η μονη φορα που εδωσα για live πανω απο 50 ευρω ηταν για Big 4 και δεν ξερω αν εκανα καλα,γιατι μπηκαν μερικοι φιλοι μου τζαμπα και για αυτο δεν γουσταρω να δινω πολλα λεφτα στις συναυλιες,γιατι νιωθω κοροιδο που τα δινω ενω αλλοι μπαινουν τζαμπε…ειδικα 80αρια και τετοια,ισως να τα ξανασκασω για Maiden(που δεν ξερω ποσο θα παει) και για Priest(που ελπιζω να μην ειναι πανω απο 60)…μετα απο αυτα δεν ξερω αν θα παω και πολυ γρηγορα σε live με εισητηριο…
αυτο απλα ηταν μια παρενθεση για τις τιμες εισητηριων και για το τι παιζει με τις συναυλιες
με το ιδιο σκεπτικο να μην κανεις τιποτα γιατι ολα καποιοι τα παιρνουν τζαμπα…
εγω το βλεπω αλλιως, οτι οσο περισστερο παω σε συναυλιες που γουσταρω (οσο αντεχει η τσεπη βεβαια) θα ενθαρυνω κι αλλα συγκροτηματα να ερθουν κ να μη φοβαται ο διωργανωτης να φερει κατι διαφορετικο…
κ γκρινιαζουμε ολοι μετα οτι βλεπουμε τα ιδια κ τα ιδια…
Επειδή δεν βγάζω άκρη με αυτά που λέτε στις 3 τελευταίες σελίδες και τώρα σόρρυ αλλά βαριέμαι πραγματικά να ψάχνω, απαντήστε μου κάποιος: Θα δούμε τον γεροφλόηντ φέτος στην Ελλάδα ή όχι; Ξέρουμε τίποτα; Περιμένουμε ημερομηνίες; Τι παίζει;
Υπάρχει έντονη φημολογία ότι μπορεί να έρθει τελικά να δώσει μία συναυλία,μέσα στον Ιούλιο.Η φήμη ότι η Ελλάδα παίζει σαν σίγουρο μέρος υπήρχε πολύ πιο πριν ξεκινήσει η περιοδεία αλλά για κάποιον λόγο μετά δεν υπήρχαν νέα.Τις τελευταίες εβδομάδες όμως υπήρξε μία αναζωπύρωση στο όλο θέμα.
Υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες σχετικά με τον χώρο και αν δύναται αυτός να φιλοξενήσει το The Wall,αλλά η λογική λέει ότι πιθανόν τέτοιοι χώροι,κλειστοί πάντα,υπάρχουν στην Ελλάδα.
Γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός που ασκεί και χρέη “μάνατζερ” ή κάτι τέτοιο σε μία εταιρεία διεξαγωγής συναυλιών φαίνεται να επιβεβαίωσε ότι ο Waters θα έρθει από την Didi τον Ιούλιο.
Και άλλα πολλά αλλά δεν έχω την δυνατότητα να τα επιβεβαιώσω οπότε δεν τα αναφέρω.
Αν δεν υπάρξει τίποτα επίσημο πάντως,δεν πιστεύουμε τίποτα.
Ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει το Sonisphere αυτοί οπότε θα δούμε πως θα πάει.
Εν τω μεταξύ μπαίνω που και πού στο site της didi μπας και δω καμιά ανακοίνωση ή κάτι τέλος πάντων και πέφτω συνέχεια πάνω σε αυτό που έχουν στην home page:
[SPOILER][/SPOILER]
και ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ πετάγομαι απο την καρέκλα γιατί νομίζω ότι λέει Waters ενώ λέει Wailers. Καμιά μέρα θα λέει Waters και δεν θα το δώσω σημασία.
Παιδες, εγω ακουσα απο ενα φιλο μου οτι περιμενουν να γεμισουν ολα τα λεωφορεια που θα φυγουν απο Ελλαδα για τη συναυλια στο Ζαγκρεμπ και μετα θα το ανακοινωσουν, για να μη φυγουν αδεια λεωφορεια απο εδω.
IMPORTANT UPDATE We have been reliably informed that Roger was mistaken when he said 67 dates in the interview. It appears that 61 is the number and [SIZE=“5”][B]no more dates for Europe will be added.[/B][/SIZE] Rehearsals start on 14th March in Lisbon and it’s also reported that there have been extensive changes to the projections for Europe.