Είμαστε 2 άτομα εκ των οποίων ο ένας δεν οδηγεί καθόλου…Δύσκολα τα πράγματα,ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον…
Μόλις γύρισα από συναυλία στο Άρνεμ.Μια λέξη μόνο: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Περισσοτερα όταν γυρίσω Ελλαδα
Δεν υπάρχουν λόγια, πραγματικά. Μην κάνει κανείς το λάθος και, αν έχει τη δυνατότητα, δεν το ζήσει από κοντά. Εγώ σίγουρα θα επιδιώξω να ξαναπάω κάποια στιγμή το καλοκαίρι, αν μπορέσω να την παλέψω οικονομικά.
Κριτική προφανώς δεν μπορεί να γίνει για ένα τέτοιο αριστούργημα. Θα πω απλά ότι τα βίντεο στο YouTube δεν μπορούν να πλησιάσουν ούτε στο 1/1000 τα συναισθήματα που σου προκαλεί το να είσαι εκεί και να το βλέπεις από κοντά. Επίσης, δεν είχαμε Gilmour όπως ήταν και αναμενόμενο μάλλον, ενώ οι Ολλανδοί διεκδικούν βραβείο για το πιο ξενέρωτο κοινό ever. Αυτά. In the Flesh λέμε.
Παιδιά πήγε κανείς με την Art On The Road;;
Άκουσα υπήρχαν κάποια προβλήματα,μεγάλα δηλαδή,αληθεύει;:-s
Μάλλον, γιατί κι εγώ τα ίδια άκουσα…
Ας μας πει κάποιος αν ξέρει.Άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο ότι έχασαν την μισή συναυλία8O8O
Αν τελικά καταφέρανε να δούνε το υπερθέαμα, χαλάλι η ταλαιπωρία!
(λέμε τώρα… :p)
Φτασαμε απευθειας στο Zagreb Arena…στις 9και.Ακριβως στο διάλλειμα.Το live αρχισε στις 8.To The wall αρχισε για μένα και πολλούς άλλους με το Hey You.Ακόμα δεν έχω ηρεμήσει…
!!!
πω ρε μαλακα.τι παιχτηκε και αργησατε τοσο?εχασε το δρομο ο οδηγος?
Όχι.μια χαρα ήξερε τον δρόμο.Απλά μάλλον δεν υπολόγισαν πόσο μπορεί να καθυστερήσουμε στα σύνορα.Δεν υπάρχει δικαιολογία πάντως.Ας φρόντιζαν να ξέρουν.
Έχει κάποια σοβαρή δικαιολογία να αντιπαραθέσει η πλευρά της εταιρίας;Και αν ναι,τότε ποια είναι αυτή;Είμαι πολύ περίεργος.
H εταιρεία παραδέχεται οτι φταίει λέγοντας μόνο ότι δεν περίμενε να καθυστερήσουμε τόσο στα σύνορα.
Όχι ρε μάκγα… κρίμα γαμώτο πολύ κρίμα!!!
Τίποτα σε αποζημίωση παίζει;;;
Περιμένουμε φίλε αν θα παίξει αποζημίωση αλλά το σπάσιμο δεν αποζημιώνεται που φάγαμε. Δεν φαντάζεσαι πως νιώσαμε μετά απο 20 ώρες ταξίδι να βλέπουμε ότι φτάσαμε στην μέση του live…
Μπραβο στην art on the road συνχαρητηρια!
Ανημερωτοι,ανοργανωτοι,ολο στραβα πηγαν και τιποτα βασει προγραμματος.
Μας ειχαν πει οτι αρχιζε στις 9(τοπικη ωρα) το πουλμαν το δικο μας,το 2ο,μπηκαμε μεσα 9 παρα 5 και τελικα ειχε αρχισει στις 8…
Χαλαλι και οι 25 ωρες χωρις υπερβολες που εκανα με την παρεα μου απο Αθηνα μεχρι το zagreb arena αρκει να ειμασταν στην ωρα μας.
Εμενα προσωπικα καμια αποζημιωση δεν θα μου φτιαξει την διαθεση και το ποσο απογοητευμενος νιωθω γιατι ξερουμε ολοι οτι δεν ηταν μια απλη συναυλια που λες '‘ε,θα τους πετυχω και του χρονου…’'
Αξιομνημονευτη ηταν η απαντηση ενος ‘‘υπεθυνου’’ της εκδρομης οταν μετα τη συναυλια του ειπαμε οτι χασαμε σχεδον ολο το part 1 που γυριζει και μας κανει ‘‘η συναυλια αρχισε στις 8.30,ενταξει ρε παιδια…’’
πραγματικα ελεος!! δεν γινονται αυτα σε ΤΕΤΟΙΕΣ συναυλιες!! ο,τι και να πουν ειναι απαραδεκτη η ανοργανωσια! μου αρεσε παντως γιατι στο προγραμμα ειχαν και ελευθερο χρονο πριν απο τη συναυλια…
πω ρε να παιχτει τετοιο πακετο? κριμα,τι παπαριες κανουν να πουμε?
[B]Waters στην αθηνα…???
μαλλον μουφα! ειπαν οτι δεν θα κανει αλλες συναυλιες στην Ευρωπη! εκτος και αν συνεχιστει η περιοδεια το 2012…
αλλα…[SIZE=“5”][B][FONT=“Courier New”]ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ!! ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΓΑΜΩ SITE ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ!!![/FONT][/B][/SIZE]
τωρα αυτο να το πιστεψουμε η οχι? λεει σε λιγες ωρες,αυτο ομως σιγουρα σημαινει απο βδομαδα…τοσα ακυρα ομως που εχουν ριξει δεν πιστευεις σε τιποτα πλεον