενημερώσουμε ακριβώς για την τιμή.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

καλα ειναι αν εχει και διανυκτερευση! αντε να βρουμε καμια δουλεια τωρα! :D:D

Ευχαριστώ,θα τσεκαρω

NEWS: A new date in Munich has just been announced, on June 21, 2011. The RogerWaters.com presale for this show begins tomorrow. Head to the site now for your chance to purchase premimum tickets.
http://bit.ly/aX53Z0

Μόλις το ανέβασαν στο fb

να ξαναρχιζουμε να ελπιζουμε και για εδω??

Δε ξέρω κάτι ψιλοκινείται πάλι από DiDi μεριά αλλά δεν έμαθα τίποτα ακόμα!

βασικα ολοι ξερουμε οτι η Didiδες ειναι μονοδρομος… αλλα απο το τιποτα καλυτερα να μας κλεψει(παλι) ο Λωρης

Τι εννοεις? Ξερεις κατι συγκεκριμενο?

Ρε κάτι μισόλογα λένε. Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουν τι έχει γίνει με αυτή τη συναυλία. Συγκεκριμένα

Nikos Theologou: Ρε παιδιά με Roger Waters θα γίνει τίποτα? Είναι τρομερή ευκαιρία να ξαναέρθει καθώς παρουσιάζει το The Wall!! Η επιτυχία της συναυλίας είναι δεδομένη και σίγουρα όποιος διοργανωτής και να τον φέρει δεν θα χάσει!!!

[B] Stratos カ エース o tour manager to pe oti tha rthoyn ellada alla den ginetai giati mallon den brikan stadio poy na paiksei prepei na nai klisto...!!!!!![/B]

[COLOR="Red"] ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL paidia 8a enimero8ite poli amesa gia ola osa aforoun to sigkekrimeno live kai to ti exei simvei[/COLOR]

Apostolos Astaldo Pantazoglou Χμμμμ από τον τρόπο που το λες δηλαδή το προσπαθήσατε αλλά δεν έκατσε; Κρίμα γαμώτο και τώρα θα πρέπει να τρέχουμε πάλι εξωτερικά!

[B] Nikos Theologou Δεν έχουμε ελπίδες δηλαδή?[/B]

[COLOR="Red"]ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL den einai toso aploika ta pragmata otan 8a prepei 8a ma8ete mporei na mplofaro kiolas who knows!!![/COLOR]

Apostolos Astaldo Pantazoglou
        Ε να μη πληρώσουμε όμως και τα κέρατα μας να πάμε έξω να τον δούμε και 2 μέρες μετά μας σκάσει καμιά ανακοίνωση! :P
        Παίζει να μπορείς να προσδιορίσεις πάνω κάτω εκείνο το 'πολύ άμεσα' για να κάνουμε και μεις τα κουμάντα μας; :D
        (και ναι ξέρω ...ότι ζητάω πολλά) :PSee more

[COLOR="Red"]ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL makari na mporousa....koita xamena den 8a pane ta lefta sou Roger einai aftos !!![/COLOR]

Apostolos Astaldo Pantazoglou E χαμένα σίγουρα δε θα πάνε απλά στους χελεπούς τούτους καιρούς (πως μου ήρθε αυτό ρε πούστη) αν μπορούμε να γλυτώσουμε και κανένα ευρώ είναι πολύ καλά γιατί γεμίζει και γρήγορα το 2011 από lives.
        Αναμένουμε λοιπόν.

[B] Nikos Theologou Το ίδιο θέμα έχω κι εγω και αρκετοί γνωστοί μου που σκεφτόμαστε να πάμε εξωτερικό να τον δούμε! Οπότε όσο πιο σύντομα μάθουμε κάτι τόσο το καλύτερο... όπως λέει και ο φίλος δεν μας περισσεύουν κιόλας![/B]

[COLOR="Red"]ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL to xero re paidia alla den einai sto xeri mas os etairia panta[/COLOR]

Αντε να δουμε…

[B][SIZE=“6”]φερτε τον!!![/SIZE][/B]

Για οποιον ενδιαφερεται να δει Waters το καλοκαιρακι, μπηκε συναυλια στο Μιλανο για 6 Ιουλιου:)