Κοίτα, στο ίδιο μέρος είδα τον Duff να ανεβαίνει στη σκηνή με τους Guns. Νομίζω πως η τύχη θα είναι και πάλι με το μέρος μου
μην κουράζεστε παιδιά… ο Gilmour την guest εμφάνιση θα την κάνει… στην Αθήνα
[SPOILER]φαντάζεστε???[/SPOILER]
:vibrate:
Καλά ας έρθει ο Waters στην Αθήνα και ας μην δούμε τον Gilmour, δεν πειράζει!
[SPOILER]Ρε για διακοπές να είναι εδώ στην Ελλάδα μόνο ο Ντέιβιντ λέμε.Και μετά θα στείλουμε τους ΠΑΟΚτζήδες να τον φέρουν σηκωτό στο The Wall!
Και μετά για σουβλάκι στου Γιώτη!:lol::lol::lol::lol:
[/SPOILER]
μωρε ο Gilmour την guest εμφανιση μπορει να την κανει! οντως για διακοπες θα ειναι εδω… ο Waters την δικια του εμφανιση θα την κανει??? ή θα μεινουμε παλι με το… βινυλιο του The Wall στο χερι???
Εγω κανω μια προβλεψη πως ο Gilmour δεν θα εμφανιστει πουθενα τελικα. Btw αντε να βγει σε περιοδεια και αυτος να τον δουμε
Τελικά 18 θα είμαι και εγώ… Μια μέρα μετά την απόλυση μου από τον ΕΣ… Περιμένωντας τον Gilmour να ανέβει στο τοίχος…
ξεκινησα να ψαχνω για δουλεια γιατι μας τα εχουν σκοτισει αν θα ερθει στην Ελλαδα και ξεκινησα να το ξανασκεφτομαι για Ζαγκρεμπ! αιντε να δουμε
μια ερωτησούλα κύριοι,γιατί μου ήρθε νταμπλάς… τι τιμή παίζουν τα εισητίρια???
Γιατί είδα για ολλανδία ενα general admission 163.90 Euro και μου πέσαν τα μαλλιά!!!
8O8O8O
σε ποιο site?
Ειναι πολυ ακριβα οντως, ειδικα στην αρενα (που ειναι θεσεις αριθμημενες, κανενας ορθιος). Το δικο μου ειχε ονομαστικη τιμη 78.50$ + 13.40 fees = 91.90$ για μια θεση στην πανω κερκιδα στην γωνια του “πεταλου”. Bεβαια, το πηρα “μαυρο” 132$ δλδ γυρω στα 102 ευρω με την τοτε τρεχουσα ισοτιμια. Αξιζαν ομως και με το παραπανω. Για αρενα επαιζαν κατι 200+ $ επισημη τιμη και για μαυρη πηγαιναν και πανω απο 300$
εχω την εντυπωση οτι στην Ελλαδα(αν ερθει) δεν θα παιζουν τετοιες τιμες…εκτος και αν οι τιμες ειναι ο λογος της διαφωνιας. οχι οτι η Didi ειναι φθηνη,ισα ισα…απλα ισως καταλαβαινει οτι με τετοια εισιτηρια δεν θα εχει τα αναμενομενα κερδη! παντως Ζαγκρεμπ με την εκδρομη που διοργανωνει η art on the road βγαινει 200? τα παντα ολα μεσα και το σκεφτομαι σοβαρα (αν βρω δουλεια…)!
νταξ παιζει να λεω οτι να ναι αλλα στη συγχυση μου και στην απογοητευση μου που μπορει να χασω μια τετοια παρασταση!
από το επίσημο site του waters, στο λινκ που έχει δίπλα απο κάθε ημερομηνία!
ντάξει αξίζει αλλά είναι υπερβολικά λεφτά ρε γμτ! δηλαδή να ελπίζουμε να έρθει ελλάδα και να τον δούμε με κανα 100 ευρω στην φτηνότερη…Εξωτερικό με τέτοιες τιμές τα εισητίρια είναι λίγο δύσκολο!
οντως πολυ τσιμπημενες οι τιμες …
Στο Ζάγκρεμπ πάντως να πάρεις μόνο εισιτήριο από ίντερνετ χωρίς τα μεταφορικά έβγαινε 50 ευρώ περίπου…
Δεν πιστεύω αν έρθει Ελλάδα να παίξουν τέτοιες τιμές… Μπορεί να υπάρχουν μερικά σε στιλ VIP αλλά θα υπάρχουν και πιο προσιτές τιμές… Αλλιώς δεν θα πατήσει ψυχή…
manowar που είχα κοιτάξει ολλανδία είχαν 65 ευρω ,κι εδώ 45.υποθετικά πάντα, αν εκει έχουν 160 εδώ δε θα έχουν 100 στην καλύτερη?
καπου στα 80 υπολογιζω εγω με αυτα τα δεδομενα…
Όντως είναι πάρα πολλά τα λεφτά σε κάποιες περιπτώσεις.
Κάπου εδώ κρατιέμαι για να μην αρχίζω να βρίζω τον Waters για όλα αυτά που έχει κάνει.
Πάντως η παραγωγή σίγουρα είναι πανάκριβη αλλά και τα λεφτά δεν είναι και λίγα για κάποιον.Στην Ελλάδα δεν ξέρω πως θα είναι αλλά δεν φαντάζομαι να υπάρχουν και μεγάλες διαφορές