Roger Waters touring The Wall 2010 - 2011

ναι…το ειχα ξαναποσταρει πριν λιγο καιρο απλα το ξαναποσταρα τωρα για να μην υπαρχουν ελπιδες(και χαρουλες) χωρις νοημα…

[SPOILER]και εχουμε τον πονο μας, εχουμε και τον Γιαννη που κανει χιουμορ!!!:p[/SPOILER]

Αύριο φεύγω για Αμστερνταμ και Σαββατο Άρνεμ

Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι ότι ο φθόνος μου για σένα ξεπερνάει κάθε προηγούμενο όριο…

Περιμένουμε report…αν έχουν βρεθεί λόγια για να περιγράψει κάποιος κάτι τέτοιο…

Πωωωω φτάσαν οι μέρες ε;;;; Ίσα που θα κλάψω στις 14 ξέροντας ότι ίσως θα μπορούσα να βρίσκομαι στο Zagreb… :frowning: :frowning:

report αν θες, ριξε μια ματια και εδω. Απο ΗΠΑ ειναι, αλλα το ιδιο πραγμα θα ειναι και στην Ευρωπη:wink:

http://www.rocking.gr/live/Roger_Waters_performing_The_Wall_@_Nassau_Veterans_Memorial_Coliseum_Uniondale_Nea_Yorki_IPA_121010/8357/

νταξει Γιαννη…ξερουμε οτι ειχες παει ΗΠΑ να τον δεις! μην μας το χτυπας αλλο!! :stuck_out_tongue:

το ιδιο ακριβως με τον Ασταλδο…περαστικα μας…:frowning:

Me too, Παρασκευή ξημερώματα πετάω.:yahoo:

Ρε δεν κατουρατε τα βρακια σας λεω γω…φευγω ο ενας, φευγω ο αλλος. Παω στο Αμστερνταμ ο ενας και στο Αρνεμ ο αλλος. Τι μας τα λετε ρεεεεεεεεεεεεεε?
Ειλικρινα τωρα. Ευχομαι να περασετε καλα ρε κουφαλες. Αντε τυχερακιδες.:p:p
Παρτε και κανα τουβλο απο το τοιχος για μας για ενθυμιο.Χτιζω σπιτι και θα ηταν μεγαλη τιμη να βαλω another brick in the wall για τα θεμελια. Γινεται?:please:

Bασικα ειπαν οτι θα ναι διαφορετικα τα projections στην Ευρωπη κατα τ αλλα ναι,αλλαγες στο σετλιστ μαλλον δεν θα υπαρξουν…:stuck_out_tongue:

Φτάνω Στοκχόλμη τη μέρα που δίνει το δεύτερο σώου του. Δυστυχώς όταν έκλεισα για το ταξίδι, τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί.

Μήπως περισσεύουν δύο στίρια από κανέναν για τις 5 του Μάη;;;

Ψαξου μαυρη αγορα…

ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ:!:
Άντε καλά να περάσετε μάγκες όσοι πάτε:D
Και ξέρετε ε,μην πολύ φωνάζετε και τσαντιστεί ο Roger και σας πατήσει κάνα φτύσιμο!
Να φωνάξει και κάποιος για εμένα παρακαλώ πολύ “Tear Down The Wall”!!!

Φτάνω 4/5 στοκχόλμη.Δεν έχω ούτε εγώ εισιτήριο.Θα τον δω στο Zagreb αλλά αν είναι normal το εισιτήριο ψήνομαι.Αν μάθεις κάνεις ενημέρωσε plz.Θα κάνω το ίδιο και γω.

Καλησπέρα παιδιά
Μόλις μου έκατσαν από το πουθενά εισιτήρια για Zagreb,μήπως ξέρει κανείς ποιά εταιρία κάνει την εκδρομή για τη συναυλία από Θεσσαλονίκη, αν υπάρχουν θέσεις και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας ;
ευχαριστώ

http://www.artontheroad.gr/waters_zagreb.php

Ευχαριστώ πολύ θα το τσεκάρω.

Καλημέρα παιδιά
μόλις μίλησα με μια κυρία από την artontheroad και μου είπε ότι έχουν κλείσει όλες οι θέσεις.Τσέκαρα και αεροπορικά εισιτήρια αλλά είναι αρκετά ακριβά.Ξέρετε μήπως αν κάποια άλλη εταιρία διοργανώνει κάποια εκδρομή από Θεσσαλονίκη για Zagreb για τη συναυλία ή κάποιο άλλο τρόπο μετάβασης ;
Ευχαριστώ

Ψάξου για τρένο ή για πτήση με ανταπόκριση.

Ευχαριστώ για την απάντηση,
ο ΟΣΕ έχει κόψει τα δρομολόγια τρένων και λεωφορείων για εξωτερικό και οι πτήσεις που βρήκα με ανταπόκριση είναι κοντά στα 600 ευρώ το άτομο,μόνη ελπίδα πλέον να ανέβω με λεωφορείο πρακτορείου σε Βελιγράσι κι από εκεί με τραίνο ή λεωφορείο.
Γι αυτό ρωτάω αν έχει κάποιος υπόψη του κάποια άλλη εταιρία που να κάνει τη συγκεκριμένη εκδρομή.
ευχαριστώ και πάλι

Μήπως σας έρθει φθηνότερα να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να οδηγήσετε???