Roger Waters touring The Wall 2010 - 2011

τι λες τωρα:eek::eek::eek:

Συμφωνω απολυτα! Δεν ημουν στην εκδρομη αυτη,αλλα απο αυτα που διαβαζω,ακομα κι εγω εχω εκνευριστει απιστευτα…

Και μόνο που τα διαβάζω έχω τσιτώσει…απαράδεκτοι οι τύποι, αμαύρωσαν από μόνοι τους το όνομα της εταιρείας τους. Κρίμα για τα παιδιά που πήγαν και τράβηξαν τόση ταλαιπωρία.

Ετσι ακριβως γιναν τα πραγματα. Ολα γινοταν χωρις οργανωση, με καθυστερησεις, με ψεματα γενικα ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ.
Αυτο που μετραει ειναι οτι χασαμε τη μιση συναυλια, χαλαλι την ταλαιπωρια αν την βλεπαμε ολη.
Αραγε τι να κανει ο χιλιομετροφαγος και κοσμογυρισμενος οδηγος μας που πηγαινε Ζαγκρεμπ μια φορα τη βδομαδα αλλα δεν ηξερε τις καθυστερησεις στα συνορα…

Παιδιά,επειδή το πράγμα παραείναι χοντρό,σκάσατε 200 ευρώ για ταξίδι-όχι μέχρι την Αθήνα-μέχρι το Ζάγκρεμπ,φάγατε τρομερή κούραση και έγιναν αυτά που έγιναν,με αποκορύφωμα το ότι είδατε την μισή συναυλία(!!!),βρείτε κάποιον δικηγόρο και κινηθείτε νομικώς.Ή κάτι τέτοιο.Ευελπιστώ ότι η εταιρεία θα βγάλει και μία ανακοίνωση της προκοπής,έστω για τα προσχήματα,αλλά μέχρι τώρα δεν έχω δει τίποτα(εκτός αν δεν έχω πάρει πρέφα)

Hmmmm is it me ή σβήσανε την σελίδα τους στο fb???

Εγώ δεν μπορώ να μπω ούτε στο site τους:-k

ποια σελίδα? στο ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL μπαίνω εγώ…

Εκτελούνται εργασίες συντήρησης.

Μάλιστα

Της Art On The Road που έκανε την εκδρομή για Waters

Το καλύτερο που μπορεί να κάνει η εν λόγω εταιρεία, κατά τη γνώμη μου, είναι [B]αν[/B] γίνει τελικά κάτι στην Αθήνα, να τους καλύψει ένα μέρος των εξόδων (ή και όλα τα έξοδα).

Υ.Γ. Floydized, μίλα και μας έχεις σκάσει!

Μπες στο “Φήμες”:wink:

Παιδες εκτος των πραγματων που γραφετε και πολυ καλα κανετε, προσεξατε κατι στην σελιδα του Waters??? Τι θελω να πω…Επειδη υπαρχει αυτη η φημη οτι θα ερθει τελικα αν προσεξατε στην σελιδα για tour dates πως μια απο τις τελευταιες εχει διαγραφει η μαλλον εχει ακυρωθει. Μηπως και για αυτον ακριβως το λογο υπαρχει περιπτωση να προστεθει ακομα μια συναυλια αυτη στην Αθηνα δηλαδη που συζηταμε? Λετε να ειμαστε τοσο τυχεροι τελικα?

Κοιταξτε στο τελος…

Ιουν 29, 2011 Manchester Evening News Arena Manchester Evening News Arena
Manchester, UK

Η συγκεριμενη εχει ακυρωθει μαλλον…

http://tour.rogerwaters.com/

Nαι εχει ακυρωθει, αλλα απο το 2010, δεν ειναι “φρεσκια” η ακυρωση δλδ

Με 28 Αγγλία και 30 Παρίσι δύσκολο το βλέπω να προλαβαίνουν να έρθουν εδώ …
(εκτός κι αν παίζουν 2 σκηνικά οπότε έρθει εδώ το σκηνικό από την Ζυρίχη στης 25)

Ναι αλλα μπορει ευκολα να μπει μετα τις Ιταλικες ημερομηνιες? Διπλα ειμαστε ακομα ευκολοτερα. Ειδωμεν. Ας εχουμε υπομονη αλλα ας μην εχουμε και μεγαλες ελπιδες γιατι θα φαμε παλι καμια πατατα. Καλυτερα να μην περιμενουμε τιποτα στη τελικη.

Αν μπει, θα μπει μετα τις 30/6.:wink:

Κανονικα πρεπει να εχει ξεκινησει η διαδικασια γιατι ειχαμε 2 δικηγορους στα λεωφορεια.
Εχουν μαζευτει λιστες με τα ονοματα αυτων που ζητανε αποζημιωση.
Αν μαθω κατι παραπανω θα ποσταρω…

παιδιά σκιστε τους, δεν μπορεί να συμπεριφέρονται έτσι στον κόσμο που πληρώνει αδρα και στην 'ωρα του…

είμαστε τελικά σε όλα ερασιτέχνες…

Μακάρι παιδιά να “νικήσετε” σε αυτή τι διαδικασία αν και ότι αποζημίωση να υπάρξει το ότι χάσατε το μισό της συναυλίας δεν νομίζω να αποζημιώνεται :frowning: :frowning:

Ειμαστε αισιοδοξοι και για το θεμα αποζημιωση και για το θεμα Waters στην Αθηνα!!!
Μην το συζητατε μεταξυ σας μην τον ματιασουμε:p