Ε ψιτ μάγκες,οκ λέει ότι θα έρθει,δεν ξέρουμε(;),ας μην αρχίσουμε να γράφουμε πάλι.Ας το αφήσουμε και ότι γίνει έγινε,μην αλλάζει η ψυχολογία μας και γεμίζουμε και το θρεντ με ανούσια ποστ.Ας μιλάμε στις φήμες καλύτερα για αυτό:wink:
Τίποτα προσωπικό απλά αν δεν ξέρουμε κάτι ας μην γράφουμε εδώ πέρα,λέω εγώ:)
Αν θυμάμαι καλά, δεν το είπε ποτέ ο ίδιος ο Waters, αλλά ένα fan site, το οποίο όσο και έγκυρο να είναι, παραμένει fan site.
Φυσικά, αν δεν ανακοινωθεί κάτι επίσημα δεν πιστεύω τίποτα, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Όσο για την εκδρομή στο Ζάγκρεμπ: είπαμε χαλάλι η ταλαιπωρία, αλλά το να χάσεις τη μισή συναυλία είναι μεγάλη μπινιά. Θα ζητούσα αποζημίωση, αν και τίποτα δε θα αναπλήρωνε τη χαμένη ευκαιρία, μια και δεν είναι ότι θα το δεις και του χρόνου…
[B]EDIT:[/B] mixalis_purple, σου απάντησε ο τύπος.
Ρε φίλε,έπαιξα εγώ προσωπικά με τα νεύρα σου ποτέ?Σου είπα κάτι έτσι για να στο πω;Το να λες το κάθε site και κάθε περιοδικό, πόσο εγώ έχω ευθύνη κατο κάθε site και κάθε περιοδικο;Έχω ευθύνη για αυτά που λέω και γράφω. Τα άλλα περιοδικά και site στην Eλλάδα έχουν μιλήσει με τον Nick Mason (drummer των Pink Floyd) ή με τον Harry Waters (γιo και πληκτρά του Μεγάλου).Ίσως αυτό να λέει κάτι…
Μου φαίνεται too good to be true. Και ειδικά να ανακοινώνεται ( ~2 μήνες πριν τη συναυλία. Αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες, ας ενημερώσει.
Αναφέρει ότι είναι αναδημοσίευση από το hit-channel, κάτι που ανέφερε πρώτος ο awake πριν από μερικές ώρες!
Καλά ρε παιδιά πάτε καλά?
Η προπώληση για U2 ξεκίνησε σχεδόν 1 χρόνο πριν την συναυλία
και λέτε η προπώληση για τον Roger να ξεκινήσει 2 μήνες πριν την συναυλία??? #-o
Λογικά από ότι έχω καταλάβει…[SPOILER]
τα λέμε στο live μάγκες8)[/SPOILER]
Floydized, πολύ αισιόδοξο σε βλέπω! Πώς κι έτσι, έμαθες τίποτα και δεν μας το λες;
:-k:-k:-k:-k
Λίγο υπομονή,πάντως να ξέρετε ΔΕΝ είναι μόνο το site που υποστηρίζει κάτι τέτοιο.
Δεν προλαβαίνω τώρα τα ξημερώματα θα ποστάρω πιθανώς κάποια πράγματα που έμαθα από σήμερα,επειδή ξέρω ότι είναι όνειρο ζωής για όλους μας:)
Με άτομα που έχω μιλήσει και ενημερώνουν και πολλά site του εξωτερικού,όπως τον Col,κάνουν λόγο για ΣΙΓΟΥΡΑ πράγματα.Άμα πέφτουν έξω τι να πω,αλλά μιλάμε κόβουν και το κεφάλι τους.Δεν μου είπαν ημερομηνίες επειδή δεν μπορούν αλλά σε λίγες ώρες/μέρες λένε ότι θα μάθουμε.Αυτά μου είπαν,αυτά σας λέω.
Ρε.
Το είδα κι εγώ αυτό…:-k
…
Ρε μακάρι γιατί έχω και γκόμενο σμηνίτη και μόλις του έφταξα ΤΗ ΖΩΗ να πούμε.
εντιτ, ολμαητι σι, κατουριέμαι από τη χαρά μου, ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ. και τα ρέστα
Ετσι φαινεται:)
Και ειναι και για Ιουλιο οπως ακουω, μετα την εξεταστικη!
Και Μιχαλη, ας μην βριζουμε παιδια που καθονται και μοιραζονται μαζι μας πραγματα… Τα παιδια στο σαιτ δεν πληρωνονται ουτε εχουν ορεξη να παιζουν με τον πονο μας, φλουνταδες ειναι κι αυτοι
Είχε υπάρξει διάψευση για επέκταση της περιοδείας.Νομίζω ο μαλάκας ο Waters τα μπέρδεψε!
Το πότε θα γίνει κάνει μπαμ από το πρόγραμμα.
Ξαναλέω τα παιδιά στα site ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ξέρω εγώ ποιον θα κηνυγήσω άμα αποδειχτεί μούφα!
oso anafora to zagreb!!!
1)mas eipane oti 8a fugoume 3 i wra kai fugame stis 4.20 dioti ka8usterise to trito leoforeio . . . akoustike oti o odigos 3exase to diabatirio tou opws episis oti den erxotan to trito leoforeio mexri na dw8oun ola ta lefta pou eixan kanonisei i on the road me to touristiko grafeio(!?!?!?)
2)mas eipane oti 8a pame sto beligradi kai se mia alli poli tis kroatias pragma pou den egine pote!!
3)kaname sunolo 19 wres gia zagreb xwris na fame kati tis prokopis se oli ti diarkeia tou ta3idiou,dioti ekei pou stamatousame den upirxe tipota pou na trwgete
4)meta t sunaulia perimename ta leofwreia gia 1.30 wra mesa sto psolokruo,upirxan atoma kai megalis ilikias kai katalabenete !!!
oi diorganwtes mas apantisan oti de i3eran pou einai ta leoforeia , opws episis den i3eran kai pou einai to 3enodoxeio pou 8a meinoume mias kai mas odigise sto 3enodoxeio kroatis tarifas…ena gamimeno gps den mporouse na eixe???
5)to 3enodoxeio itan bgalmeno ap ti dekaetia tou 70 apla
6)to bradi meta ti sunaulia sto 3enodoxeio mias kai den eixame faei tipota mas enimerwsan oti parrigilan 40 pitses !!! pragma pou den egine …oi pitses eginan xampourger(2SAKOULES GIA 100 ATOMA)…egw prolaba kai efaga ENA!!!
7)tin epomeni mas paratisan xwris sunodous sto zagreb legontas mas o adigos . . .apo ekei prepei na einai to kentro !!!
8)ta lewforeia efugan kai paratisan sto 3enodoxeio kapoia atoma !!! piran ta3i kai mas braikan sto kentro!!!
9)KAI GIA TO TELOS…EINAI DUNATONNNNNNNNNNN NA KANONIZEIS EKDROMI GIA MIA SUGKEKRIMENI SUNAULIA KAI NA MIN EISAI STIN WRA SOU??? XASAME TO PRWTO MEROS…EINAI DUNATONNNNN PRAGMATIKA??? KAI M LES SAN DIKAIOLOGIA OTI KANAME POLU WRA STA SINORA KAI TI NA KANW TWRA???TI NA KANW TWRA???PAME KALA DILADI???
APORW PWS DEN EFAGAN 3ULO,APORW!!! MAS ELEGAN SUNEXEIA PSEMATA , DEN EIXAN ORGANWSI SE TIPOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! EINAI KOPRITES!!! EINAI DUNATON RE PAIDIA???
AN FTANAME STIN WRA MAS DEN 8A ME PEIRAZE TOSO POLU!!!
ELPIZW NA MIN SAS SUMBEI KATI TETOIO.
8O8O8O
Τι λες τωρα…Ευγε για την ψυχραιμια σας παντως…
Μάλιστα,δεν ξέρω καλό θα ήταν να κινηθείτε και νομικά για αυτή την κατάσταση.
Ας το ανακοινωσουν και μια βδομαδα πριν…αρκει να ερθει…το 2006 παντως ηταν αρρωστεια…στις 5 καλυτερες που εχω δει και ζησει ποτε!
Λεπτομέρειες εκδρομής:
- Αναχώρηση στις 13/4 στις 03:00 και 03:30 (για το τρίτο και τέταρτο λεωφορείο, εφόσον υπάρξουν) από το Λευκό Πύργο.
- Στάση και σύντομη γνωριμία με το Βελιγράδι, τη μαγευτική πρωτεύουσα της Σερβίας.
[SIZE=“4”]- [B]Άφιξη στο Ζάγκρεμπ περίπου στις 18:00. Μέχρι τις 18:45 τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια αναχώρηση για τη συναυλία.[/B][/SIZE]- Λήξη της συναυλίας, επιστροφή στα ξενοδοχεία. Ελεύθερος χρόνος.
- 14/3, ξενάγηση και ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 14:00 στο Ζάγκρεμπ, οπότε και αναχωρούμε για Θεσσαλονίκη.
- Στάση και ελεύθερος χρόνος σε μια ακόμη πανέμορφη πόλη, το Novi Sad.
- Άφιξη στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 06:00.
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Ακριβως ετσι…Τους αξιζει να φανε τοση δυσφημιση που να μην ξαναοργανωσουν εκδρομη ουτε για το εσωτερικο οι καραγκιοζηδες.
ενταξει μαλλον εχετε δικιο απλα ειανι πολυ ευαισθητο το θεμα και αντεδρασα υπερβολικα αμεσως γιατι εχουμε χορτασει παραμυθια για αυτη την περιοδεια! και σιγουρα στα παιδια του site καποιος τους το ειπε να δημοσιευσουν αυτην την ειδηση(?)…
παντως Raziel το A Fleeting Glimpse ειναι πολυ εγκυρο και ειχαν πει οτι ο αριθμος των συναυλιων στην Ευρωπη(61) ειναι επιβεβαιωμενος απο το management. ο Waters ειχε μπερδευτει σε μια συνεντευξη και ειχε πει για 67…
αλλα πραγματικα γιατι δεν βγαινει κατι ακομα! Floydized μαλλον ξερεις κατι παραπανω(κλασικα…) αλλα νταξ θα προσπαθησω να κανω υπομονη! μονο που αν ειναι ψεμα θελω να κυνηγησουμε μαζι αυτον που λες!! και τοτε μαλλον θα ειναι πολυ πιο ασχημη η αντιδραση μου!
χθες το απογευμα δεν ειχα μπει καθολου στο φλωρουμ και μολις διαβασα αυτα πριν λιγο αρχισα να ανατριχιαζω…αλλα γενικα προσπαθω να μην ενθουσιαστω για να μην απογοητευτω… fingers crossed!!