Roger Waters touring The Wall 2010 - 2011

Τα λεφτα δεν ειναι απλα πολλα, ειναι περα για περα υπερβολικα… Και αποκλειεται να ειναι μονο το κοστος που ανεβαζει το ποσο… Εχουν να βγαλουν πολυ κερδος.

δε ξερω κατα ποσο πεφτει λογος στον γουοτερς για τις τιμες στις συναυλιες του(δεν ξερω πως λειτουργουν τα θεματα με δισκογραφικες και τετοια)παντως θεωρω ντροπη ο ανθρωπος που με τα τραγουδια και τους στιχους του κατεκρινε τον υλισμο να βαζει εισιτηριο 130 ευρω…

σε περιπτωση που ερθει και εχει τοσο αν και ειναι ονειρο σορρυ αλλα δεν θα τα διαθεσω…

Για Άρνεμ στο όρθιο πλήρωσα 60?, 80 με μεταφορικά.

Oρθιο? Are you sure?

Υπαρχουν και μερικες με ορθιους, ναι.
Αρνεμ και Μιλανο (2 απο τις μερες) μου ρχονται προχειρα στο μυαλο:)

Πάντως λίγο που είδα πχ Αγγλία και Βερολίνο το πιο φθηνό είναι 193$ και πάει μέχρι 1500+…8O

Αν όντως ξεφεύγει τόσο είναι τραγικό… Δεν μπορώ να φανταστώ πως σκατά δικαιολογούνται τόσα λεφτά…

αν οντως ειναι τοσο η υψηλες οι τιμες απο μενα αντιο στον κυριο Waters…

Σιγουρα κοιτατε επισημα σαιτ?
Επειδη το εψαχνα κυριολεκτικα για μηνες, η χαμηλοτερη τιμη που ειχα βρει ηταν 50. Τις τιμες που λετε εσεις, τις εβλεπα σε vip και packages κτλ…

Εδω εγω, που το πηρα απο ebay, εκανε 140 ευρω…

(και δε θα παω τελικα:lol:#-o)

Δώστε 80? για Metallica και μη μιλάτε. Άειντε. Σας φαίνονται και πολλά…

άλλο 80 άλλο 100+ …αν είναι 80 ελλάδα τα δίνω,χωρις να σημαίνει οτί είναι λίγα…

Άλλο Betallica κι άλλο Waters ακολούθως :wink:

Τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι ο Waters και ο κάθε Waters αξίζουν 130-150 ευρώ;;; Αν ναι ε τι να πω… δώσε και σε μας κανα φράγγο να πάμε!

Δε θα το έθετα έτσι, εξάλλου έχω ήδη εκφράσει την άποψή μου για τις τιμές στο ελλαδιστάν, τις οποίες θεωρώ ιδιαίτερα υψηλές και ότι μας θεωρούν ζώα και καλά κάνουν.

Αλλά όταν βλέπω πολλούς να δίνουν 80άρες για πλάκα για υποδεέστερες μπάντες και show και να γουστάρουν κι από πάνω, ε τότε ναι, ο Waters αξίζει τα παραπάνω.

Τα 80άρια στην Ελλάδα αν θυμάμαι καλά μέχρι τώρα ήταν

AC/DC
U2
Big 4
και σε λίγο καιρό Bon Jovi

δεν θα τις αποκαλούσα και υποδεέστερες μπάντες!!

Ακριβά σίγουρα δεν αντιλέγω αλλά που 80 και που κατοστάρες κλπ κλπ Αδικαιολόγητο κατά τη γνώμη μου και ειδικά από Waters όπως είπε και κάποιος πιο πάνω!!

Αυτό που γράφεις είναι τελείως υποκειμενικό. Επίσης καλό θα ήταν να μην ξεχνάς ότι οι Metallica ήταν στο Sonisphere και όχι μόνοι τους. Άρα 80? αλλά για 5-6 ώρες μουσικής τουλάχιστον και όχι για 2.

Καλά, με εξαίρεση τους πρώτους, κάτι U2 και Bon Jovi και τα συναφή δε νομίζω πως συγκρίνονται με το show του Waters.

Και για να το πω κι αλλιώς, θα έδινα πολύ (μα πολύ) περισσότερα για να δω κάτι σαν το Pulse.

Ρώτα και κανέναν που τα έχει δει αυτά τα show πριν αμολύσεις την κοτσάνα σου (sic)!

οι U2 και οι BJ ηταν/ειναι 65 ευρω στην arena… Big 4 95 ευρω, AC/DC 80 ευρω

phanispal αν διαβασες παραπανω, εγω οταν ειδα τον Waters εδωσα 132$ στην μαυρη αγορα και συμπληρωσα πως τα αξιζε και με το παραπανω. Αλλα οπως το πραγματευεσαι εσυ το θεμα, δεν καταφερνεις κατι εκτος απο το να εκνευριζεις κοσμο

Εεεε πάνω κάτω! Αφαίρεσε τα 15 από Big 4 και βάλτα σους άλλους! :wink:

edit: Α και για να μη παρεξηγηθώ δεν λεώ ότι δεν τα αξίζει απλά είναι υπρβολικό να ζητάς στις μέρες μας τόσα πολλά!!! Στο μυαλό μου αυτό είναι εκμεταλλευση των οπαδών και της καύλας τους που σε στηρίζουν τόσα μα τόσα χρόνια!!!

οντως ειναι μια τεραστια παρασταση
οντως το Τhe Wall ειναι δισκαρα
οντως ο Waters ειναι μεγαλος καλλιτεχνης.μουσικος κλπ

αλλα τα λεφτα ειναι πολλα! το οτι καποιος μπορει να τα διαθεσει (δεν εξεταζω απο που τα εχει, εισοδημα κλπ) ειναι ζητημα προταιρεοτηας και επιλογων. αντικειμενικα ειναι πολλα τα λεφτα! ειτει 80?, ειτε 100+…

τωρα μην συγκρινουμε τα show των U2, BJ κλπ με το The Wall ειναι ανουσιο! καμια σχεση το Wall με τα υπολοιπα! δεν λεω ποιο ειναι ανωτερο και ποιο οχι. δεν λεω αν αξιζουν τα λεφτα τους ή οχι. λεω οτι δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε γιατι ειναι τελειως διαφορετικα το ενα με το αλλο! επαναλαμβανω παντως πως ειτε για τον ενα σοου ειτε για το αλλο για τον μεσο Ελληνα ειναι πολλα λεφτα τα 65, 80, 95?.

αν θα τα δωσει καποιος εξαρταται απο την κ@υλα του και αν ειναι οικονομικα ανετος. εγω ας πουμε μεχρι 80? μπορει να δωσω.βεβαια παιζει να θυσιασω διακοπες αλλα για μενα αξιζει. προσωπικη εκτιμηση