χελλ γεα κι εμενα!!
μακαρι παιδια…:roll:
για να δουμε
αργκ.
Θα σκάσει βόμβα λέμεεεεεεεεεεε
Επιστρέφω με περισσότερες πληροφορίες8)8)
ποτε?
Και γρήγορα!!!
[-o<[-o<[-o<[-o<[-o<:papas::papas::papas::papas::papas:
MAKAΡΙ!!!:bounce:
Αμην και ποτε[-o<:papas:
Mama mia !!!
Ρε πούστη μου τι θα γίνει? θα έρθει τελικά? να ξέρουμε τι να κάνουμε και εμείς… Μην κλείσουμε εισιτήρια για έξω και μετά από λίγες μέρες μάθουμε ότι έρχονται Ελλάδα…
Πάντως για όσους κοιτάν για έξω πλέον η ryan air φεύγει και από Θεσσαλονίκη…
αντε να τρελαθουμε!! μονο που το σκεφτομαι δακρυζω απο χαρα!!! :papas::papas::papas::bow2::bow2::bow2:
edit: Floydized μην καθυστερουμε με τις πληροφοριες!!!
asdf.
τι σονισφηρ κ τέτοια με λες τώρα.
Λογικά θα έρθει . Πρέπει να έρθει. Τον χάσαμε που τον χάσαμε την προηγούμενη φορά με το dsotm δεν λέει να τον χάσουμε και τώρα.:-s
τωρα το δα.τωρα το δα.τωρα το δα…:vibrate::vibrate::vibrate:
σας παρακαλω μν μας κρατατε σε αγωνια…
Απο τα παιδια στο pinkfloyd.gr το πηρε κι ο ColT, δεν περιμενα να το γραφει και σαν pretty good info:p
Περιμενουμε, προσευχομαστε να ισχυει και βλεπουμε!
Πάνω που άρχιζα να κοιτάω για εξωτερικό …
Αντε ανακοινώστε σύντομα να δω κι εγώ τι θα κάνω … 8)8)8)8)
πρεπει να ανακοινωθει οσο πιο γρηγορα γινεται,οπως και ολα τα αλλα (sonisphere,rockwave,Judas Priest)για να ξερουμε ποσα λεφτα θελουμε!
Ε ναι ρε γαμώτο. Λες και ότι από την μια μέρα στην άλλη μπορούμε να μαζέψουμε τα άπειρα!
Το ίδιο έγραψα και στην σελίδα του Rockwave αλλάαααα στα @@ τους!
Κάτι έχω γράψει εδώ.
Λοιπόν αρχικώς να πω ότι δεν ξέρω τι γίνεται με τις εταιρίες κτλ κτλ.Ότι ξέρω το γνωρίζω από την πλευρά του Γουότερς ας πούμε.
Το Fleeting Gilmpse ξέρει πολύ καλά τι και πως το γράφει.Ο ίδιος ο Col,που διαχειρίζεται το site,μου είχε αναφέρει όσα σας έγραψα πριν κανά μήνα.Το θέμα δηλαδή δεν είχε προχωρήσει καθόλου.
Μου ήρθε νέα ενημέρωση σήμερα αλλά προτιμώ να κάνω λίγο υπομονή πριν πω κάτι.Ξέρω ότι το θέμα για πολλούς από εμάς είναι πολύ λεπτό και δεν επιθυμώ να δημιουργήσω πανικό.
Ας περιμένουμε όλοι καθώς μας βλέπω να χτυπάμε τα κεφάλια μας στον τοίχο…
για καλο η για κακο το ειπες αυτο?