Roger Waters touring The Wall 2010 - 2011

Ρε γαμώτο… ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΜΕ!

Εεεε γαμώ της easyjet δε βολεύουν και πολύ από Σαλόνικα και από άλλες εταιρείες ξεφεύγει πολύ το θέμα…

Γιατι δεν βολευουν μαν?Το Μιλανο ειναι και απ τους πιο φτηνους προορισμους εχω την εντυπωση.:-k

Βρε φτηνό είναι δε λέω αλλά έχει δρομολόγια στις 4 ή στις 6 να πας και επιστροφή στις 8.

Πολλές μέρες για μένα και δε μπορώ να λείψω :frowning:

δεν ξερω τι παιζει και με την ryanair απο Βολο. δεν ειμαι καλο στο ψαξιμο αεροπορικων εισιτηριων για αυτο οποιος ξερει καλυτερα ας τσεκαρει λιγο…

δεν εχω βρει και δουλεια ακομα…χλωμο το κοβω να τον δω καπου εξω αλλα ακομα ελπιζω…

Παιδιά το the Wall πέρα από τεράστιο μουσικό έργο έχει και τεράστια κοινωνική, πολιτική και οικονομική σημασία.
Αν δεν μπορούμε να το φέρουμε εδώ ειδικά αυτή την εποχή που είμαστε στόχος συγκεκριμένων, (και δεν μιλάω και για τις δικές μας ευθύνες σαν λαός , αλλά όλοι οι λαοί έχουν τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα τους, δεν θα το αναλύσω εδώ. Αλλά κουτόχορτο δεν τρώω ότι και καλά είμαστε χειρότεροι από τους άλλους όπως προσπαθούνε να μας πείσουνε) τότε είμαστε άξιοι τις μοίρας μας.
Πρόκειται για μία συναυλία τεράστιας ιστορικής σημασίας, και θα μπορούσε κατά την γνώμη μου ακόμα και να φτιαχτεί στάδιο για να παιχτεί, υπερβολικό το ξέρω αλλά θέλω να δείξω το τί περνάει κάτω από την μύτη μας και εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι.
Επαναλαμβάνω είμαστε τότε άξιοι της μοίρας μας, ας μείνουμε με τα σκυλάδικα μας, και αν ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ δεν έρθει στην Ελλάδα για μένα δεν δίνω καμία τύχη στην Ελλαδίτσα μας να βγει από το μίζερο παρελθόν, παρόν, και μέλλον της.
Πιστεύω ότι ο Waters με δεδομένες και τις κοινωνικό-οικονομικό-πολιτικές συνθήκες που επικρατούνε στην χώρα μας , αν άνθρωποι σοβαροί του κάνανε μία πρόταση (συνδέοντας και την σημασία αυτής της συναυλίας με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε εδώ σαν χώρα) που δεν θα υποβάθμιζε το έργο του θα ήθελε πολύ να 'ρθει. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από την Didi ή άλλοι διοργανωτές συναυλιών παρακολουθούνε το forum μιας και έχει μεγάλη συμμετοχή και ελπίζω να καταλάβουν την σημασία των όσων λέω.
Και μιλάω για αυτούς που διοργανώνοντας rock συναυλίες δεν είναι άλλη μία 'κονόμα, όπως να διοργάνωναν οποιαδήποτε άλλη φιέστα , αλλά όταν ξεκίνησαν θέλησαν να κάνουν και κάτι διαφορετικό για τον τόπο.
Αλλιώς να βυθιστούνε τα rockwave και τα sonisphere πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου. Και πιστέψτε με δεν το λέω με κανένα φανατισμό. Απλά με κάποια απογοήτευση σε ένα μη ενδεχόμενο πέρασμα αυτού του τεράστιου έργου με τεράστια μουσική και κοινωνική σημασία για την χώρα μας.

Συμφωνω πανω κατω με αυτα που λες, το θεμα ειναι οτι ειναι υπερβολικο που ειπες να φτιαχτει καποιος χωρος ειδικα για αυτο. Κατι τετοιο ειναι παρα πολυ δυσκολο στην κατασταση που βρισκομαστε. Χωροι υπαρχουν, το θεμα ειναι να γινουν οι σωστες κινησεις για να ερθει. Και φυσικα να γινει σοβαρη και προσεγμενη δουλεια οσο αφορα την διοργανωση της συναυλιας.

Λοιπόν παλικάρια μου σας έχω νέα.
Μετά την ανάδυση του θέματος περί επικείμενης συναυλίας του Roger Waters στην Αθήνα,προσπάθησα να μάθω κάτι ποιο συγκεκριμένο επικοινωνώντας με κάποια άτομα.
Αρχικά γνωστός μουσικός δημοσιογράφος από την Ελλάδα μου είπε ότι “δεν το θεωρεί σίγουρο αλλά ούτε και απίθανο” να έρθει στην Ελλάδα.
Εν συνεχεία επικοινώνησα με έναν άνθρωπο από το εξωτερικό,ο οποίος είναι μέσα στα πράγματα των Pink Floyd(τους έχει δει στο U.F.O. και από τότε συνεχώς),διατηρεί site για τους fan του συγκροτήματος και βγάζει βαρβάτες ειδήσεις ενώ έχει συναντηθεί και με τον ίδιο τον Roger κάποιες φορές.
Μου είπε λοιπόν ότι περιμένει να ανακοινωθεί στην Ευρώπη [B]ΜΙΑ[/B] ακόμα ημερομηνία και κατά πάσα πιθανότητα αυτή δεν θα είναι η Αθήνα.Ο ίδιος παρατηρεί με έκπληξη ότι ο Roger δεν έχει ανακοινώσει τίποτα για την Ελλάδα καθώς όπως λέει “θα μπορούσε να κάνει κάποια show εκεί”.Τέλος και ο ίδιος θεωρούσε πως η Ελλάδα θα ήταν μέσα αλλά για κάποιο λόγο έχει βγει απέξω ως τώρα.

Δεν είναι τίποτα τελεσίδικο,το τονίζω αυτό,απλά ακόμα δεν γνωρίζουμε κάτι βαρβάτο που θα μας κάνει υπεραισιόδοξους.Πολύ πιθανόν είναι ανοικτό ακόμη το θέμα

γιατί άραγε…? :lol:

μήπως επειδή δεν υπάρχουν φράγκα? :wink:

Μάλιστα… άρα ψιλοδυσκολάκι η φάση :confused:

Ποιοι δεν έχουν φράγκα;Εννοείς για να τον φέρουν Ελλάδα;

Αρα δυστυχως οι οποιες ελπιδες ειχαμε μειωνονται και αυτες. Πλεον ελπιζουμε μονο σε τρελη εκπληξη…

Από αυτά που διαβάζω και βλέπω στο διαδίκτυο, το show του Γουότερς πρέπει να είναι εξαιρετικό.

Θεωρώ τραγικό, το γεγονός οτι ενώ στην επικείμενη εμφάνιση του στην Ευρώπη, μέτρησα καμιά 35αριά συναυλίες από Ιρλανδία και Κροατία, μέχρι Πράγα και Αγία Πετρούπολη, δεν θα υπάρξει σταθμός στην Ελλάδα.

Είναι αίσχος πραγματικά ! Κρίμα !

Διάβασα οτι το προτζεκτ γίνεται μόνο σε κλειστό στάδιο.

Δεν υπάρχει στην Ελλάδα τέτοιος χώρος για να γίνει αυτή η συναυλία ; Το κλειστό του ΟΑΚΑ δεν μπορεί να φιλοξενήσει το κονσέρτο ;

οντως ειναι καταπληκτικο εχω κατεβασει ενα σοου νομιζω στο Σικαγο αλλα δεν ειμαι και σιγουρος και ειναι εκλπηκτικο! ανατριχιασα οταν το ειχα δει…

υπαρχει χωρος…γενικα το ΟΑΚΑ δεν ειναι πολυ μικροτερο απο τα υπολοιπα κλειστα γηπεδα στην Ευρωπη…

και εγω δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε και δεν εκλεισε για καποιο σοου και στην αρχη υπηρχε το ανεπισημο οτι θα ερθει στα τελη Ιουνιου!

Παιδιά δεν γνωρίζουμε εάν τελικά θα έρθει ή όχι.Σίγουρος δεν είναι κανένας.Μπορεί να κλείσει τελικά,μπορεί και όχι.Απλά μαθαίνουμε κάποιες πληροφορίες και βάσει αυτών βγάζουμε κάποια συμπεράσματα.
Η Αθήνα ήταν όντως από τις πρώτες κιόλας φήμες μέσα,όταν καλά καλά θεωρούσαμε ότι θα έχει άλλη μορφή η περιοδεία,και στην συνέχεια συνέχιζε να παίζει το όνομά της.
Ανησυχίες για τον χώρο είχαν ειπωθεί αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήταν και είναι ορθές εν τέλει.

[SPOILER]Προσωπική εκτίμηση:Βλέποντας τον ρυθμό με τον οποίο ανακοινώνονται οι ημερομηνίες για Ευρώπη και καθώς πλέον έχει πιάσει και αρχές Ιουλίου,όπου θα βρίσκεται και Ιταλία συγκεκριμένα,δεν βρίσκω τον λόγο για τον οποίο δεν θα έρθει Ελλάδα.Στο Μιλάνο έχει κλείσει 6 show!!!
Αϊ θα δουμ’ τι θα γιν’
[/SPOILER]

αναμενουμε…

[SPOILER]Floydized ωραια υπογραφη!:wink:[/SPOILER]

Ακούτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???

Is The Wall Heading To Athens? Greece was one of the original countries that was mentioned when the Wall tour of 2011 was being planned. It was also widely accepted that Roger would play 61 European gigs, and with the announcement last week of a 4th show in Paris, that brought the total to 61 dates. So, it looked like our Greek friends were going to miss out. Now we can’t promise anything official but we have just received what we understand to be pretty good info that Roger will play in Athens sometime in July. We stress THIS IS NOT OFFICIAL but it looks like there may be a lot of celebrating going on in Greece soon. More news when we get it.

Μακαρι!!!:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate: :papas:

Ω θεοί… Μακάρι!!!

Just made my day!!! :smiley: :smiley: :smiley: